Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Hívd el a kisalfold.hu fotósát a szalagavatódra!

Írd meg, mikor és hol tartjátok a szalagavatótokat és másnap már a kisalfold.hu portálján kattinthatsz az osztályról készült legjobb fotókra.

Küldd el az online@kisalfold.hu e-mail címünkre, mikor és hol tartjátok a szalagavatótokat, hogy a kisalfold.hu fotósa a helyszínen örökíthesse meg a számodra oly fontos pillanatokat.

Győr-Moson-Sopron megye összes középiskolájának minden 4. évfolyamos osztályát lehet nevezni.

A jelentkezésben jelöljétek meg az oktatási intézmény, valamint a kapcsolattartó nevét és telefonszámát. A nevezett osztályt, a szalagavató időpontját és helyszínét.

Szalagavatóra fel!
Szalagavatóra fel!


Az elkészült fotókat már másnap megtalálod oldalunkon a szalagavatós galériák között!

A nyitótánc és a mulatság mellett fotósaink a Bál Szépére is vadásznak majd. A legcsinosabb lányok fotóit külön is feltöltjük oldalunkra, hogy február végéig olvasóink szavazással eldönthessék, hogy ki legyen a Bál Szépe.

A győztes ajándéka egy profi portfólió és lehetőség a Nap szépe rovatban való szereplésre.

Küldd el az osztályotokról készült saját fotókat az online@kisalfold.hu e-mail címre és legyetek ti a legjópofább osztály!

A győztest ebben a kategóriában is díjazzuk.

Olvasóink írták

 • 12. mitzekatze 2010. január 11. 08:31
  „A piarista iskola fotóit láttátok? Mennyi idősek ezek a tanulók??? A kisdiákok annyira fiatalosak, hogy csak a ruha alapján tudtam őket megkülönböztetni az idősebbektől. Vígan elvesznék közöttük, pedig én már nagyon régen érettségiztem.

  Lehet bunkóságnak tűnik, de sem ők, sem pedig a menyasszonyi társaság nem csinos! Azokat a ruhákat tudni kell viselni és hozzá illő kiegészítőket, hajat kell csináltatni. Némely nagyon otromba. Sajnálom.

  Érettségizni miben mennek majd? Annak idején mi kosztümben voltunk, de hát a szalagavatón is azt kellett viselnünk. A szülőket sem értem....mondtam én, hogy nincs is itt pénzügyi válság! :D”
 • 11. omm 2010. január 10. 20:10
  „Ááá esküdni lehet farmerban is, többször is, de a szalagavató+koszorúcska kombó na az egyszer van az életben, annak megadjuk a módját!”
 • 10. 86 2010. január 10. 15:53
  „Ha így kezdik, mi lesz majd, ha esküvőre készülnek majd? Nálunk sem volt semmi extra, lányok fehér blúzban és szoknyában, mi a ballagási egyenöltönyben. Persze mindig van egy-két egyén, aki villogni akar, de ez már szerintem is túlzás. Vajon az osztályból vagy az iskolából kinek a családi körében van ruhakölcsönző? Ha a jövőben ez lesz a trend, nyittatok egyet én is a Párommal :)”
 • 9. Norc 2010. január 09. 20:17
  „Lehet már régen volt, mikor én szalagavatóztam /2004/, de akkoriban nekünk megfelelt a ballagási kosztüm. Úgy tudom az elsőbálozóknak kell fehéret hordaniuk. Na de egy szalagavatón? :S Nem elég kifizetni a ballagási cókmókot, még egy menyasszonyi ruhát is ki kell kölcsönözni? Ursten. Minek...?”
 • 8. Reálisolvasó 2010. január 09. 19:59
  „l”
 • 7. lr 2010. január 09. 18:38
  „jáááj!!
  Melyik suli ez az esküvői ruhás??
  A Fiam a Jedlikben avat szalagot...Öltönyben lesznek...de ugyanez lesz a ballagási öltönyük is. 30 pénz volt 2 inggel nyakkendővel.

  A lányoknál nem fér a fejembe az esküvői ruha.. Most férjhez mennek éppen, vagy érettségizni fognak. Mert nekik is éppen jó lenne a kosztüm is.

  Na a lányom a Krúdyan tizedikes. Remélem ott sincs ez a szalagavatós menyasszonyság.

  Maradi vagyok.. Számomra az a fehér ruha , menyasszonyi ruhát jelent.”
 • 6. 13.István 2010. január 09. 18:30
  „Lehet ,hogy maradinak tartotok,de egyszerüen nagyszerűbb lenne!
  Csak még húzni derékszíjjon,lássák nincs itt semmi probléma ,ha család
  anyagi csődbe jut is a leányzónak nagyestélyi az viszont mindenáron kijár !
  Van biztosan sok kivétel aki bizonyított és bizonytani fog ,de akkora hajcihőt!
  Egyet ne felejsünk a fiatalság az maga szépség és egyszerűen meg csodálatos !
  Részemről lezártam a témát ! Ugyan Én már 43 éve jártam ebben a cipőbem .”
 • 5. zsuzso100 2010. január 09. 14:48
  „Most nézem...már ez a sláger, hogy esküvői ruha meg estélyi ruhákban van a szalagavató? Nálunk semmi extra nem volt. Ez mindenhol így van már?”
 • 4. Auriana 2010. január 09. 12:58
  „Ó, fiatalság... először koszorúcska - jelentős esemény, hiszen ők már "nagyok". Utána szalagavató, akkor már majdnem "felnőttek". Aztán érettségi, hát az aztán tényleg óriási szám! És ballagás, ott már tényleg azt hisszük, hogy mienk a világ!... Majd sokan bekerülnek egy egyetemre, ahol csak "kis taknyos elsősök" lesznek :D sajnálom, de tényleg így van! De ez az esküvői ruha tényleg durva, anno mi suliegyenruhában voltunk oszt´ kész.”
 • 3. mitzekatze 2010. január 08. 21:20
  „Azt nem értem miért kell esküvői ruhában szalagavatózni. Főleg olyan csoffadt hajszerkezetekkel. Ha már mindenáron esküvői ruha kell nekik, akkor legalább ne olyan frizurával, ami úgy néz ki, mint a nászéjszaka után....ehhh.... :P”
 • 2. lótusz 2010. január 08. 19:20
  „és nem fog elvinni a drasko uszított rendőrség a fekete-fehér öltözékért? mert volt rá példa szebb jövőt”
 • 1. Abrafax 2010. január 08. 12:47
  „Hívd el a kisalfold.hu fotósát a hídavatódra!
  Helyszín: Halászi
  Idöpont: valamikor a távoli jövöben...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Férfiprostitúció: Engedélyezve!

A Nevada állambeli Nye megye hatóságai hivatalosan is zöld utat adtak a férfiprostitúciónak, ezzel… Tovább olvasom