Kisalföld logö

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 25°C Még több cikk.

Hernádi Judit: A barátság nem nemek, emberek között köttetik

Létezik igaz barátság a nők között? Nem teszi tönkre a kapcsolatot a féltékenység, a versengés? Hernádi Judit szerint a barátság nem nemek, hanem emberek között köttetik.

Barátság fiúk és lányok, férfiak és nők között – örök vitatéma: működik vajon? Barátság nők között? Előfordul, hogy féltékenység, férfi elszeretése miatt ér véget. Barátnők között nagyobb lenne a rivalizálás?

– A barátság nem nemek, emberek között köttetik. Egyébként férfi barátok esetében inkább el tudom képzelni a féltékenységet, a karrier az életükben az első helyet élvezi, versengést idézhet elő – beszélt tapasztalatairól Hernádi Judit Jászai Mari-díjas színésznő. Két legfontosabb, igazán meghatározó barátnőjéről mesélt: ha ők vannak, akkor van barátság az életében. Peremartoni Krisztinát – aki jelenleg Amerikában tanít, és évente csak egyszer-kétszer találkoznak – a főiskolán ismerte meg tizennyolc éves korában. Szerinte a felnőttkori barátság abban különbözik a könnyen múló gyerekkori és a viharos serdülőkori barátságtól, hogy ha már nehezen megköttetett, akkor az igazi lesz és egy életre szól. Miért is múlna el?

Hernádi Judit
Hernádi Judit

– A másik nagy barátnőmet, Eszményi Viktóriát, aki énekesnő, még később ismertem meg: együtt voltak kicsik a gyermekeink. Az életem viharos időszakában hozott össze bennünket a sors, de ahelyett, hogy elszakadtunk volna egymástól, csak még jobban összekovácsolódtunk.

A színésznő nem híve a formaságoknak, számára a kapcsolat tartalma fontos, azaz névnapokon, születésnapokon és karácsonykor nem is köszöntik fel egymást, nem vesznek ajándékot, hiszen nem ez számít. Hanem az, hogy amikor találkoznak – bármilyen ritkán legyen is az –, úgy tudnak beszélgetni és figyelni a másikra, mintha napi kapcsolatban lennének.

Hernádi Judit semmiképpen nem keveri össze ezeket a barátságokat a jó szakmai kapcsolatokkal. Az más. Azt is elárulta: számára mindig tabunak számított az a férfi, aki a körében lévő valamelyik nőnek a kedvese volt – egyszerűen nem tekintette férfinak. Nem tud ilyenről, de ha esetleg valaha, valamelyik társaságbeli nőnek pont az ő társa tetszett, vessen magára. Az már az ő problémája.


Sztárbarátnők

˝Az ellentétek vonzzák egymást˝ – nemcsak a szerelemben, a barátságban is igaz lehet. A hasonlóság is megalapozhat egy barátságot: ez megmagyarázhatná Kelly Osbourne és Amy Winehouse vagy Nicole Kidman és Naomi Watts, esetleg Madonna és Gwyneth Paltrow kapcsolatát.

Nicole Kidman és Naomi Watts
Nicole Kidman és Naomi Watts

De hallottunk már családon belüli barátságról is. Állítólag Ashley és Mary-Kate Olsen szinte mindent együtt csinál. A sztárikerpár már néhány hónaposan filmezett, mára több elvonókúrán vannak túl.

Kelly Osbourne és Amy Winehouse
Kelly Osbourne és Amy Winehouse

Paris Hilton egy valóságshow-ban kereste legújabb barátnőjét, mivel az addigi legjobb barátnője – Nicole Richie – kisbabának adott életet, és már nem jutott ideje a bulikra. Az örökösnő húsz kiválasztottat versenyeztet kegyeiért. A győztes nyereménye: örökre Hilton legjobb barátnője lehet, legalábbis az első összeveszésig.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. maradando 2010. január 16. 14:40
  „Munkapunka, Úgy látom a vers irása is sikertelen próbálkozás lesz számodra!
  Kern Andrástól idézni=PLÁGIUM !
  Irjál Kern-nek a Heti-hetesbe és ő majd"elfogja"a leveled !(Talán fel is olvas belőle)
  Probálj meg "raccsolni" is.Beválik !”
 • 21. Mankapunka 2010. január 16. 01:06
  „Kern András szavaival élve:"a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe""a büdös kurva életbe"”
 • 20. Mankapunka 2010. január 16. 00:59
  „Megint törölték!!!!!!!! Titirííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí”
 • 19. maradando 2010. január 15. 15:07
  „18.iq.
  "MOND TE KIT VÁLASZTANÁL?"
  Koppány unokahúgát Morvai Krisztinát TALÁN?.
  Lesz még benne részűnk 4-évig a csapból is ő fog folyni.Csak nehogy unalmas legyen ! És visszasírod majd , Heti egyszer a Hetest .”
 • 18. iq 2010. január 15. 13:49
  „VEGYÉK MÁR LE AZ MSZMP-ÉS CSODÁT!!!”
 • 17. Béla59 2010. január 15. 12:48
  „Jucus !

