Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Illemórákra küldené a rendőröket a befizetett bírságból Alekosz

Az érdi rendőrségen panaszolta be a helyi rendőröket Alekosz. A milliomos biztonsági őr szerint utaznak rá a zsaruk.
Helyi zsaru köszörülte nyelvét az érdi görögön. Nagy Alekosz jó szokásához híven nem hagyta annyiban a dolgot - írja a borsonline.hu.

– Már tavaly is volt egy kisebb konfliktusom a rendőrökkel, amikor betörtek hozzánk, és siettem haza. Feltartottak, meg is büntettek körforgalomból való kihajtásnál irányjelző használatának elmulasztásáért. Valóban elmulasztottam, mert siettem, de megüzentem a főkapitánynak, hogy a befizetett több tízezres bírságot fordítsa az érdi rendőrök illemtanoktatására, mert hiányzik belőlük a tisztelettudás – elevenítette fel az egy évvel ezelőtti eseményeket Alekosz.

A múlt csütörtökön ismét meggyűlt a baja a helyi igazságszolgáltatással, miután autójával begurult a behajtani tilos tábla mellett posztoló rendőr mellé, hogy megkérdezze, miért van az útszakasz napok óta lezárva.

– Rögtön igazoltatott, és megbüntetett harmincezer forintra. Ezzel semmi baj, mert jogos. Csakhogy nekem feltűnt, hogy akik mögöttem behajtottak, azokat nem bírságolta meg senki. Megkérdeztem, hogy a büntetés a személyemnek szól-e, és engem miért szegregál? Az volt a válasza: „Alekosz úr, el lehet húzni a büdös p***ba!" Vagy húszan nézték, hallgatták végig a jelenetet. Elmentem hát a kapitányságra, és feljelentést tettem a stílus miatt. Úgy gondolom, így nem ildomos kommunikálni. Úgy vélem, az egyenruha önmagában zárja ki az efajta modortalan kocsmai kommunikációt, főleg a kötelék tekintetében – magyarázta Alekosz, akinek aztán a rendőrségi ügyintézővel is nézeteltérése támadt.

Borsonline.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A dinoszauruszok "tovább tartják magukat" az észak-amerikai mozikban

Tartják magukat a mozikban a Jurassic World dinoszauruszai: már a második hétvégén uralják az… Tovább olvasom