Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Hatéves írt panaszlevelet a vasúttársaságnak

A kislány édesapja ugyanis a vonatok késése és törlése miatt nem mindig ér haza takarodóra, ami lányát nagyon feldühíti.
A hatéves Ella Porter tündéri levelet írt a brit vasúttársaságnak. Édesapja, Neil ugyanis nap mint nap ingázik otthona és munkahelye, Uckfield és London között, azonban egy ideje soha nem ér haza a lefekvés idején - írja a Daily Mail.

Az érintett vasútvonal közlekedését ugyanis két hete teljesen átszervezték, az új ütemterv pedig rendszeres káoszhoz vezetett. A vonatok így gyakran késnek, vagy egyszerűen törlik őket a menetrendből.

Ella azonban átlátott a dolgokon. Ahelyett, hogy édesapjára haragudna, elragadó levelet írt a vasúttársaságnak.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

"Kedves vasutas! Apukám mindig későn és haza, így nem tud engem lefektetni, ami nagyon felidegesít. Kérem, engedje haza időben. Apu azt mondja, az összes pénzét elveszed, ezért nem tud elvinni Disneylandbe. Pedig én nagyon szeretnék elmenni Disneylandbe" - áll a levélben.

Az apa grafikusként dolgozik Londonban, és mintegy másfél millió forintyi összeget költ utazára évente.

"Ella hajthatatlan, akaratos kislány. Imádok vele lenni és nagyon mérges, ha nem vagyok otthon a lefekvés idején. Remélem hamar rendezik ezt a káoszt, és több időm jut a családomra" - kommentálta a bájos levelet Neil.

A vasúttársaság egy kurta bocsánatkéréssel reagált a panaszra, arról azonban, hogy kárpótolják egy disneylandi utazással nem esett szó. Hozzátették, mindent megtesznek, hogy helyrehozzák a problémát, de nincs egyszerű dolguk, mivel ez a brit vasúthálózat legzsúfoltabb része.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem fog hinni a szemének: ez az évszázad legkínosabb ékszerrablása - videó

A rabló hölgynek nagy igyekezetében lecsúszik a nadrágja, de kínos pillanatai ezzel még nem érnek… Tovább olvasom