Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Idős asszonyt vertek össze - előzetesben a támadók

Előzetes letartóztatásba helyezte szombaton a bíróság azt a három fiút, akik brutálisan összevertek egy idős asszonyt a Borsod megyei Sátán, még csütörtökön. A 15-17 éves fiatalok előre eltervezett időpontban, éjjel rontottak be az egyedül élő nő lakásába. Fojtogatták, majd összeverték, végül egy használt mobiltelefonnal és néhány ezer forinttal távoztak.

Az asszony súlyos fejsérülésekkel kórházban van, a rendőrök még nem tudták kihallgatni. A fiatalok alig egy éve laknak Sátán, a helyiek azonban már jól ismerik őket, mivel lopás miatt többször voltak büntetve.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. ideals 2008. december 15. 13:45
  „.. hát igen.. - az én falumban vannak vállalkozó romák (is), akik tiszteletnek örvendenek!
  Vannak magyar gyerekek, akiktől rettegnek az osztálytársak! - sőt még a szüleik is fenyegetik a tanári kart.
  Magyar gyerekek rugdossák a szemközti kaput - ahol egy védtelen nő lakik az unokájával - és kiabálnak befelé fenyegetően!
  ja.. - és van egy csomó román vendégmunkás! - akik miatt villanypásztort szereltek fel a gyerekeim a portára.

