Kisalföld logö

2018. 08. 22. szerda - Menyhért, Mirjam 20°C | 31°C Még több cikk.

Idén Ági napon is jött a Mikulás

Dukai Regina, Debreczeni Zita, Zimány Linda és Laci betyár jótékonykodott, karácsony közeledtével óvodásoknak és a MikulásGyárnak adományoztak nagy mennyiségű Ági szörpöt.
A Sugarbird lányok gyakran adakoznak különböző szervezeteknek, vagy látogatnak el az immár 7 éve működő MikulásGyárba, hogy ajándékokkal lepjék meg a gyár önkéntes dolgozóit, és rajtuk keresztül a sok nélkülöző gyereket. A rászoruló családok megsegítésére idén a családapa, Laci betyár és az idén megválasztott Pezsgőlány, Simkó Kitti is csatlakozott Dukai Reginához, Debreczeni Zitához és Zimány Lindához, hogy együtt
örvendeztessék meg a budapesti Magonc Óvoda nagycsoportosait.A nem túl hideg időjárás is kedvezett az adakozó sztárcsapatnak, akik a munkából jócskán kivették a részüket: mikulássapkát húztak, és önkéntesnek álltak. Húsz óvodás napját tették ezzel szebbé, hiszen sok üveg, különböző ízű retro szörpöt és piros sapkát osztottak szét a kíváncsi tekintetű lurkók között. Ráadásul a MikulásGyár belsejébe is bemehettek, hogy saját ajándékaikat elhelyezzék. A hatalmas buborékba belépve ámultan figyelték, ahogy a sok piros ruhás Mikulás-segéd sürög-forog.

Dukai Regina már nem első alkalommal áll jótékony ügy vagy szervezet mellé, a Sugarbird ruhák értékesítéséből befolyt összeget többször ajánlotta fel rászorulók megsegítésére. Édesanyja óvónő, ezért külön öröm volt számára a gyerekeket felvidítani.„Jó volt látni az ovisok és az óvónők örömét, amikor átadtuk a lányokkal a szörpöt és a sapkákat. A gyerekek ugyan kicsit meg voltak szeppenve, de a szemük csillogott.

Imádom a karácsony előtti időszakot, ezért a karácsonyfát már megvettem, sőt fel is díszítettem! Azt gondolom, hogy nem a szenteste utáni napok az igazán érdekesek, sokkal inkább a készülődés, a ráhangolódás, és az izgatott várakozás, ami megelőzi a szeretet ünnepét. A jótékonykodást pedig kimondottan javaslom mindenkinek, mert annyira jó azt érezni, hogy jót cselekedtünk, és segítettünk valakin." – mondta Dukai Regina az Ági nap végén.

Az Ági napot Hajnal László, a márka termék-menedzsere zárta, aki 4 raklapnyi szörpöt adott át a MikulásGyár részére, jelezve, hogy jövőre is számíthatnak az adományra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Listából választja ki menyasszonya ajándékát Jáksó László

Jáksó László idén a menyasszonyával, Évivel tölti az ünnepeket, akivel romantikus Karácsonyra… Tovább olvasom