Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Harmadszor is megnősül Soros György

Bőven volt ünnepelnivalója Soros György magyar származású amerikai milliárdosnak szombaton: ezen a napon lett 82 éves, és eljegyezte a nála jóval fiatalabb Tamiko Boltont.
Soros és a 40 éves Bolton 2008 tavaszán találkoztak először. A pár Soros New York államban lévő southamptoni nyári rezidenciáján jelentette be hivatalosan barátok és rokonok kis csoportjának, hogy összeházasodnak - közölte az üzletember egyik bizalmas barátja.

Sorosnak ez lesz harmadik, Boltonnak pedig a második házassága. Az üzletembernek korábbi házasságaiból öt gyereke van.

Bolton táplálékkiegészítők internetes kereskedésével kezdte karrierjét, most online jógaoktatással foglalkozik.

Soros György és Tamiko Boltont.
Soros György és Tamiko Boltont.

A jóbarát szerint Soros rózsaszín köves arany jegygyűrűt ajándékozott Boltonnak platinafoglalatú Graff gyémánttal.

Soros György 1930. augusztus 12-én született Budapesten, ahonnan a második világháború után, 1946-ban vándorolt ki. Először Angliában telepedett le, ahol a tanulmányait végezte. 1956-ban az Egyesült Államokba költözött, ahol - ahogy saját maga mondta - a Wall Streeten gazdagodott meg.

Olvasóink írták

 • 3. ATXadmin 2012. augusztus 13. 09:40
  „biztos nem a pénzét szereti ááááááááááááá kizárt :D”
 • 2. bojtár 2012. augusztus 13. 09:35
  „isten éltesse:)
  "A mai magyar politikai elit George Soros köpenyéből bújt elő" - 82 éve született a szélhámos tőzsdeguru
  82 évvel ezelőtt, ezen a napon látta meg a napvilágot a liberális zsidóság megtestesülése, példaképe és ikonja: George Soros. Fajtársai még azt is megbocsátották neki, hogy 1944-ben úgy menekült meg a deportálástól, hogy egy keresztény család tagjának adta ki magát. Ezért aztán kénytelen volt együttműködni megmentőjével, aki állítólag részt vett a zsidók vagyonának elkobzásában. A milliárdos spekuláns több alkalommal is kifejtette, hogy nem érzi magát bűnösnek, mivel teljesen mindegy, hogy ő ott volt-e vagy sem, a zsidóktól így is, úgy is elvették az értékeiket. Sőt, egyszer még élete legboldogabb időszakának is nevezte a shoá időszakát.
  Glenn Beck neves konzervatív amerikai ,,politikai showman", a Fox News televízió, valamint számos rádiós magazin műsorvezetője kisebbfajta botrányt okozott, amikor egyik műsorában kijelentette: Soros ,,együttműködött az antiszemitákkal... ez a zsidó fiú segédkezett abban, hogy a zsidóktól elvegyék a vagyonukat, és a haláltáborokba küldjék őket". Természetesen liberális fajtársai és nagyszámú talpnyalói a védelmére keltek, mondván, aligha róható fel Sorosnak, hogy életben akart maradni, ráadásul csupán 14 esztendős volt a shoá idején. Glenn Beck a fején találta a szöget akkor is, amikor azzal vádolta meg a zsidó tőzsdegurut, hogy "gazdasági és politikai rendszereket tett tönkre szerte a világon", sőt, a konzervatív műsorvezető szerint Soros az Egyesült Államokat sem kíméli. "Nem csupán arra törekszik, hogy gazdaságilag térdre kényszerítse Amerikát, de szemérmetlenül nagy profitra is szert akar tenni" - háborgott Glenn Beck egyik műsorában.
  William Engdahl újságíró és történész még 1996-ban a következő sorokat vetette papírra George Sorosról, akit halála után alighanem a zsidó szentek sorába emelnek majd: "Soros maga nem más, mint a Rotschild bankcsoport előtérbe tolt figurája. Ezt a tényt persze mind ő, mind pedig a Rotschildok igyekeznek rejtegetni a nyilvánosság előtt... Pedig Soros kapcsolatai a szupertitkos Rotschild-érdekcsoporthoz nagyon mélyek, és egyáltalán nem alkalmi együttműködésről van szó." Mint Engdahl cikkében írja, "attól kezdve, hogy Soros 1969-ben létrehozta a legelső befektetési bankját, szerencséjét és mesés vagyonát csakis a Rotschild családhoz fűződő kapcsolatainak köszönheti".

