Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Hogyan csaljunk a lottón!? - Tippek meggazdagodáshoz

Több százmilliós nyeremények, s mindössze annyit kell tennünk, hogy jól ikszelünk? Vagy van ennél hatékonyabb módszer is. A kisalfold.hu összeszedett néhány. Önnek milyen ötlete van?

Ismét több blogger foglalkozik azzal vajon csalnak-e a lottón, s ha igen, milyen módszerrel?

A blog.tcz.hu tippjei >>

1. Hi-tech pingponglabdák

Ha feltételezzük a közszolgák feddhetetlenségét (hangos hahaha), és ragaszkodunk az élő adáshoz is, akkor valahogyan a golyókat kell manipulálnunk. Kellékek az otthoni elkészítéshez: egy vödör pingponglabda, 2 db rakéta porszívó (ne felejtsük el bedugni), átlátszó gömb (ne felejtsük el lezárni), néhány ív elektronikus papír, all-in-one mikrochipépítő barkácskészlet.

A lottó e heti nyerőszámai

20, 43, 53, 54, 58

5 találatos szelvény nem volt.
A 4 találatosokra egyenként 2 millió 582560 forintot, a 3 találatosokra 23740, a 2 találatosokra pedig 1290 forintot fizetnek.

Joker: 955785
A terv a következő: minden pingponglabdába ügyesen beleépítjük az E-Ink kijelzőket. Vigyázat, a hidrokarbon olaj a szőnyegre csöppenve foltot hagy! A mintát úgy alakítjuk ki, hogy golyón megjelenő pici számokat lehessen változtatni a megfelelő vezérlőjellel. Szükség lehet egy plusz lakkrétegre minden labdán, hogy az apró kijelzők textúrája még Full HD-ban se üssön el a műanyagétól. Már csak egy gyorsulásmérő mikrochipre lesz szükségünk, amely rögtön érzékeli, ha egy golyó ki lett szippantva. Ekkor természetesen az elektronika a számunkra kedvező számot rajzolja ki.

A terv szépséghibája, hogy a hihető változat fejlesztési költségei túlrúgnak az évek alatt megspórolható lottónyeremény összegén. Bagatel.

Próbálkoznak
Próbálkoznak


2. Real-time Photoshop

A második terv olcsóbb, bár ez is többe kerül, mint árva gyerekekkel a hideg golyókat kihúzatni. Ehhez csupán egy kellő mértékben alkoholista közjegyzőre és némi szoftveres támogatásra van szükség. Az előbbit nem lesz nehéz beszerezni.

Ami az utóbbit illeti, itt már nehezebb dolgunk van. Az ügyes kis programocskának (Windows kizárva) annyi lesz a dolga, hogy a tévében sugárzott képet real-time manipulálja. Mivel gömbfelületről beszélünk, egyszerű matematikai képletekkel jól leírható a rajta megjelenő felirat vagy szám. Az Advanced Lottery Cheater 1.0 annyit csinál, hogy felismeri a kihúzott golyó és a rajta megjelenő számok helyzetét, majd villámgyorsan renderel egy réteget, amit a képkocka fölé vetítve a számok megváltoznak. Nyilvánvalóan nem szükséges a teljes gömböt renderelni, csupán a számok változtatásához szükséges réteget.
Minderre 0,04 másodperce van (Amerikában és Japánban csak 0,345 az NTSC miatt) - tehát nem jelenthet gondot. A full version a repülő golyókra is renderel motion blurral meg minden. Ja, és kis szerencsével az tövig lebutult közjegyző észre sem vesz semmit az egészből.

A kockablog megoldása >>

A melegített és lehűtött golyók ötletét vessük is el mindjárt, több fórumon kitárgyalták a módszer hiányosságát. A kézi húzásra tehát kellene valami más ötlet. A gépire meg mechanikus kockák ötleteire várunk, hiszen ott nagy sebességű és változó nyomású levegőbefúvás pörgeti a golyókat, amit ugyebár célzottan kellene elkapni... Szóval van gondolkodi való átmérőkben, mágnesekben, gyors RFID felismerésben, stb.

Olvasóink írták

 • 18. kisem 2009. április 27. 14:07
  „A téma megoldása eljutott az alternatív hajtású autók szintjéig. Bár abban meg Frédiék a nyerők.
  Nos, nemrég elszállt a turul az emlékműről. Nem hiszem, hogy különösebb probléma volna a "felesleges" 85, majd 84, i tak dalee golyó adott pillanatban történő eltüntetése, majd visszacsempészése. Van itt rutin kérem. Zsonglőrök előnyben jeligére.”
 • 17. tricse 2009. április 27. 13:34
  „Nekem az felettébb fura,hogy a jelenlegi akcióban amivel siófoki lakást és utazási utalványokat lehet nyerni,csak a gépi ötös szelvényei vehetnek részt! Miért vannak kizárva azok a szelvények ahol magam jelölöm be a számokat? Erre adjon valaki magyarázatot!”
 • 16. pappandras 2009. április 27. 12:11
  „Én voltam a legelső hozzászóló. Folytatom. A módszer kipróbálható, csak kellene tudnom, hogy milyen tippek érkeztek be. Hány szelvény volt, milyen számokkal. Innen már alát tudom támasztani, hogy miért azt az öt számot húzták ki.”
 • 15. bodor 2009. április 27. 07:03
  „Nagy Puttós: véleményem, ha valaki 5-10xest játszik,akkor addig bizonyos számok, nem kerülnek elő,tehát ők játszanak velem, és nem én velük.
  2,) tipp:most csak mondok egy számot, amely valamelyik évben az 5-ön, nem került elő egyszer sem,szóval nem minden szám, egyformán esélyes?
  3,)tipp.A Luxor,egyik élő felvételén részt vettem,a golyók inditáskor szanaszét gurultak,a munkatársak összeszedték nagy mosoly közepette,egyik másik a zsebekbe is került.Kérdésem hol voltak a hitelesítő közjegyzők?én még sohasem láttam a hitelesítők munkáját élő ,egyenes adásba, hogyan is ellenőrzik.minden számgolyó helyességét.
  3,)azért minden alkalommal , én is befizetem a BOLONDOK ADÓJÁT.”
 • 14. kumpala 2009. április 26. 13:16
  „Ja, régi a kép, a csajnak legalább igazi cickói vannak, nem műanyag!”
 • 13. VJack 2009. április 26. 12:54
  „NTSC 0,033333...