  Nesze neked közbiztonság!..
  Nem, ne mondjátok, hogy csak a roma a bűnöző! Ez a világ totál el van fajulva!
  Megnézed a híradot és az az érzésed, hogy "rotyog az egész világ" - egyszer talán letisztul - talán egy utánunk jövő sokadik generációnak.....”
 • 27. Szilágyi_Zsolt 2008. december 14. 20:42
  „Ja, persze, nem kell hozzá romának lenni, de (érthetetlen módon) valahogy mégis mindig hazánk első számú, közkedvelt és népszerű kisebbsége tagjainak sikerül elsőként megérkezniök ezekbe a helyzetekbe. Véletlenül szinte mindig ők támadnak meg egyedülálló, idős embereket, ők fojtják meg őket, vágják el a torkukat, ők erőszakolják meg a 80 éves nénit, ők fosztják ki a tyúk- és disznóólat, ők tarolják le a kiskertet, aztán ha a tulajdonos észreveszi, még örülhet, ha életben marad. Nem angyalok a magyar gyerekek sem, ez tény. Még a 10-15 évvel ezelőtti állapotokhoz képest is eszméletlen mértékben romlott a fiatalok erkölcse, műveltsége, viselkedés- és beszédkultúrája. De azért ott még nemigen tartunk, hogy idős cigány néniket erőszakolnának és ölnének meg, s összeveréssel és torokelvágással fenyegetnék meg az egyedülálló, félelmében remegő cigány bácsikát, miközben vígan vétenek a magántulajdon szentsége ellen, amennyiben éppen a víkendháza mögött elterülő, gondosan ápolt veteményesből takarítják be a termést.”
 • 26. PrettyWoman 2008. december 14. 15:52
  „Ideals! Igazad van, sajnos ehhez egyáltalán nem kell romának lenni. Anyám a múltkor (nem annyira késő) este ment haza (Ifjúság krt.). Nem messze a háztól 3 jól öltözött 12-13 éves forma kölök közrefogta és pénzt kéregettek tőle. Anyám nem adott, mire az egyik bottal hátulról anyám kalapján kezdte el piszkálni. Anyám hangosabban rájuk mordult és megfenyegette őket, hogy hívja a rendőröket. Az már csak hab a tortán, hogy egyik gyereknek az anyja ott állt nem messze a szituációtól (Móra iskolánál). Egyikük sem volt roma, jól öltözött srácok voltak. Ez már trendi, az a szomorú, fajtól, kortól, nemtől teljesen függetlenül. A két somogyi srác sem volt roma, akik kinyírták az osztálytársukat. És az a rossz szöveg, hogy mert "nem tetszett a pofája". Nem tudom, mennyi az igazság belőle, van egy ismerősöm, régebben egyenruhás volt. Állítólag a két srác korábban megölt egy hajléktalant és véletlenül elkotyogták ennek a srácnak, azért kellett meghalnia. Na ez már nem ide tartozik, mindegy. A lényeg az az, hogy már mindenkitől félni kell. Én már nőktől is félek, ha csoportban vannak, még férfi sem kell ahhoz, hogy a gyengébbet megverje.”
 • 25. Túrabakancs 2008. december 14. 15:30
  „1899!
  Pontosan itt van a lényeg amit leírtál, a lélekszámokhoz viszonyított bűnözési ráta!
  Én is sokszor említettem már ezt, csak nem ennyire precízen számokkal alátá-
  masztva. A jogvédők is elmondják sokszor hogy a fehérek is bűnöznek, de ezt
  persze mindig valahogy kihagyják. Mivel a fajvédők /magyarellenesek/ az SZDSZ
  holdudvarából kerülnek ki, /szó szerint, főleg kisebbségiek/ így az állásukat buz-
  góságukkal próbálják védeni, jelezve dolgoznak, nehogy kitegyék a szűrüket!
  Ugyebár jól megélnek a rágalmazásokból, főleg a Mohácsi és a Daróczi klán.
  Tényleg fogytán az emberek türelme, ha romlik a gazdasági helyzet, akkor
  sokaknak nem lesz vesztenivalója, és abban a pillanatban elszabadul a pokol!
  A Palesztinok is így gondolkodnak és cselekednek, mindenüket elvették, mindenkit megaláznak, csak azt egy másik faj teszi!”
 • 24. Pipás 2008. december 14. 14:47
  „1899! Tökéletesen egyetértek, legfeljebb azzal egészíteném ki, hogy a 89.9%-hoz hozzászámolnám a német, szerb, stb. kisebbséget is, mivel Ők is elszenvedői a 4%-nyi bűnözö, ingyenélő banda támadásainak.”
 • 23. Szilágyi_Zsolt 2008. december 14. 14:13
  „Ideals! Persze, hogy nem látod leírva, éspedig azért, mert szinte sosincs leírva. A magyar médiában a cigány etnikai hovatartozását csak olyankor "illik" megnevezni, ha ő az áldozat. De olyankor aztán harsog a tévé, a rádió, a sajtó, országos méretű (mármint a cigány lókötők körében az) a felháborodás, hogy Magyarországon micsoda rasszizmus van. Beindul a Mohácsi-Kolompár-Horváth-féle gépezet, és beleüvöltik a világba, hogy nálunk üldözik a cigányokat. Mondok valamit: ezek arra hajtanak, hogy tényleg üldözőbe vegyük őket. A jelenlegi helyzet már sokáig nem maradhat így. Nagyon feszegetik a magyarok tűrőképességének a határait!”
 • 22. 1899 2008. december 14. 13:35
  „ideals!!!Ez valami feltétlen reflex amit ti csináltok?Miért kell megmagyarázni a megmagyarázhatatlant???