  Maradj ki ebből...(amíg tisztel a NÉP)”
 • 16. maradando 2010. január 15. 01:01
  „16.Mankapanka.
  Tégy úgy mint a nagy rímfaragó Cyranó lovag !" Írhatnád szebben is fenkölt gondolatodat,mely mar mint a sav,s mar marjon mint a gúgy.Dőfjőn kard helyett billentyűzeted ,amely nem okoz majd halálos sebeket .Íróniáddal ellenséged vedd célba, hogy legyen tőle béna. Ellenségedre pennáddal mérd reá a kegyelem dőfést.”
 • 15. maradando 2010. január 14. 15:08
  „13.Griffin.
  +egy vícc!
  -Az orvos a betegének javasolja,hogy sétáljon naponta sokat.
  -Mikor drága doktor úr "kézbesités előtt,vagy útán ?"
  Mit gondolsz miért ez a vícc?”
 • 14. maradando 2010. január 14. 14:43
  „Kérlek enged meg,hogy most egy jóizűtt kuncogjak magamban .
  Sőt részemről már nem is irónia,hanem maró gúny szólt .Páhh.
  Úi: ne ved fel az inget ami nem jó rád .Pláne ha nem neked lett szánva !”
 • 13. Griffin 2010. január 14. 11:25
  „12. maradandó, kérlek, ha életedben nem jártál színházban, és a színésznőt csak a bulvártévéből ismered, ne tegyél "szakértő" megjegyzéseket. Főleg, hogy még ezzel kapcsolatban is zsidózol, nem elegáns dolog. Talán inkább mégis színházba kellene járni, nem gondolod?”
 • 12. maradando 2010. január 12. 17:47
  „10.Griffin.
  Tehetség,zseni,="aki annak szűletik,az is marad". Ennyit elöljáróban magamról .Töled az idézet igazán jól esett. :) Aki meg hűle az papirt is kap róla.:(
  Heti hetest nézni nem bűn :mert halgattassék meg a másik fél is.
  SZINHÁZ??? Leirásod alapján nem lehett! A parlementre gondoltál nem ? Ha a művészek zsidónak szűlettek,nem lehett a bűnükként felróni . Ha az országért tesznek tapsoljunk,ha ellenünk akkor fűtyűljünk. Ezt tette a szinház közönsége évszázadok óta. :D”
 • 11. Nahááát 2010. január 12. 16:21
  „Turhabakancs! Te betege vagy! Igaz, eddig is tudtam...”
 • 10. Griffin 2010. január 12. 13:29
  „aki annak születik, az is marad. A Heti Hetesről írtok, ezek szerint nézitek. Mi a baj, proletárok?
  Színházban jártatok már? Mert hogy Hernádi Judit színművésznő...amúgy, kis butuskáim.
  SZ Í N H Á Z...olyan nagy épület, benne színpad, meg nézőtér, zsöllye, páholy, székek, előadások, trágédia, vígjáték...és függöny....DDD”
 • 9. Túrabakancs 2010. január 12. 09:52
  „Hernádi már megint az SZDSZ héberajkú süket dumát nyomja, célozva a cikkben
  A "meleg" barátságokra. Hát persze, hiszen ő is közéjük tartozik. A hanglejtése
  beszéd közben egy transzvesztita ember beszédére hasonlítható.”
 • 8. maradando 2010. január 12. 00:00
  „7.Hallanál engem mikor,gyalog megyek a 10.-re mert elromlik lift a haveréknál . KOVI-mester legjobb magyar férfi szinkron hangja lehettnék . :-))”
 • 7. Mankapunka 2010. január 11. 15:35
  „http://www.youtube.com/watch?v=THJguVLF5VE&NR=1

  Ezt kell megnézni maradando. Olyan sexyn liheg a csaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Komolyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!”
 • 6. Mankapunka 2010. január 11. 15:30
  „Jó a Het Hetes,csak a Farkasházy szövegeit kell figyelni,a többit a Hajós teszi hozzá!!!!!Jucit már leszarják.

  Bajor meg mindig szeszel,van min röhögni!!!!!!!!!!!

  Én megnézném egyszer a Mimikét a CKM-ben,mindig azt hallom róla mekkor csodanő!!!!!!!!!”
 • 5. iq 2010. január 11. 14:09
  „HERNÁDI=MSZMP=7HETES NO OTT A SOK BARÁT A CSÓKOSOK!!!”
 • 4. maradando 2010. január 11. 12:45
  „Ne itélkezzűnk elsőre!Pláne ne egy heti hetesre.Amióta ruha nélkül láttam"Jucikát" csak barátok lehetűnk .Barátnőség szóba sem jöhett ! :-))”
 • 3. Gabsi 2010. január 11. 12:41
  „Hernádi nekem mindig szimpatikus volt előélete miatt, de már nem. Egyszer belenéztem a heti hetesbe, meg az ott szereplőkre. Hát ennyit Hernádiról, meg a csoda hetesről.”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyen politikai vitákat okozott a cipzár?

A kampó nélküli kapocs 1923-ban kapta meg a cipzár nevet, eleinte még használati útmutatót is adtak… Tovább olvasom