Kisalföld logö

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 2°C | 14°C Még több cikk.

Hatalmas érdeklődés az új e-mail alkalmazás iránt

Több százezren várnak a sorukra, hogy megkapják a Mailbox szolgáltatáshoz való hozzáférést.
Több százezren várnak a sorukra, hogy megkapják a Mailbox szolgáltatáshoz való hozzáférést. A látványos és praktikus alkalmazás elsőre körben iPhone-on elérhető - írja a hvg.hu.

Megjelent az App Store-ban az egyszerűen csak Mailbox névre keresztelt, ingyenes alkalmazás, melynek neve mellett felülete is egyszerű, de praktikus. Az első körben csak iPhone-ra letölthető, azon belül is a Gmailt használóknak érdekes alkalmazás készítői merítettek némi inspirációt a Clear feladatkezelőből, majd ezt az e-mailezés témájára alkalmazták.

Balról jobbra húzással törölhetjük az üzenetet, jobbról balra húzással pedig eltehetjük későbbre - ez utóbbi adja az app lényegét. Nem egyszerű csillagozásról van ugyanis szó, hanem félig-meddig egy tennivalólistát gyárthatunk az e-mailekből. Az aktuálisan nem megválaszolható maileket néhány érintéssel pár órával későbbre, estére, másnapra, hétvégére és gyakorlatilag bármikorra máskorra is eltehetjük - így sem az olvasatlan e-mailek nem fognak égtelenkedni, sem a több hét múlva aktuális csillagozottak. Az app újra feldobja az érintett e-maileket, de csak akkor, amikorra aktuálisnak jelöltük a reagálást rájuk.

A magyar nyelvű felülettel is rendelkező Mailbox alkalmazásban azonban nem csak működése a különleges, hanem a hozzájutás módja is. Bár az ingyenes app bárki által egyszerűen letölthető az App Store-ból, ettől használni még nem lehet, csak azoknak, akiknek aktiválják a szolgáltatást. Érdemes már most letölteni az appot és azon belül jelezni az igényünket, ugyanis máris több százezren állnak sorban azért, hogy kipróbálhassák a Mailboxot. A befoglalás után az alkalmazás megmutatja, hogy hányan állnak előttünk, és rögtön azt is láthatjuk, hogy milyen gyorsan nő az utánunk következők sora.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Astellas-díjat kapott a Duna egyik műsora

Különdíjat nyert a Média az orvosokért pályázaton a Duna stábja a Mindennapi hősök című műsor egy… Tovább olvasom