Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Hiszti után újra VV Eszteren a kendő!

Többen is kaptak két jelet, mégis újra Eszternek kell a végeredmény szerint megmérkőznie valakivel a Való Világ villában.
Nem örvend túl nagy népszerűségnek a Való Világ Esztere: miután egyszer már visszajöhetett a villába, most újra ő kapta a legtöbb jelet a kiválasztáson. Bár a két taktikus, VV Péter és Attila Seherezádét szeretné kiejteni, de inkább kihívottként, mint kiválasztottként, Veronika pedig összetűzésbe került vele, de mégsem őt jelölte meg, hanem Kingát - írja a webbulvar.hu.

A többség Esztert küldte az újabb párbajra. VV Fecó távol érzi már a lányt magától, hasonlóan gondolkodott VV Attila is. VV Gergő semlegesnek érzi VV Esztert, ezért is tette rá a jelet. VV Csaba és Péter igyancsak a lányt jelölte meg.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy egyszer már nagyon szerettek volna tőle megszabadulni, mint hogy amikor első alkalommal kiküldték párbajozni és ő tért vissza, szabályosan megdermedtek és kitört a balhé.

Akkor VV Dya ellen állt ki a fekete hajú jogász lány, és Eszterért senki sem mondott beszédet a kortesbeszédek alkalmával. Két villalakó mondta, hogy viszont szeretné őt látni a villa falain belül, de nem tűnt úgy, hogy ezt komolyan mondják.

Nos, Eszter ezek után óriási fölénnyel verte meg Dyát a párbajon: 75 százalékot kapott, míg a bombázó csak 25-öt. A döbbenet akkor látszott igazán a villalakókon, amikor Esztert pillantották meg a párbaj után.

Dermedt csend lett, majd Kinga ordítani kezdett. Majd amikor lehetősége volt rá, hogy utolsó alkalommal beszélhessen Dyával, a barátnőjével, azt ígérte neki: ki fogja csinálni Esztert - olvasható a webbulvar.hu cikkében. 

Olvasóink írták

  • 1. Karnagy 2011. november 14. 15:46
    „Eszternek most van lehetőssége "kicsinálom ezt a nő" kicsinálni. Legalább látnák már a villa lakók, hogy Ő nem is olyan rossz, mint ahogy Kinga beállította. Nem lenne legalább az a trágár hisztis sörényes nyerítő kis curva bent. Mert Ő adta a rossz jelzőt rá. Nagyon irigyek a villa lakók Eszterre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefügg a rasszizmus a szexizmussal

A szexista mentalitású emberek gyakran rendelkeznek rasszista előítéletekkel - derült ki egy… Tovább olvasom