Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Házon kívül: kicsoda Mészáros Lőrinc?

Szerdán visszatér nyári szünetéről a Házon kívül, az RTL Klub politikai-közéleti magazinja.
Az első adásban a nézők riportot láthatnak Felcsútról, arról a településről, ahol Mészáros Lőrinc a polgármester.

Abban a faluban, ahol kamera előtt senki nem merte vállalni a véleményét. Abban a faluban, ahol felnőtt Orbán Viktor miniszterelnök.

- Nincs sok felvételünk róla. A száz leggazdagabb magyar egyike kerüli a nyilvánosságot, nem szereti, ha vagyonáról, cégeiről, meggazdagodásáról faggatják. Mi is kerestük. Hetek óta e-maileket küldözgetünk, még csak nem is válaszol. Ezért egy szerdán, mikor ügyfélfogadást tart, személyesen is felkerestük – mondja a forgatásról Boros Krisztina, műsorvezető-riporter. – A helyiek meséltek róla, a gyerekkoráról, a földekről, persze csak kamerán kívül.

Mészáros Lőrincről a helyiek azt mondják, mikor gyerek volt, ha csak közelített felé a labda, már sírva fakadt, egyáltalán nem szeretett focizni. Mégis ez hozta őt össze Orbán Viktorral. Ha már foci, a Házon kívült nem engedték be az új stadionba, másokat igen: a lezárt sorompón át is jól látható volt, hogy épp egy turistacsoport járja be a Pancho Arénát.

A riportban megszólal az a két polgármester-jelölt is, akik harcba szállnak a jelenlegi polgármesterrel szemben az októberi választáson. Mindketten hölgyek és egymás ellen is indulnak. Kérdés, van-e esélyük abban a faluban, ahol szinte alig van olyan család, amelyiknek legalább az egyik tagja ne Mészáros valamelyik cégének dolgozna.

A Házon kívül Felcsút után a főváros nyolcadik kerületében is körülnézett: drogosok az utcán, a kapualjakban, fertőző fecskendők, életveszélyes anyagok. A kerület legkeményebb részein a lakók félnek az anyagosoktól, a dílerektől és a fertőzésveszélytől. Mi lehet a megoldás?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hároméves kislány állt a cirkuszi késdobáló céltáblája elé

Egy hároméves kislányt állított céltáblája elé egy cirkuszi késdobáló Argentínában a show kedvéért.… Tovább olvasom