  George Soros alighanem a ma élő egyik legkártékonyabb ember a Földön: irdatlan vagyonából kizárólag olyan szervezeteket és intézményeket támogat, amelyek népszerűsítik a szabad abortuszt, a buzik házasságát, az emberek elbutítását, a kábítószerezést és a multikulturalizmust. A sokat emlegetett jótékonykodása csupán álca: valami olyasmi, mint a ,,humanitárius intervenció", melynek örve alatt a Nyugat véres és hódító háborúkat folytat szerte a nagyvilágban. A saját bevallása szerint a Popper-féle ,,nyílt társadalom" megteremtésén munkálkodó George Soros kulcsszerepet játszott a nyugati civilizáció hanyatlásának felgyorsításában.
  A csaló gazembernek vitathatatlan esze és intelligenciája mellett van még egy jó tulajdonsága: számos tudatlan és ostoba ,,tőzsdecápával" ellentétben érdeklődik a szellemi kérdések iránt. A 60-as évtized első felében az USA-ban filozófiát tanult, és számos cikkében és nyilatkozatában elemezte a modern kapitalizmus és a globalizáció mélyebb összefüggéseit. Sajnos azonban szavainak a hitelessége a nullával egyenlő. Hiszen egész irdatlan vagyonát pontosan annak a modern kapitalizmusnak és globalizációs pénzügyi rendszernek köszönheti, amelynek visszásságait oly gyakran ostorozza írásaiban és interjúiban.
  Konzervatív ellenfelei persze gyakran a fejére olvassák, hogy ,,spekulációval és csalással" szerezte vagyonát, és országok sokaságát tette tönkre és taszította gazdasági válságba, saját mesés vagyonának további gyarapítása céljából. Időnként befolyásos személyiségek is heves támadásokat intéznek ellene a hagyományos erkölcsi értékek szétzilálása érdekében kifejtett, és végzetes következményekkel járó erőfeszítései miatt is. Kevesen merik azonban vizsgálni azt a kérdést, hogy vajon milyen kapcsolatban állhat Soros az izraeli és amerikai titkosszolgálatokkal? Hiszen a milliárdos csaló egészen biztosan nem csak a saját szakállára cselekedett, amikor például hatalmas összegekkel támogatta a Milosevics ellen fellépő szerbiai ellenzéki mozgalmat, vagy éppen dollár milliárdjaival ösztönözte az ukrán ,,narancsos" és a grúziai ,,rózsás" forradalmak kitörését. A Soros nevéhez kötődő alapítványok és intézmények a világ számos pontján megjelentek (többek között az ,,arab tavasz" eseményeinek formálásában is szerepük volt), és eredményesen működtek közre a cionista birodalom további terjeszkedésének előmozdításában. Az természetesen kétségtelennek tűnik, hogy a zsidó oligarchia úgynevezett neokonzervatív és liberális irányzatai között bizonyos ellentétek feszülnek a hódítás ütemének és módszereinek megválasztásában, sőt a globális birodalom belső rendjével kapcsolatban is különböző elképzeléseket vallanak. Soros azonban az utóbbi években elégedett lehet, végtére is a liberális irányvonalat képviselő Barack Obama megválasztása jelentős részben éppen neki köszönhető.
  Semmi kétségünk sem lehet: a Soros Alapítvány azért jelent meg már a 80-as évek közepe táján Magyarországon, hogy előkészítse hazánknak a cionista birodalomba történő beillesztését. Az úgynevezett rendszerváltás előtt néhány évvel a George Soros irányítása alatt álló intézmények megkezdték az új, liberális-cionista gazdasági-politikai-kulturális ,,elit" kinevelését. A Fidesz - és a mai magyarországi oligarchia jelentős része - az istenített George Soros (és a mögötte álló cionista erők, többek között a Rotschildok és a Moszad) köpönyegéből bújt elő.”
 • 1. Tonxy 2012. augusztus 12. 20:17
  „Hát ilyen az igaz szerelem, kell hozzá egy öreg ember, egy fiatal nő és legalább pár milliárd dollár:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyász! Meghalt a legendás amerikai színész

Életének 79. évében elhunyt Albert (Al) Freeman Jr. amerikai színész, aki többek között Elijah… Tovább olvasom