Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Igazukért perelnek a megvádolt tűzoltók

Választások előtti hatalmi harc, ami a fejünk fölött zajlik! - így értékelte a fenekét mutogató tűzoltó az ellene és társa ellen indított vizsgálatokat.
Mint ismert, Kovács Pétert és Szita Sándort szexuális molesztálással vádolják, amit ők határozottan tagadnak. Mindösszesen a pálinkázás utáni fakanalas beavatást és a fenékmutogatást ismerik el. A többi vádra azt mondják, hogy szemenszedett hazugság. Most fellebbeznek és perelnek is az igazukért.

- Azért jöttünk be a stúdióba, azért vállaljuk az arcunkat és a nevünket, mert ártatlanok vagyunk. Semmi közünk semmiféle szexuális zaklatáshoz és perverzióhoz! – mondta még a Mokka adása előtt a két megvádolt tűzoltó. Kovács Péter és Szita Sándor kézfogása erős volt, mindketten mélyen a szemembe néztek, mintha engem is meg akarnának győzni. A kemény kézfogás és a tiszta tekintet azonban hamar zavarrá változott, amikor kigyulladt a piros lámpa és bekapcsoltak a kamerák. Ez a zavar érthető is, hiszen ország és világ előtt gyanúsították meg a lánglovagokat súlyosabbnál súlyosabb bűncselekményekkel, Kovács Péter házassága romokban hever az eset miatt, Szita Sándor pedig újra és újra azt hajtogatja, hogy senki sem kérdezte meg őket, és ez így igazságtalan.

További részletek a pokoli.hu internetes portálon>>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szén-dioxid magas szintje magyarázhatja a halálközeli élményeket

A halálközeli élmények, így a fényvillanások, a béke és öröm érzete, az isteni találkozások talán… Tovább olvasom