Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Hien, a vonzó bérgyilkos

Nguyen Thanh Hien dögös bérgyilkosnőt alakít szólólemezének Játék az egész című dalához készült videoklipjében.

A Megasztár tévés tehetségkutató műsor ígéretes felfedezettje élvezte a forgatást, tinédzserként átélte a dal mondanivalóját.

– Nyilvánvaló, hogy nem vagyok gyilkológép, de szeretem a merészebb dolgokat. Érzem, hogy most élem át a tinikorszakomat – érvelt Nguyen Thanh Hien, miért illett hozzá, miért szeretett belebújni a dögös bérgyilkosnő szerepébe legújabb, Játék az egész című dalához készült videoklipjének forgatásán. Persze a történetet nem kell szó szerint érteni, hiszen csak a tavasz szellemiségét próbálja érzékeltetni, amely a tinédzserek lázadó korszakát jelképezi. Azt, hogy egy életünk van, merjük megtenni, meglépni azt, ami számunkra nagyon fontos. A dal végén kiderül, hogy az egész történet csupán egy videojátékot mesél el.

Fotó: www.hienmusic.com
Fotó: www.hienmusic.com

– ˝Átléphetsz minden törvényt, feléghet minden híd˝ – mondja a dalszöveg, amely Mester Tamás szerzeménye. Ez a kedvenc számom a stílusát tekintve igazi dögös, lendületes és vidám lemezről, amelyen egyaránt szerepelnek diszkósabb és lassabb lüktetésű R’n’B és popszerzemények. Érdekes érzés volt pisztolyt tartani a kezemben, még ha csak hasonlított is egy igazi fegyverre – mesélte a 16 éves énekesnő.

Egy szakember is részt vett a forgatáson, hogy megmutassa neki, hogyan tartsa a fegyvert, álljon támadóállásba, hogy az hitelesnek tűnjön.

Hien egyébként elárulta: természetesen féltik a szülei a média világától, ettől az egész forgatagtól, de tudják, hogy helyén van lányuk esze. – A korombelieknél sokkal céltudatosabb vagyok, komolyabban gondolkodom. Az elmúlt évben gyorsan fel kellett nőnöm, de azért nálam vannak életrevalóbb tizenhat évesek. Kevés a szabadidőm, ezért nem sokat segítek otthon a háztartásban, nincs nagy gyakorlatom e téren – vallotta be az énekes. A Halak jegyében született, igen szélsőséges személyiségnek tartja magát: magabiztos, racionális, mégis nagyon érzékeny és gyakran melankóliára hajlamos. Ez utóbbi oldala a dominánsabb.

Hien családja nemrégiben költözött át Sopronból Budapestre. Új középiskolában folytatja tanulmányait magántanulóként. Mostanra már megbarátkozott osztálytársaival, és elmondta, igyekszik minden órára bejárni. Délutánonként énekórára jár, ha van egy kis szabadideje, hegedül – korábban ez volt a mindene –, máskor magához veszi a fényképezőgépét és fotózgat, vagy ecsetet ragad és festeget. Néha-néha, péntek vagy szombat esténként a barátnőkkel egy-egy buli is becsúszik.


Orvosnak készül

Hien gyermekkora óta fogorvos szeretne lenni. Annak ellenére, hogy szépen alakul énekesnői karrierje, tartja magát eredeti tervéhez. Mindig is érdekelték a reál tantárgyak, és vonzza a jó életminőség, amely a szakma velejárója. – Fogszabályzót hordok, ezért gyakran járok fogorvoshoz, sok a kedves ismerős erről a szakterületről. A család fogorvos barátainak életkörülményei mindig is példaértékűek voltak számomra – mesélte Hien.

Olvasóink írták

 • 14. Mankapunka 2010. március 31. 11:44
  „Én emg a CSóró a téren című nótát hallottam,”
 • 13. Jandex 2010. március 31. 11:03
  „12. hozzászólás piroskaésabarkasz
  Ó,ha egyszer egy saját (mű)bőrkabátom lehetne?! :)))”
 • 12. piroskaésabarkasz 2010. március 31. 08:26
  „Ma bőrkabátban megyek dolgozni,mert esik az eső!”
 • 11. Jandex 2010. március 31. 06:26
  „9. hozzászólás Sceptic
  Meghallgattam de Én azt hittem egy Fekete Vonat nóta szól!/bár nem vájt a fülem:)))/”
 • 10. piroskaésabarkasz 2010. március 30. 22:44
  „8.!Terminátor.Ez marha jó!”
 • 9. Sceptic 2010. március 30. 21:53
  „Ööö... Most nem leszek trendi a hozzászólásokat illetően, de ha már elolvastam a cikket, meghallgattam a számot is. Ahhoz képest, hogy nem az én világom, egész fogyasztható. Lehet, hogy harminckilós terminátor, de a hangjában van fantázia.”
 • 8. Jandex 2010. március 30. 20:48
  „7. hozzászólás piroskaésabarkasz
  No-No,azért a Tiédnek van értelme de ennek a 30 kilós Terminátornak?!:)))”
 • 7. piroskaésabarkasz 2010. március 30. 19:27
  „5.erről beszélek én is!.k.b. az én "hirem" is ennyire fontos.”
 • 6. Agent 2010. március 30. 18:35
  „micsoda? Püspökerdőben szalonnasütni alap dolog.”
 • 5. Griffin 2010. március 30. 17:54
  „4. látod, ez legalább annyira (nem)érdkel, mint ez a Hien nevű és bérgyilkos-szerepe, az össze celebbel egyetemben”
 • 4. piroskaésabarkasz 2010. március 30. 17:15
  „A hétvégén szalonnát sütöttünk a püspökerdőben.”
 • 3. Griffin 2010. március 30. 17:11
  „szegénynek már nem bírtak mit kitalálni, van vagy 14, vagy 15, hát mi mást is alakíthatna, mint bérgyilkost...az se normális, aki ilyeneket kitalál, pláne, aki megvesz/megnézi, és még rajong is érte...”
 • 2. Agent 2010. március 30. 15:39
  „"Persze a történetet nem kell szó szerint érteni, hiszen csak a tavasz szellemiségét próbálja érzékeltetni, amely a tinédzserek lázadó korszakát jelképezi. Azt, hogy egy életünk van, merjük megtenni, meglépni azt, ami számunkra nagyon fontos. A dal végén kiderül, hogy az egész történet csupán egy videojátékot mesél el."

  :) őőő, a tavasz szellemisége mégis hogyan kapcsolódik a bérgyilkossághoz? Illetve a bérgyilkosság a tinédzseri lázadáshoz? Illetve az iskolai ámokfutók is általában egy számítógépes játék (videójáték ... nemár) alapjaira épült előadást szoktak prezentálni....megdöbbentően élethűen.”
 • 1. astra1 2010. március 30. 14:12
  „Jaj mast akko mi lesz.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A túl hangos szex miatt kellett kiköltözniük

A túl hangos szex miatt kellett kiköltöznie lakásából egy fiatal párnak a németországi Zwickauban. Tovább olvasom