Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Hatályon kívül helyezte a bíróság Knézy Jenő nőverős ügyét

Akkor hat hónapot kapott, mert a vád szerint többször fejbe rúgta a feleségét. A bíróság tegnap hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, súlyos eljárási hibára hivatkozva.
Knézy Jenőt 2008-ban akkori felesége feljelentette a rendőrségen, hogy többször fejbe rúgta, melynek következtében eltört az állkapcsa. A bíróság először tíz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, de ezt másodfokon hatályon kívül helyezték - írja a Bors.

Az újabb eljárásban hat hónap felfüggesztetett szabadságvesztést kapott. Ezt már munkahelye, az MTVA sem hagyta szó nélkül, levették a képernyőről, de riportokat továbbra is készíthetett.

A bíróság tegnap ismét hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, súlyos eljárási hibára hivatkozva.

Fotó: Bánkúti Sándor
Fotó: Bánkúti Sándor

Knézy Jenő nagyon boldog a bíróság döntése miatt, és reménykedik benne, hogy minél előbb visszakerül a képernyőre is.

– A főnökeim végig bíztak bennem, azt pedig én is megértettem, hogy ilyen súlyos vádakkal a fejem fölött a közszolgálati televízióban nem lehetek képernyőn – mondta el a sportriporter.

– Szerintem innentől semmi akadálya, hogy újra képernyőre kerüljek. Végre a bíróság is kimondta, hogy alaptalanok azok az állítások, melyekkel a volt feleségem vádol. Abba már bele sem akarok gondolni, hogy egy hazugság miatt hány világ- és Európa-bajnokságról maradtam le. Szörnyű árat fizettem egy olyan dologért, melyet soha nem követtem el - tette hozzá.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kés alá fekszik VV Fanni

Levetkőzni nem mert a plasztikai sebésznél, sőt, állítólag össze is omlott. VV Fanni heteken belül… Tovább olvasom