Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Hamisított pornókép miatt járja a poklok poklát a Barátok Közt sztárja

Som-Balogh Edina tizenötmilliót követelt, ötöt nyert, a jelek szerint mégis neki kell majd fizetnie.

Som-Balogh Edina több évvel ezelőtt egy pornólap címlapjára került, az alkotók egy szexképre hamisították a színésznő fejét azt a látszatot keltve, hogy ő kényeztet meztelenül egy férfit - idézi fel a Bors.

Edina természetesen perelt, és nyert. De hiába.

– A kiadó, a Lea-Sec Kft. és a hamisított pornóképet tartalmazó újság szerkesztője ellen indult eljárást, és első fokon 5-5 millió forint nem vagyoni kártérítést ítélt meg a bíróság az ügyfelem részére – mondta a Borsnak dr. Kovatsits László, Edina ügyvédje.

– A szerkesztő, Lévai Adrienn fellebbezett, a másodfokú bíróság helyt adott neki, azaz a jogerős ítélet vele szemben elutasította ügyfelem kérelmét. A nevével fémjelzett cikk ugyanis, mint állította az alperes, a magazinba betűzött egyik mellékletben jelent meg, így a bíróság szerint a felelősség a főlap szerkesztőjét nem terheli.

– A cég mindenesetre kényszertörlés alatt van, és azóta sem fizették ki ügyfelem részére a jogerősen megítélt ötmilliós sérelmi díjat, valamint a háromszázezer forintot meghaladó perköltséget – mondta az ügyvéd.

A sors furcsa fintora, hogy azért, mert időközben másodfokon nem marasztalták el Lévai Adriennt, most még Balogh Edinát terheli fizetési kötelezettség perköltség címén.

Balogh Edina nem kívánt nyilatkozni. Bízik abban, hogy ügyében a Kúria kedvező és igazságos döntést hoz majd.
 

Borsonline.hu

 

 

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hungary's Got Talent - a pletykák igazak a műsorvezetőkről

Egy ismert RTL-es műsorvezető és stand-upos vezetik a műsort. Tovább olvasom