Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Holló Márta kihasználja a lehetőségeket

Óvatos optimistának tartja magát Holló Márta. A műsorvezető-szerkesztő új műsora egyre több nézőt vonz.

Sikerei és felfelé ívelő karrierje ellenére közvetlen és barátságos - szeret a családjával lenni és imád utazni.


– Majdnem fél éve tért vissza a képernyőre egy új műsorral. Előtte néhány hónap kihagyással három évet töltött otthon a babákkal. Más ez a munka, mint a Fókusz?

– Közös ötlet volt a Fél kettő. Június óta dolgoztunk rajta, szeptemberben indult. Sokan kérdezgették, nem tartok-e attól, hogy nem főműsoridőben
fut a magazin, hanem kora délután. De én nem bántam, szeretem a kihí-
vásokat.


– Előtte 12 évig dolgozott a Fókusznál.

– Igen, nagyon hosszú ideig. Úgy éreztem, váltanom kell: most vagy soha. Az új feladat inspirált: kaptam egy órát, amibe kiválasztunk öt régebbi riportot, ezekhez hívunk vendégeket. Szinte mindenben szabad kezet kaptam. Újragondolhatom a múltban történteket, és újra megmutathatom az értékes pillanatokat.

Holló Márta
Holló Márta

– A gyerekek mellett mégsem lehet egyszerű egy napja.

– Korán kelünk, elvisszük a nagyfiút az óvodába, a picire egyelőre bébiszitter vigyáz. Délelőtt a szerkesztőségben készülök az adásra, majd fogadom a vendégeket. Kisminkelnek, lemegy a műsor, majd visszamegyek a szerkesztőségbe és szervezem a következő napomat. Nem dolgozom éjszakákon keresztül, arra törekszem, hogy ötre el tudjak menni a gyerekért.


– Így képzelte el a karrierjét?

– Nem álmodoztam saját műsorról, el sem tudtam képzelni, hogy ez megtörténhet. A Színház- és Filmművészeti Főiskola televízió szakára jártam. Lehetőséget kaptunk arra, hogy a Magyar Televíziónak készítsünk műsorokat, ilyen volt az Úton és a Tonik. 1997-ben indult az RTL Klub, a régi csoporttársaimmal, Marsi Anikóval, Batiz Andrással és Kolosi Péterrel együtt készítettük a Fókuszt. Most pedig itt a Fél kettő. Távolabbi terveim nincsenek, ki kell használni azokat a lehetőségeket, amiket kapunk az élettől.


– Ezek szerint inkább optimista típus.

– Óvatos optimista vagyok. Mindig megvizsgálom, mi a legrosszabb, ami történhet, és azt hogyan kell megoldani. Így csak pozitív csalódás érhet.


– Mivel lehet megbántani?

– Nagyon érzékeny, kissé sértődékeny típus vagyok, de nem vagyok haragtartó. Nem szeretem az őszintétlenséget és a furkálódást.


– Jut ideje a pihenésre?

– Imádok utazni. Szeretek sétálgatni, nézelődni és új ismeretségeket kötni. Ez kapcsol ki a legjobban. A férjem azzal szokott viccelődni, hogy nekem már az is örömet okoz, ha Pestről Érdre utazunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Avatar: Kína nem fél a 3D-s filmtől

A zavargásoktól való félelemnek semmi köze az Avatar kínai terjesztésében beálló változásnak. Tovább olvasom