Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Hátrányos helyzetű gyermekek karácsonya

Karácsony közeledtét mindenki izgatottan várja. A készülődés és a várakozás a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt magával ragadja.
Nincs ez másként az X faktor háttérműsorának műsorvezetőjével és a latin énekessel sem.

Az örök gyermeklelkű, Müller Attila és a rekedt hangú Csordás Tibi összefogott, hogy olyan gyermekek is élvezhessék a karácsony szépségét, akiknek nem, vagy csak ritkán adatik meg ez a lehetőség.

Csordás Tibi
Csordás Tibi


„Mindig is érzékenyen érintett a téma, ha gyermekek nélkülözéséről olvastam, vagy pedig azt láttam, hogy a környezetemben valaki nehéz sorban él, ezért gondolkodás nélkül igent mondtam a felkérésnek, hogy segítségemmel különös élményhez és ajándékokhoz juttassak néhány rászoruló gyermeket – kezdi Attila. – a ráckevei Kék Duna hotel vezetősége 9 gyermeknek szeretné megteremteni az otthon melegét négy napra, karácsonykor, és ezért nem „kell" mást tenniük, mint, amit egyébként is szeretnek, rajzolni."

A pest megyei gyermekotthonok számára három korcsoportban kiírt rajzpályázat, mely a „karácsonyi álmom" címet viseli, nyertesei kísérőikkel, egy felejthetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak, hiszen a szállodában eltöltött idő alatt fürdőzés mellett igazi karácsonyi ételek, sült gesztenye, forró kakaó és egy meglepetés varázslatos műsor vár rájuk Lui mágussal.

Müller Attila
Müller Attila


„Hála Istennek nekem átlagos gyermekkorom volt. A karácsony mindig nagyon sokat jelentett a családunk számára. Édesanyám sürgött-forgott a konyhában, én meg izgatottan vártam a csengőszót. Természetesen láttam már ennek az ellenkezőjét is, ami rögtön szíven is ütött, amikor a Médiaválogatottal egy árvaháznak segítettünk. – emlékszik Csordás Tibi.- mivel nincs még gyermekem, ezért én is szívesen gyakorlok egy kicsit a gyermekotthonokból küldött lurkókon, Ráckevén, amikor a vadonatúj karácsonyi dalomat is előadom. Bár nem én leszek a Jézuska, de az ajándékosztásban Müller Atival és Lui mágussal részt fogok venni."

A műről készült digitális állomány - az otthon nevével, december 15.-ig – a http://karacsony.kekdunawellness.hu oldalon, a jelentkezés menüpont alatt feltölthető, vagy postai úton a rajzokat - az otthon nevével - a Kék Duna Wellness Hotel / 2300 Ráckeve, Dömsödi út 1/a. címre várjuk, "Rajzpályázat" megjelöléssel

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fél oktávval macsósabb kandúrként Banderas

Kétszer járt beszédtanárhoz Amerikában Antonio Banderas: másodszor akkor, amikor a Shrek 2-ben… Tovább olvasom