Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Ijesztő közjáték a Hacktion forgatásán

Elájult Gubík Ági színésznő a Hacktion csütörtöki forgatásán. Nagyobb baj nem történt, köszönhetően annak, hogy a szintén főszerepet alakító Hujber Ferenc időben elkapta partnerét.

Ijesztő közjáték zavarta meg a Magyar Televízión futó akciósorozat, a Hacktion forgatását csütörtökön, amikor a Grétát alakító Gubík Ági elájult. Szerencsére az Infrastruktúravédelmi Osztag akciócsoportjának vezetőjét alakító Hujber Ferenc jókor volt jó helyen, így időben el tudta kapni a színésznőt, akit a helyszínen azonnal ellátott egy orvos.

„Nagyon sokat dolgozunk, megfeszített tempóban forgatunk, és sokszor a munka hevében az ember elfelejt rendesen inni, vagy nem vesz magához megfelelő mennyiségű folyadékot - magyarázta el ájulásának okát Gubík Ági. - Szerencsére nincs komoly bajom, csak elfáradtam a sok munkában. Most voltam kivizsgáláson is, kicsit ingadozik a vérnyomásom, de más probléma nincs." - tette hozzá.Hujber Ferenc, aki az öntörvényű Andrást alakítja a sorozatban, éppen Gubík Ági mellett állt, amikor rosszul lett, észrevette, hogy baj lesz és időben el tudta kapni a színésznőt.

„Éppen jókedvűen beszélgettünk, amikor Ági elájult. Azonnal kapcsoltam és elkaptam, mielőtt a földre zuhant volna - mesélte Hujber Ferenc. - Valóban nagyon fáradt, szerencsére most tud majd kicsit pihenni, mivel csütörtökön volt az utolsó forgatási napja ebben az évben" - tette hozzá a színész, aki azt is elmesélte, hogy másnap felhívta kolléganőjét, és megnyugodva hallotta, hogy jól van.

A Hacktion-ben bepillantást nyerhetünk abba a világháborúba, amely napjainkban zajlik. Ezt a háborút nem hagyományos fegyverekkel vívják, hanem számítógépeken keresztül. Az Infrastruktúravédelmi Osztag feladata lenyomozni és hatástalanítani azokat a hackereket, akik az ország digitális életére törnek. Az akciócsoport vezetője, a Hujber Ferenc által alakított András, aki öntörvényű jelleme miatt sokszor kerül konfliktusba szűkebb környezetével. Grétát, a sorozat egyik legtitokzatosabb karakterét, Gubík Ági kelti életre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ˝online orvost˝ is gyakrabban látogatják a nők

Több férfi rögzíti online vércukorszint-adatait, a nők viszont szorgalmasabban ellenőrzik értékeiket… Tovább olvasom