Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Hazugság volt a Michael Jackson elleni pedofil-vád

A fiú, aki 1993-ban molesztálással vádolta meg Jacksont, beismerte, hogy hazudott. Jordan Chandler szerint apja kényszerítette a hazugságra. Jackson akkor 22 millió dollárt fizetett a peren kívüli egyezségért Chandler apjának. Karrierje azonban megtört a vádak miatt.
1993-ban Jackson anyja és Michael Jackson is nyilvánosan tiltakozott a vád ellen. Egy 13 éves fiú, Jordan Chandler ugyanis azt állította, hogy a popsztár szexuálisan zaklatta.

Jackson elmondása szerint nem akart bíróságra járni, ezért egyezett meg peren kívül a fiú szüleivel. 22 millió dollárt fizetett.

Jackson halála után két héttel, és a vádak után 16 évvel ismerte be Jordan Chandler, hogy hazudott. Azt mondta, apja kényszerítette a hazugságra. Pénzt akart Jacksontól. Chandler ma már bánja a hazugságot, és azt is, hogy már nem kérhet bocsánatot a popsztártól.

A vád és az azt övező sajtóhisztéria jó időre megtörte Jackson karrierjét. Lassan építette fel újra.

2005-ben azonban egy másik fiú vádolta meg molesztálással. Jackson akkor nem fizetett. Az öthónapos per után a bíróság felmentette Jacksont a vádak alól.

Az újabb gyerekmolesztálási vád azonban kihatott lemezeladására, bevételeire és az egészségére. A pert többször el kellett halasztani gerincfájdalmai és kimerültsége miatt.

Olvasóink írták

60 hozzászólás
 • 60. rony 2009. július 16. 23:52
  „Dragaim:Elemer es a többiek,

  Szanalmasak vagytok,ahogy probaljatok tullicitalni egymast azokkal a hülyesegekkel,amivel a media tömi a fejeteket.
  En azon szerencsesek köze tartozom,akik ismerhettek Michaelt szemelyesen is,es biztosithatlak benneteket arrol,hogy Ő valóban egy nagyon szerethető,őszinte,hatalmas szivvel megaldott ember volt,egyben egy oriasi zenei tehetseg,zseni,aki minden letező zenei rekordot megdöntött.
  Biztosithatlak titeket afelől is,hogy meg nagyon-nagyon sokaig hallani fogtok Rola!
  Kellemes magatokba nezest,es tovabbi szep estet!
  ggv from LA”
 • 59. donyecm 2009. július 14. 22:04
  „Igazad van stu!”
 • 58. Gabika79 2009. július 14. 13:57
  „moderálva”
 • 57. stu 2009. július 13. 21:01
  „Brigi89!
  Szerintem fizetne valaki,akkoris,ha ártatlan,de valaki hamis tanúskodással börtönbe tudná vágni.Egyébként Jordanék már az elején pénzt akartak töle,meg 1 albumot a fiúnak,de nem akart engedni a zsarolásnak,ezért nem fizetett rögtön,mert tudta,hogy nem bünös,pedig ha az elején fizetett volna,nem tudta volna meg a világ.De nem ezt tette.A fiú apjáról viszont van egy felvétel,ahol elmondja,hogy hogy teszi tönkre Jacksont,és ö ezen csakis nyerhet.Fent van a youtube-on,meg lehet hallgatni itt : http://www.youtube.com/watch?v=3lVUvOLdg50
  Ezen a klippen el lehet olvasni az összes hazugságot,amit bizonyítottak,hogy nem igaz.Egyetlen bizonyítékot sem találtak ellene,attól függetlenül,hogy pizsomában kirángatták a házából,fizikailag bántalmazták,megalázták a rendörségen,ezalatt felforgatták a házat.SEMMIT NEM TALÁLTAK!!!!!
  És mégvalami.Ha valóban szexuálisan molesztálnák valaki gyerekét,az tényleg megelégszik pénzzel?Az nem inkább megtorolni akarná???Én kiverném a szart is abból az emberböl,és örökre börtönbe záratnám.
  Szóval szerintem,ha megijedt,mert esetleg a fiúnak a hamis tanuskodással volt esélye nyerni,akkor mért ne fizetett volna?!Én is fizettem volna.Viszont a 2. alkalommal megelégelte az egészet,és végigcsinálta,mert ha nem tette volna,talán folyamatosan rászálltak volna ilyenekkel.”
 • 56. enike 2009. július 13. 15:45
  „brigi89

