Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Helyes pizzásfiút rendelt magának a magányos lány

A születésnapos hölgy bulijára ugyanis egyetlen vendég sem látogatott el. Kínjában pizzát rendelt és azt kérte, a leghelyesebb fiúval küldjék el neki.
Különleges kérés érkezett a minap egy kaliforniai pizzériához. A rendelést interneten adták le, a megyjegyzés rovatba pedig azt írták, "Küldjétek a leghelyesebb pizzás fiút. Mondjátok meg, hogy hely" - idézi a Mirror.

A mondatot a lány a karakterlimit miatt nem tudta befejezni, minden bizonnyal azt akarta tudatni, hogy ő is egy helyes lány. A történetet a pizzafutár osztotta meg Igmuron, amelyből kiderül, hogy mindez egy szívszorító kérés volt egy magányos lánytól.

"Ebben semmi meglepő nincs, voltak már ehhez hasonló rendeléseim, amiket főiskolás lányok kértek. Amikor megérkeztem, nem egy csapatnyi csaj várt, hanem csak egy, a szoba viszont tele volt lufival" - írta a coldfan nicknéven posztoló fiú.


Mint kiderült, a lány éppen szülinapját ünnepelte, de senki nem jött el a bulijára. A futárt kínjában rendelte magához, hogy ne legyen egyedül. Beinvitálta egy szelet tortára, a futár pedig végül több mint egy órát maradt vendégségben.

"Sokat nevettünk és beszélgettünk, amikor pedig visszaindultam, megöleltem és azt mondtam, hogy helyes csaj" - zárta sorait a fiú, akit végül megróttak a távolmaradás miatt. Azt írta egyáltalán nem bánja, örül hogy segíthetett.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10 gyerekrajz, amit nem tennénk ki a hűtőre

A gyerekeknek nem, a szülőknek azonban első pillantásra leesik, hogy valami nem stimmel a gombákkal,… Tovább olvasom