Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Innen letölthető az energiaár-támogatási nyomtatvány

Megkezdték azoknak a nyomtatványoknak a kiküldését, amelyeken a 2009-es esztendőre energiaár-támogatás igényelhető - közölte a Magyar Államkincstár (MÁK) szerdán.
A Magyar Államkincstár küldeményeinek kézbesítése folyamatos, így 2008. december 15-ig kézhez kapják az íveket azok, aki már ebben az évben támogatást kapnak. Az új igénylők a nyomtatványt a kincstári ügyfélszolgálati irodákban beszerezhetik, illetve letölthetik a MÁK honlapjáról.

Aki a kitöltött és aláírt nyomtatványokat a csatolt mellékletekkel együtt 2008. december 31-ig postára adja, az már a januári számlával megkapja a támogatást. Aki 2009. január 31-ig postázza a küldeményt, az is megkapja a januárra esedékes összeget, de azt visszamenőleg, a februári számlán írják jóvá számára. Azoknak az igénylőknek, akik 2009. február 1. után adják fel kérelmüket, már csak februártól folyósítják a megállapított összeget.

Az ártámogatás megállapításához szükséges igénylőlap a innen a MÁK honlapjáról tölthető le; ott egy nyomtatványkitöltő szoftver formailag is ellenőrzi az adatokat. A kinyomtatott igénylőlapot a szükséges mellékletekkel együtt kell eljuttatni a lakóhely szerint illetékes államkincstári regionális igazgatósághoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életveszélyes sérülés:biztonsági őr vert gólyabálozó fiatalt

A héten a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a biztonsági őrt, aki a hét végén a… Tovább olvasom