Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Hosszabb dúsabb szempillák 1 óra alatt?

Szinte hihetetlen de már szempillát is növeszthetünk - ha nem is szó szerint.

Amerikai karrierje után hozzánk is megérkezett az új kozmetikai eljárás, a 3D műszempilla, mely nem csak dúsító és méretnövelő hatású, hanem valós térbeli élményt nyújt, amit mindenki saját maga is tapasztalhat, hiszen egy lágy szellőt nem lehet összehasonlítani egy ostorcsapással.

Viselete kényelmes, egybeolvad a saját szempillával. A korábbi tincses, vagy soros műszempillákkal ellentétben valóban észrevétlen és súlytalan.Igényeinket és a legoptimálisabb lehetőségeket figyelembe véve választhatjuk ki a megfelelő méretű, ívű, és vastagságú szempillákat.

Technikája a következő: Előkészítés és zsírtalanítás után, egyenként egy szál műszempillát ragasztanak egy természetes pillához - speciális műszempilla ragasztóval -, így elkerülve az összetapadást és saját szempillánk ívét követve arányosan meghosszabbíthatjuk és dúsítjuk. Egy szemnél többféle méretű pillát használhatunk és kb. 40-60 szálat ültethetünk be egyidejűleg, melyek a természetes szempillánkkal megegyező, de akár vastagabb szálúak is lehetnek a legtermészetesebb hatás elérésének az érdekében.

Tartóssága megegyezik saját szempillájának élettartamával, ami kb. 4-6 hét, de igény szerint szakember által is könnyedén eltávolítható - egy speciális oldószer segítségével.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

5 nélkülözhetetlen ruhadarab nyaralásra

Mit vigyek magammal? Utazótáskát vagy bőröndöt? Mi segítünk! Összeállítottunk öt ruhadarabot, ami… Tovább olvasom