  :) Szerinted a karrierjére ez jó fényt vetett? Most őszintén.. Nem kell sokat gondolkozni, hogy rájöjj nem akart bíróságra járni, és nem akarta, hogy ezzel vádolják őt ország, világ előtt. Inkább fizetett, mégha ártatlan is volt. Csak ne legyen "cirkusz" mert az nem tesz jót a hírnevének. Tudta a pasi, hogy így milliókat tud belöle kicsikarni, mégha nem is történt semmi. Hiszen mindenki a kisgyereknek hinne... Ennyi. Fejős tehénnek nézték, mint még nagyon sokan életében.”
 • 55. brigi89 2009. július 13. 15:31
  „13. hozzászólás lacim6!
  De miért ad valaki pénzt a másiknak ha nem tett semmit sem?
  te fizetnél annak aki megvádol valamivel?!és az nem is igaz?!”
 • 54. brigi89 2009. július 13. 15:28
  „Össze vissza írnak mindent az újságok..múltkor még az volt hogy a bejárónő nyilatkozta hogy kisfiúk alsógatyás képeit rejtegette..Érdekes az is amit a Story-ba olvastam hogy nem volt ki fejlődve neki a nemi szerve..(bár ezt valami nő ismerőse nyilatkozta.....)És mily meglepő hogy ezt máshol nem is láttam...De hát valahogy el kell adni az újságokat!”
 • 53. enike 2009. július 13. 08:32
  „elemér
  Látom nem értetted amit írtam. .....<moderálva>.... Azt a könyvet olvastam amit Ő írt, és nem azt amit RÓLA írtak. (Moonwalk 1988) Ennél érthetőbben nem tudom leírni.”
 • 52. anda 2009. július 13. 07:27
  „Szép napot mindenkinek! Jacko zenéjével gazdagítva!”
 • 51. elemér 2009. július 13. 00:04
  „Onnan van fogalmad, hogy elolvastad azt a könyvet amit írtak, az érzelmeiről, a gondolatairól, az életéről ennek a majomnak. Hireket is olvasod és nyeled le azt csőstöl. Nézheted a moziba is, ahol majd tovább etetnek.”
 • 50. donyecm 2009. július 12. 22:55
  „korrekt5! látod ebben igazad van! Mennyi szenny és mocsok-szenvedés veszi körül Michaelt még halála után is! Sokan vagytok!”
 • 49. enike 2009. július 12. 22:43
  „Ostor! Elemér!
  Onnan van fogalmam, hogy elolvastam azt a könyvet amit ő írt, az érzelmeiről, a gondolatairól, az életéről. Ha ezt megtenné mindaz, aki ilyen vádakkal illeti, meggondolná, hogy mikor nevezi újra pedofilnak. Ti el sem tudjátok képzelni, hogy egy ember csak úgy jó lehet, minden hátsó szándék nélkül.

  A majmok nem mi vagyunk, hanem azok akik azt elhitték, hogy pedofil. Eddig terjed a fantáziátok, csak és kizárólag szexuális inditatás lehet amögött, hogy gyerekeken segített, és szeretett velük lenni. Mert ők tiszták és nem rontotta meg őket ez a világ, ahol olyan emberek élnek mint ti. Mivel gyerekkorból nem sok jutott neki, így gyerekekkel vette körül magát, hogy gyereknek érezhesse magát újra. Tisztaszívű, igaz ember volt, aki tönkrement az őt ért vádakba, és igen gyógyszerfüggő lett..ezeket az aljas, és megalázó dolgokat józanul, és ártatlanul nem lehet elviselni. Nem csak ő nem tudta ezt feldolgozni, ez másnak sem ment volna.”
 • 48. donyecm 2009. július 12. 22:25
  „Hát igen elemér! Belőletek már sikerült!”
 • 47. elemér 2009. július 12. 22:14
  „Bedobnak egy cikket meggyözni az embert. Hogy lehettek ennire korlátoltak ? Ti nem ismeritek Amerikát. Majmot csinálnak belölletek.”
 • 46. donyecm 2009. július 12. 22:11
  „"Ne ítélj,hogy ne ítéltess"”
 • 45. stu 2009. július 12. 22:03
  „Jaaaaaj,Anda,még mindíg itt vitatkoztok ezekkel az agyoniskolázottakkal?Nem veszitek észre,hogy felesleges?”
 • 44. anda 2009. július 12. 21:57
  „enike!

  Ennyi fafejű embert, mint itt van, képtelenség meggyőzni. Én nem is akarom, mert egyszerűen az agyuk helyéig nem jut el a lényeg.
  Most már egy "szép csokrot" lehetne kötni belőlük, és egy pszichiátriai osztálynak megadnák az éves munkát.

  JACKO FOREVER AND EVER!!!!!!!!!”
 • 43. anda 2009. július 12. 21:51
  „40. hozzászólás elemér 2009.07.12. 20:08

  elemérke, ha te vagy az a padlónyalóm gép, akkor csakis )))) PPPPPPP

  Mi van kedves, elfogyott a mondanivalód?”
 • 42. ostor 2009. július 12. 21:02
  „enike ! Neked honnan van fogalmad hogy milyen ember volt ?
  Ketled hogy sulyos droggos ? Gondolod hogy nem ugyvedi tanacsra fizetett ki 22milliodollert egy gyermekvadert ? AnnaK meg aligha lehetett fogalma a molesztalasrol ateles nelkul.
  Ma mar konyvet is irnak rola. Sokan megeltek ebbol az ugynokoskodesbol. Annyi dollarert meg selejtet is magasztalnak.”
 • 41. enike 2009. július 12. 20:29
  „Korrekt5!

  Mert ezt olvastad, ugye? Fogalmad sincs milyen ember volt, és ilyet írsz. Szégyen az, ha ítélkezel anélkül, hogy tudnád mi volt igaz ebből az egészből, és mi volt hazugság. Amúgy tényleg ne pazarolj több szót rá, kár lenne.
  <R.I.P. Michael>”
60 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meggyilkolták Michael Jacksont?

Los Angeles rendőrfőnöke nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Jackson gyilkosság áldozata lett. A… Tovább olvasom