Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Indul a ValóVilág - Nézd meg az első 6 beköltözőt - fotó

Január 12-én ismét megnyitja kapuit a ValóVilág Villa. Az RTLII-n vasárnap este induló műsorból kiderül, kik azok a szerencsések, akiknek ezentúl, hónapokon keresztül
követhetik a mindennapjait a nézők.

Vasárnap hat lakó költözik a ValóVilág Villába!

A ValóVilág hatodik szériája számtalan újdonságot és meglepetést tartogat. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy már az első adás alkalmával, azaz január 12-én, 19:00-kor beköltözik az első hat lakó.

A ValóVilág történetében először, máris az első lakók beköltözésével nyit az RTLII-n jelentkező valóságshow hatodik szériája. A Villa első lakói ugyanis rögtön, már az első adásban birtokba veszik új „otthonukat".

VV6 - Az első hat beköltöző


Vasárnap három lány és három fiú lépi át a villa kapuját és kezdi el mindennapjait a Villa falain belül. Alexa (21), Aurelio (22), Charlotte (26), Simon (26), Zsolt (21) és Iza (20) az a hat fiatal, akiknek beköltözését, majd villabéli életét január 12-én, 19:00-tól a nézők is nyomon követhetik az RTLII-n.

Korábban - Vasárnap útjára indul a ValóVilág hatodik szériája az RTLII-n. A január 12-én induló valóságshow-ba ezúttal is jelentkeztek meghökkentő, szórakoztató és könnyfakasztó karakterek egyaránt. Volt, aki még a ruháját is ledobta a válogatás során. A meztelen valóságról videó is ad egy kis ízelítőt.

Természetesen nemcsak a színes karakterek terén tartogat meglepetést a VV6. A magyar televíziózás történetében először telefonos applikáción keresztül szavazhatnak a nézők,  amely január 12-től Android, iOS és Windows Phone rendszeren működő telefonokra is elérhető lesz.

A két műsorvezető Lilu és Istenes Bene. Fotó: RTL Klub
A két műsorvezető Lilu és Istenes Bence. Fotó: RTL Klub

Ennek az új szavazási rendszernek köszönhetően a nézők bármikor visszavonhatják a kedvenc villalakójukra leadott szavazatot, de amíg a szavazás le nem zárul, el is vehetik a voksukat és akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével.

A nézők a műsor után sem maradnak ValóVilág nélkül, mert 22:30 és reggel 7:00 között élő streamen követhetik a villalakók életét a valovilag.hu oldalon.

Hogy milyen egyéb újdonságok, meglepetések várhatóak még a ValóVilág hatodik szériájában, az január 12-én, 19:00-kor kiderül az RTLII-n jelentkező valóságshow-ból.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meztelenül ül a vécén a Déli-sarkon Alexander Skarsgard - fotó

A híres svéd színészről se láttunk még ilyen - vagy ehhez hasonló - fotót. A True Blodd sztárját… Tovább olvasom