Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Homoszexuális szerető a Travolta fiú halála mögött!

Egy brit lap, a Daily Mail értesülései szerint John Travolta fiára a színész szeretője vigyázott a halála estéjén. A tizenhat éves fiút ő látta utoljára élve, így újabb botrány van születőben a gyászoló család körül. Egy brit lap, a Daily Mail értesülései szerint John Travolta fiára a színész szeretője vigyázott a halála estéjén.
A tizenhat éves fiút ő látta utoljára élve, így újabb botrány van születőben a gyászoló család körül. A rendőrség összefüggésbe hozta a szeretőt a fiú tragikus halálával, s igyekeznek rekonstruálni Jett halálát megelőző napok eseményeit!

Travolta és a szerető a hibás?

Tovább bonyolódik John Travolta fiának halálát vizsgáló ügy körülményei. A tizenhat éves Jett Travolta 2009. január 2-án hunyt el. A bahamai hatóságok hivatalos bejelentése alapján egy roham végzett a beteg gyermekkel. Korábban napvilágra kerültek olyan hírek is a halállal kapcsolatban, miszerint a fiú elesett a család fürdőszobájában, és a fejét ért sérülés okozta a végzetes csapást. Ám a hatóságok ezt a tényt megcáfolták. A roham valószínűleg nagyon megterhelte a gyerek szervezetét, ami okozhatta többek között a szívműködés, vagy a légzés leállását is.

Egy új szereplővel is gazdagodik a történet. Egy Jeff Kathrein nevű férfival, akiről kiderült, hogy a filmcsillag szeretője, ugyanakkor a kisfiú volt ápolója is egy személyben. A híres csókos képük bejárta a világsajtót, amelyen Travolta és Jeff szenvedélyes csókot váltanak egymással. Ezek után közkedvelt téma volt a sztár nemi hovatartozása.John Travolta fia, Jett Kawasaki szindrómában szenvedett. Ez a fajta betegség bőrkiütést, lázat, megduzzadt nyirokcsomókat és estenként szív és ízületi gyulladást is okoz. A betegség okát nem sikerült eddig megfejteniük az orvosoknak.

A fiú halálát követően számos rágalmazásoknak van kitéve a Travolta család!

Sok mindent akarnak rávarrni a sztárra, többek között azt, hogy ő és a szeretője tartható hibásnak Jett halálában.

Egyfelől, mert John nem tartotta helyesnek, hogy a fia gyógyszereken él, és a mellékhatásoktól tartva nem adta be az orvos által felírt gyógyszereket az egyébként autista gyermekének. Ezt a tényt a család sosem ismerte be a nyilvánosság előtt.

Másodsorban a szerető, aki az ápoló szerepébe bújt, szakképzetlen volt, így nem tudta helyesen ellátni a beteg gyermeket.

Travolta bahamai nyaralójának egyik alkalmazottjának szájából derült fény a hibázás lehetőségére. Ő közölte azt a tényt, hogy Jeff volt, aki észrevette, hogy a gyerek haldoklik, s mivel foglalkozást tekintve fényképész, igazából teljesen tehetetlen volt, csak állt és bámulta a haldokló fiút. Talán az sem zárható ki, hogy szándékosan nem hívta ki a mentőket időben a beteg gyermekhez. A halál okát nem cáfolja senki. Azonban, hogy a roham előtt mi történt, már a rendőrség érdeklődését is fel kelltette, akik nyomoznak az ügyben. Felmerült a nyomozás során, hogy a gyerekre tíz órán keresztül senki nem nézett. Így bármikor elkezdődhetett a végzetes roham.

Jeff-et a rendőrség ki hallgatja, hogy fény derüljön arra, hogy mégis mennyi ideig feküdt a gyermek a fürdőszoba padlóján? Az már persze szinte mellékes, hogy miért nem volt szakértő ápoló felügyeletére bízva a beteg fiú. Az eszméletlen fiút pénteken, délelőtt 10 órakor fedezték fel. A halált egy epilepsziás roham okozhatta. Csütörtökön éjjel látták utoljára élve. Jeff elmondása alapján ő éjjel fél 12-kor látta utoljára a gyereket. A rendőrség ebből következtet arra, hogy akár tíz órán keresztül volt a fiú szakszerű felügyelet híján. A nyomozás eredményei alapján a rendőrség nem akarja elhinni, hogy a roham és a megtalálás között csekélynek mondható idő telt el.

Mikor megtalálták a gyereket még tapintható volt a gyenge pulzus, s az ápoló és az apa még húsz percen át sikertelenül próbálták újraéleszteni a fiút. A kórházba szállítás után két órával azonban hallottnak nyilvánították. Valószínűsíthető, hogy ezzel még koránt sincsen vége a megpróbáltatásoknak. A rendőrség folytatja a nyomozást, hogy a homályos foltokra fény derüljön. Lehet a végén a szerető a börtönben köt ki, ha bebizonyítják, hogy a gondatlansága ölte meg a fiút.

Olvasóink írták

 • 5. Emerald 2009. január 21. 01:18
  „Ez szerintem is hatalmas baromság. És az "l" betűk csak a kisebb baja a cikkírónak... Úgy tűnik, jelen "nemes" újság úgy szeretne példányszámot növelni, hogy vesz kiemelkedő munkájuk révén megérdemelten híressé vált embereket, majd beléjük rúg egy nagyot - lehetőleg olyankor, amikor épp meghalt valakijük, mert az még "sikkesebb"?”
 • 4. ecris 2009. január 20. 20:33
  „Szcientológia,homoszexualitás,halál,USA. Szodoma és Gomora.”
 • 3. kackac 2009. január 19. 15:51
  „"a rendőrség érdeklődését is fel kelltette"
  "kórházba szállítás után két órával azonban hallottnak nyilvánították"
  Van 1 kis gond az "l" betűkkel!”
 • 2. Judytka 2009. január 19. 14:23
  „Baromság..”
 • 1. MTT 2009. január 19. 14:14
  „Ez ökörség, agyrém, szenzáció-hajhászás. Kihúnyt a tapintat, a részvét az emberekből. Sajnos.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éhenhalt a kórházban az angol férfi

A 43 éves Martin Ryan 26 napig nem kapott megfelelő táplálékot a kórházban, ezért éhenhalt.
Tovább olvasom