Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Horror: két foga tört bele az almába, az összeset kihúzta az orvos

Az akkor 25 éves brit nő katonai szolgálatot teljesített Németországban. Két foga letört, ezért fordult az orvoshoz. Amikor aztán felébredt az altatásból, nem hitt a szemének.
Az akkor 25 éves Alison Divers Németországban teljesített katonai szolgálatot. Egy almába harapott bele, amikor a két első foga letört.

Fogorvoshoz küldték, aki gyökérkezelést javasolt neki. Amikor aztán Alison felébredt az altatás utn, nem hitt a szemének - íjra a Daily Mail.

A fiatal nőnek ugyanis a doktor kihúzta az összes fogát. Csupasz ínnyel ébredt, fogai pedig a feje fölött lógtak egy zacskóban.

"Nem féltem a fogorvostól, egészen addig a napig. A doktorral ugyanis nem beszéltünk közös nyelvet, csak kicsit tudott angolul. Gyökérkezelést javasolt, én azonban próbáltam megértetni vele, hogy soha nem hat rám az érzéstelenítő injekció" - kezdte Alison.

"Az orvos ezért az altatás mellett döntött. Még örültem is neki, hogy nem kell végignéznem az egészet. Amikor aztán felébredtem, olyan volt akár egy horrorfilm: a fogaim a fejem felett lógtak egy zacskóban, a számban egy sem maradt" - mesélte.


Alison alig látott a dühtől. Kérdőre vonta az orvost, a doktor azonban csupán azt hajtogatta, "nem értem amit mond", majd faképnél hagyta a nőt.

Alison egy hónapig siratta a fogait, alig mert kimenni az utcára. Hogy fogait pótolják műfogsort kapott, az azonban csak tovább rontotta a helyzetet.

"Szörnyű volt, mintha egy nagy darab műanyagot hordanék a számban. Amellett, hogy rettenetesen mutattak, még a szájpadlásomat is folyamatosan dörzsölte, néha rettenetesen fájt. Nem mertem emberek közé menni, folyton úgy éreztem, hogy épp a fogaimat méregetik" - mondta Alison.

A megpróbáltatások után a nő vágre megnyugodhat, nemrég ugyanis egy kiváló szakember épített neki új fogsort. A beavatkozás nyolc órát vett igénybe, ez a nyolc óra azonban megváltoztatta Alison életét.

"Visszatért az önbizalmam, újra merek mosolyogni. Megszűntek a fájdalmaim és nem aggaszt többé, hogy ki mit gondol".

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gálvölgyi János az új bulibáró - videó

Az ország legnagyobb nevettetője, Gálvölgyi János Kis Grofó és Pixa slágerét, a Bulibárót szavalja… Tovább olvasom