Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Hien megérett a Queen zenéjére

Nguyen Thanh Hien a közelmúltban tért vissza Vietnamból, ahol három hétig idős nagyszüleinél vakációzott. A családjával kapcsolatban nem nyilatkozott – júniusban édesapját előzetesbe, édesanyját házi őrizetbe helyezte a bíróság.

Álmairól és egy Queen-musicallel kapcsolatos terveiről ellenben szívesen mesélt.

Hien nagyon jól érezte magát Vietnamban, három hetet töltött Hanoiban. Főleg azért volt nagyon boldog, mert három év után végre újra láthatta nagyszüleit és rokonait.

Élvezte a tengerparti nyaralást

– Sokszor voltam a tengerparton, és Vietnamban gyönyörű a tenger. Nagyon finomakat ettem, olyan ételeket, amelyek Európában nincsenek – számolt be élményeiről Hien. A 16 éves lányt arról is faggattuk, hogy érzi magát, nagyon aggódik-e a szüleiért, amiért azokat a rendőrség bűnszövetkezetben elkövetett embercsempészettel gyanúsítja. Júniusban édesapját előzetesbe, édesanyját házi őrizetbe helyezte a bíróság, később húszéves bátyja is gyanúba keveredett, ő is előzetes letartóztatásba került. Az énekesnő azonban minden olyan kérdést, amely a családjára vonatkozott, elhárított – így tudja kivédeni, hogy ne minden csak erről szóljon körülötte. Bár az is igaz, hogy a legtöbben inkább együtt éreznek kedvenc tinédzserükkel, aki érett felnőtt módjára kezeli a körülötte kialakult helyzetet. Ügyvédje egyébként azt nyilatkozta június végén egy országos bulvárlapnak, hogy Hien ártatlannak tartja szüleit, és szeretne egy darabig nyugalomban és a nyilvánosságtól távol maradni.


Queen-dalokat fog énekelni

Most azonban újra itthon van, és úgy tűnik, kipihenten és tervekkel felvértezve vágott neki a szeptembernek. Hamarosan egy olyan, Queen-
dalokat feldolgozó musicalben (a Queen-show-ban) láthatjuk, amelyben a hazai musicalélet számos sztárja közreműködik. Hien együtt dolgozik majd Végvári Eszterrel, Csengeri Attilával, Koós Rékával és Serbán Attilával; az utóbbi szerelmét alakítja majd a produkcióban.

– Nagyon tetszik ez az egész, én magam is szeretem a Queent. Szeretek
Queen-dalokat énekelni, mert nemcsak jók, hanem nehezek is, és egy énekes igazán meg tudja mutatni általuk a hangját. Rendszeresen próbálunk, készülünk az októberi sportarénás koncertre – mesélt lelkesen a lány. Egyre több mindenben kipróbálhatja magát – Caramellel például egy duettet terveznek –, ennek ellenére továbbra is az orvosi egyetemre szeretne jelentkezni, fogorvosnak vagy gyógyszerésznek tanulna. A legnagyobb álma természetesen még mindig az, hogy befutott, világhírű énekes legyen, és szívesen szerepelne filmekben is, de most úgy gondolja, nem vágyik majd arra, hogy főállású színésznő legyen.


Nem faggatják

Nemrégiben összeboronálták Mester Tamással, és a szüleivel történteket is a címlapokon hozta a bulvársajtó. Elárulta, ahogy telik az idő, egyre kevésbé érdekli, mit írnak róla. – Nekem az a fontos, hogy a belső ügyeim legyenek rendezettek, és a saját életemben találjak harmóniát. A számomra fontos emberek elfogadnak, így nem kell aggódnom, mások mit gondolnak. Az osztálytársaimmal nagyon jól kijövök, és szerencsére egy intelligens emberekkel teli gimnáziumba járok, ahol nem kérdezősködnek hülyeségekről.

Dzsesszzongorázik

Megkérdeztük Hient, mi az a három dolog, amit a közeljövőben mindenképpen szeretne megvalósítani. Az énekesnő elárulta, hogy szeretne létrehozni egy olyan lemezt és klipet, amelyben még inkább önmaga lehet. Ezenkívül megpróbál egészséges maradni, mert a múlt télen rengeteget betegeskedett. Szeptemberben pedig elkezd dzsesszzongorázni, hat év komolyzenei zongorázás után. Reméli, a közeljövőben megírja majd első saját zeneszámát is. Hien azt is elárulta, hogy kiegyensúlyozottságát és magabiztosságát a személyiségének köszönheti. És akire mindig támaszkodhat, aki mindig támogatja, az nem más, mint a családja.

Olvasóink írták

 • 9. Túrabakancs 2010. szeptember 16. 09:51
  „Milyen?
  Hát ilyen a hijen. :)”
 • 8. SC 2010. szeptember 15. 22:19
  „Helló eli mér?!
  De jó hogy újra itt vagy! :-)”
 • 7. elemér 2010. szeptember 15. 02:40
  „Nemcsak jó hangja van, de Királyon kivül ö tudott legjobban angolul. Az biztos hogy az USA-ban többre vinné.”
 • 6. meteor* 2010. szeptember 14. 22:38
  „Ki fene az a Hien?”
 • 5. GD 2010. szeptember 14. 19:28
  „Ez most közelebb áll a családjához.

  http://www.youtube.com/watch?v=tpzV_0l5ILI”
 • 4. arrabonem 2010. szeptember 14. 15:43
  „itthon jobban és gyorsabban érik”
 • 3. fióka 2010. szeptember 14. 15:23
  „egyáltalán minek jött haza kinek hiányzik?”
 • 2. Primax 2010. szeptember 14. 13:25
  „" Hien megérett a Queen zenéjére "
  Jézusmária...”
 • 1. lacim6 2010. szeptember 14. 12:12
  „Vagy elvis-től a börtön rock:D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

90 km/órás sebességnél lógatták ki a kisfiút az autóból – fotó

Üvöltött félelmében az a kisfiú, akit egy mozgó - állítólag 90 km/órás sebességgel száguldó -… Tovább olvasom