Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Ingatlanügynöke jelentette be Hollywood főgonoszának visszavonulását

A színész azt mondta, konzervatív nézetei miatt kap kevesebb filmszerepet, de egy kellemetlen ügy is közrejátszhatott a döntésében.
A 70 évesJames Woods visszavonulását az ingatlanügynöke jelentette be, mondván, hogy a színész több ingatlanától is megválna (elsőként egy Rhode Island-i birtokot hirdetett meg), és az életét a fotózásnak, a régiségek gyűjtésének és a pókerezésnek szentelné - írta meg az Index.

Woods korábban többször is nyíltan kinyilvánította rokonszenvét a republikánusok politikája iránt, kiállt Donald Trump elnök mellett is, és azt is mondta, hogy a konzervatív nézetei miatt kap kevesebb filmszerepet - idézte fel a lap. 

A Variety szerint, azonban az is szerepet játszhat a színész visszavonulásában, hogy egy hónapja botrányba keveredett.
James Woods
Amber Tamblyn pedig azzal lépett a nyilvánosság elé, hogy 16 éves korában Woods fel akarta szedni őt és egy hasonlóan fiatal barátnőjét.


Akkor, amikor a Call Me By Your Name című filmet kritizálta, amiért abban egy idősebb férfinak lesz viszonya egy jóval fiatalabbal, az ő életéből is kellemetlen részletek kerültek nyilvánosságra.
A film egyik főszereplője, Armie Hammer emlékeztette Woodsot arra, hogy ő hatvan fölött randizott 19 éves lányokkal, egy színésznő, Amber Tamblyn pedig azzal lépett a nyilvánosság elé, hogy 16 éves korában Woods fel akarta szedni őt és egy hasonlóan fiatal barátnőjét, és amikor megtudta a korukat, úgy reagált: "Annál jobb!"

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem bűvésztrükk! - Videó

Nem bűvésztrükk! - Videó
Mennyi cica fér el egy locsolókannában? Tovább olvasom