  Nem kell gömbfelületre renderelni, ha jól emlékszem, maga a szám sík felületre van írva. De ha nagyon precízek akarnak lenni, tudni kell a stúdióban elhelyezkedő lámpák pozícióját is.”
 • 12. kekeczke 2009. április 26. 11:36
  „5.! kb 20 éves a reklám, kicsit megfakult a szőkeség azóta !!!”
 • 11. knifemaster 2009. április 26. 11:31
  „3.
  Mit gondolsz,az ő szelvénye nem megy át a szűrőn?”
 • 10. lakoss1 2009. április 26. 11:22
  „amikor lottózol,az illúziót veszed meg,a nyeréshez.”
 • 9. omm 2009. április 26. 11:19
  „szarság”
 • 8. Commy 2009. április 26. 11:08
  „- Mit csináljunk Gordon ? Kevés az adó valamit találj ki !
  - Adjunk fel lottó hirdetést 1-2 napilapban címoldalon . Legyenek benne ilyen szavak hogy "meggazdagodás" , "hatékony módszer" "több százmilliós nyeremények".
  - Igen , ez az ! Önként fogják odaadni a pénzüket !”
 • 7. Discoboy 2009. április 26. 11:01
  „Na meg arról se feledkezzünk meg,hogy közönség is ül a stúdióban a sorsolás alatt.Tehát a számítógépes trükkök jó része itt már el is bukott.”
 • 6. mageha 2009. április 26. 10:55
  „A lottó a matematikában nem járatos emberek adoja!!!
  én sem vagyok matek zseni de azt kiszűröm hogy nagyon nagy szerencsének kell lenni hogy eltaláld az 5 számot.
  Ha lottózol kell egy pár dolog amire szükséged lehet.

  1.legyen lottószelvényed,vagy elektronikus úton meg tudd oldani a feladást.
  2.amennyiben van lottószelvényed,kellhet egy toll
  3.nem idő a kitöltéshez,ha variálsz akkor több időre lehet szükséged.
  4.egy kényelmes asztal és szék hogy mindezt luxus körülmények közt tehesd meg.
  5.némi pénz a lottó feladásához.
  6.és a legfontosabb SZERENCSE!!!

  én például minden héten nyerek mert nem adom fel!

  jó játékot”
 • 5. lakoss1 2009. április 26. 10:21
  „ezt a szőke kancát megvenném kurvámnak,ha megnyerném az 1 miliárdot.”
 • 4. Sagittarius 2009. április 26. 10:11
  „Kedves cikk író!
  Már ez is probléma??? Kutya fülit kell bonyolult megoldásokkal foglalkozni. Mindösszesen pár 10 db előre elkészített felvételt kell csinálni a gépi sorsolásról. Természetesen "felírni" milyen számok jöttek ki az egyes felvételeken (sorsolásokon). A mai elektronikus szelvénybeküldéses világban már nem kunszt abban a pillanatban tudniuk melyik az az előre elkészített felvétel, amin a számok sorrendje a legkevesebb nyereményt biztosítja a játékosok számára. No, azt a felvételt kell leadni, a nép meg csak izguljon! A közszolga szeme pedig egyszerűen letakarható addig pár tízezressel, hiszen bőven futja a megmaradt "léből"!”
 • 3. Gyu 2009. április 26. 09:52
  „Azt az öt szám kombinációt játssza meg amit az adott héten senki nem töltött ki.
  Mivel ezek a beérkezett szelvényeket egy számítógép dolgozza fel, egy ügyes progi kiszűri a "megnem játszott" számokat. És még az sem kevés szelvény.”
 • 2. knifemaster 2009. április 26. 09:07
  „Hogyan?
  Nem játszod meg a már megtett számokat?Azzal csak leszűkíted a nyerési esélyeidet.
  A gép ellen játszol ,nem a többiek ellen.”
 • 1. pappandras 2009. április 26. 09:03
  „Van egy nagyon olcsó és gyorsan kivitelezhető megoldás. Ha tudom, hogy milyen számokkal játszannak a többiek azon a héten, akkor nagy valószínűséggel megmondom a nyerő számokat. És meg is tudom játszani.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kepes nem fél: Bolívia megfenyegette a riportert

A bolíviai kormány beperelné Kepes Andrást, amiért terrorista összeesküvést titkolt el. Az ügyész… Tovább olvasom