Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

˝Harmonikában vagyok önmagammal˝ - Tünde a Benkő villa Arisztotelésze

Pavlik Tünde a Cool Live-ban elmesélte Zimány Lindának és Müller Attilának, saját magát tartja a legbölcsebbnek, legintelligensebbnek Benkő feleség-jelöltjei közül.


A lantművész szerint a lány egy filozófus alkat, rendkívül érdekes témákról lehet vele beszélgetni. Erről Tünde sem vélekedik másképp.

- Hát én igazából egy nagyon reális fogalom ki a legokosabb, ki a legokosabb… Szerintem én vagyok – mondta Pavlik Tünde a Cool stúdiójában.

Az ex- feleségjelöltnek számos beszólásával sikerült mosolyra fakasztania a többi lányt és a nézőket, mint: ,"Harmonikában vagyok önmagammal" (Harmóniában vagyok önmagammal helyett – a szerk.), "Itt mindenki egyértelmű" (Itt mindenki egyenértékű), vagy "Akinek nem tetszik, kapjon be".

Tünde annak ellenére, hogy Benkő Dániellel rendkívül sokat beszélgetett, eleinte nem feltétlenül akart a lantművész kedvese lenni, inkább csak jó bulinak tartotta az egész versengést. Pechére, amikor már tényleg komolyan gondolta és harcolni is képes lett volna, Dánielnél betelt a pohár, és ajtót mutatott a lánynak.

Olvasóink írták

 • 5. Truder 2009. december 09. 18:22
  „..No comment!”
 • 4. jörg 2009. december 08. 22:01
  „emlékszik még valaki a barazil "Isaura" filmsorozatra? ( 89 előtti!!!) amikor valahol Magyarországon pénzt gyűjtöttek a rabszolga sorba!!! került Isaura felszabadítására? Akkor azt mondták: "Ez a szocialista kultúra szégyene...!
  Hát ez még sokkal rosszabb... az, hogy vannak erre vállalkozó emberek és van tv csatornam, aki ezt közvetíti, és van néző, aki ezt nézi.
  Totális elhülyülés minden szinten”
 • 3. nafnaf2 2009. december 08. 21:43
  „...a segge az jó, amúgy meg egy ribanc...”
 • 2. rozsabogar 2009. december 08. 21:24
  „Én jókat mosolyogtam rajta. Ami a szívén az a száján... :D”
 • 1. Szilágyi_Zsolt 2009. december 08. 20:04
  „És nyilván egyúttal ő a legszerényebb is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Papírelemek az irodákba

Közönségesnek látszó papírt használhatunk hamarosan ultrakönnyű akkumulátorként az irodai… Tovább olvasom