Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Ilyen Conchita Wurst, amikor személyesen találkozunk vele

Közvetlen és kedves. Conchita Wurst még szivecskét is rajzolt a kisalfold.hu munkatársának Brüsszelben.

A tolerancia és a szexuális különbözőségek tiszteletben tartása jegyében adott félórás szabadtéri koncertet és tartott beszédet Conchita Wurst Brüsszelben, az Európai Parlament épülete előtt szerdán. (Minderről itt számoltunk be.)

˝Nem kell, hogy szeressük egymást, de tisztelnünk kell a másikat" - mondta beszédében Conchita.
Azt azonban még nem írtuk, hogy a fellépés előtt sikerült találkoznunk a transzvesztita osztrák énekessel.

Külön interjúra már nem volt lehetőség, így beálltunk az autogramra várók hosszú sorába. Amikor mi következtünk, köszöntésünket Conchita barátságosan, mosolyogva fogadta. Miközben éppen azt mondta: ˝én is örülök, hogy látlak˝, élesen villant egy vaku, a találkozó profi fotósa közös képet készített rólunk. Ezt aztán letölthettük egy oldalról, íme:

Conchita Wurst és a kisalfold.hu munkatársa Brüsszelben.
Conchita Wurst és a kisalfold.hu munkatársa Brüsszelben.

Az énekestől kaptunk egy kártyát, amire az aláírása mellé egy szivecskét is rajzolt. A lap hátoldalára egyébként ezt nyomtatták: ˝Megállíthatatlan vagy. Mi mind megállíthatatlanok vagyunk. Szeretet, tisztelet és tolerancia.˝


A találkozó után átsétáltunk az EP előtti tér azon pontjára, ahol a koncertet tartották. Az esőben is több százan gyűltek össze, a tömegben többen úgy emlegették az előadót, hogy ˝a díva˝, többen pedig azt kiabálták: ˝szeretünk Conchita!˝  Az első sorban állva nem tapasztaltunk olyat, hogy bárki is támadta volna Conchitát.

A szakállas énekes a Rise Like a Phoenix, vagy a That's What I Am mellett olyan dalokat adott elő, mint a Cher-féle Believe, az Unbreakable (James Cottriall) vagy az Unchain My Heart (Joe Cocker).

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem kellett volna elaltatni az ebolás spanyol ápolónő kutyáját

Tovább olvasom