Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

#ígyolvasok kampány az olvasásért

Egyre több könyvvel, irodalommal kapcsolatos játékot lehet látni a Facebookon. Ennek egyik érdekes kampánya az #ígyolvasok játék, amiben az emberek megmutathatják, hogy hol, hogyan szeretnek olvasni.
A gyerek számára is fontos, hogy minél többet olvassanak, úgy a legkönnyebb őket rábírni az olvasásra, minél játékosabban állnak hozzá, annál jobban érdekelheti őket a dolog. Ha pozitív képként a felnőtt is sokat olvas előtte, a jövőben nagyobb eséllyel ragad könyvet a gyerkőc is.

A Fantazmagória indított egy kampányt a Facebookon, amiben bárki megoszthatja az emberekkel, hogy szokott olvasni, legyen ez a szobában vagy a természetben, az udvaron vagy a buszon, nem is a hely a lényeg, hanem, hogy ezzel egy közösséghez tartozhatnak. Nem kell ehhez mást tenni, mint a Facebookra feltölteni egy képet nyilvánosan, és a leírásba beletenni, hogy #ígyolvasok.

A Facebookon egyre népszerűbbek az irodalmi játékok, ilyen volt legutóbb Dragomán György irodalmi zanzajátéka, amiben hat szóban kellett összefoglalni egy könyv tartalmát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marton Adrienn - A férjem kérte, hogy tanítsam főzni

Hétköznap hivatásból, hétvégén a családjának főz a csinos ételstylist. Utóbbi esetben káosz… Tovább olvasom