  "Nem kell ehhez romának lenni! A mai gyerekek agyában valami elvan fuserálva - és nem csak a megélhetési bűnözés a lényeg."
  Hát mi a lényeg akkor szerinted??Nézd az arányokat:Lakosság nemzetiségi összetétele: Magyar (89.9 %)(2003-as adat), Roma (4 %), Német (2.6 %), Szerb (2 %), Szlovák (0.8 %), Román (0.7 %), Horvát, szlovén és más kisebbségek, például bolgárok, görögök, lengyelek, örmények, rutének és ukránok
  Ez a szaros 4% több bűncselekményt követ el mint a 89.9% Hmmm...”
 • 21. b.zoli 2008. december 14. 13:10
  „patriot teljessen igazad van ! most már igen sokan félnek elaludni éjjel mert belönek az ablakon vagy megdobálnak molotov koktéllal ! az ilyen elkövetöket elevenen kéne mágjára kötni meggyujtani és közbe löni a lábaikat h tudják milyen jo is mást bántani”
 • 20. Imcsi 2008. december 14. 12:29
  „Most már tényleg lépni kellene felsőbb szinten is, mert nem lesz ennek jó vége!”
 • 19. patriot 2008. december 14. 12:29
  „"Van viszont egy másik súlyos dolog, ami úgy tűnik, hogy szervezett, az pedig a romák elleni különböző támadások. Egy részük lehet, hogy nem etnikai indíttatású, de nem szabad nem észrevenni, hogy itt egy tendencia érvényesül és ez elég borzasztó. Ez ellen a jelenség ellen mindenkinek kötelessége fellépni egy demokratikus országban, amilyen reményeim szerint Magyarország. Nem szabad egy percig sem eltűrni, mert ezzel nem lehet együtt élni. Minden politikai erőnek nagyon keményen és határozottan kellene fellépni a jelenséggel szemben, hogy az őket támogató választók is lássák, van egy pont amin nem mehetünk túl. Ez az a pont." KUNCE GÁBOR!
  AZ EGYIK TETTES A LIBERÁLIS GAZEMBEREK KÖZÜL!
  Még nem láttam egy erkölcsi hulla liberális politikust sem a cigány bűnözők áldozatainak temetésén,remélem az ő családjukat is eléri a cigány bűnözés legrémisztőbb része!”
 • 18. b.zoli 2008. december 14. 11:36
  „az ilyen fiuknak faroklevágás legyen a büntetésük . talán nem csinálnak még több olyan gyereket akik ilyen tetteket követnek el !!!!”
 • 17. Sophia 2008. december 14. 09:53
  „Poncius!
  Tettszik a versike!:-)”
 • 16. Poncius 2008. december 14. 09:31
  „#14

  "Az asszonynak belső vérzései voltak, a cigányok eltörték az állkapcsát két helyen. Tegnap, azaz 12-én éjszaka az áldozat a miskolci kórházban meghalt."
  "A három elkövető mindegyike cigány volt, a 17 éves tettest bilincsben vitték el a helyi általános iskolából"

  Igy sor akác
  Egy sor fűz
  Egy sor cigány
  Egy sortűz

  És akkor talán rend lesz végre”
 • 15. Cingár 2008. december 14. 08:50
  „Hiányolom a sok teli szájjal fröcsögő c.fajvédőt.
  Mindjárt jönnek rasszizmust kiabálni...”
 • 14. ideals 2008. december 14. 08:49
  „Könnyen elbántak vele! "3 ajtós szekrényekkel kéne nekik verekedniük"
  .. itt nem látom leírva, hogy roma kölykök lettek volna! - az én falumban a magyar gyerekek törtek be öreg nénihez, verték össze, stb. - sőt volt olyan magyar gyerek, aki a saját nagyanyjához tört be, és bántalmazta..
  Nem kell ehhez romának lenni! A mai gyerekek agyában valami elvan fuserálva - és nem csak a megélhetési bűnözés a lényeg.
  kb. 20 év múlva ezek a fiatalok egymást fogják felzabálni elevenen...”
 • 13. SAmu 2008. december 14. 08:35
  „Meginz más portált kell felkeresnünk, hogy pontosabb információkat kapjunk az elkövetőkről. Ez a Kisalföld célja?”
 • 12. 1899 2008. december 14. 07:24
  „http://uk.youtube.com/watch?v=6YkKudJq5JM
  Csak ennyit fűznék hozzá!”
 • 11. kutykurutty 2008. december 14. 01:31
  „Tessék. 2 tettves cigány már megint. Már megint. Menjetek roma fórumozni inkább. Miért nem takarodtok már el a kurva anyátokba ebből az országból? Ja bocs tudom a választ.”
 • 10. Bequick 2008. december 14. 00:51
  „Állítólag azóta meghalt a néni...”
 • 9. G.D 2008. december 13. 21:32
  „És kiknek kellene ezért összefogni? ---- A népnek! --- Különben nem vátozik semmi!”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyhónapos csecsemőt marcangoltak össze a kutyák

Törökszentmiklóson - A család három kutyája támadott meg egy egyhónapos kisfiút szombaton… Tovább olvasom