Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

Halálos robbantás: kutya miatt gyilkolt a volt rendőr?

Magyarország - A fiaim ártatlanok, nem követtek el semmit – üvöltötte a pécsi bíróságon B.-ék édesapja. Hiába. B. Jánost és bátyját, B. Jenőt előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. A gyanú szerint ők dobták a kézigránátot tavaly november 18-án egy pécsi családra - adta hírül a Blikk.


A robbanásban P. Zoltán és felesége, Viktória meghalt. A három hónapos nyomozás után kiderült, hogy az egyik támadó P.-ék szomszédja, B. János volt. A férfi 18 évig volt rendőr Komlón. Testvére, Jenő munkanélküli, ő vagyon elleni bűncselekmények miatt volt már büntetve.

A testvérpárt a Blikk-információi szerint "feldobták". Akkor akadtak nyomukra a zsaruk, amikor januárban Tótokföldjén lecsaptak néhány emberre, akiknél egy ládányi kézigránátot találtak. A Pécsett használt és lefoglalt robbanóanyagok sorozatszáma megegyezett ezekkel.

De mi lehetett a gyilkosság indítéka? B.-ék szomszédai, illetve a meghalt P. Zoltán és Viktória rokonai tudni vélik, hogy egy kutya miatt mérgesedett el a két család viszonya. Szerintük a testvérpár azért hajította a család házára közvetlen közelről kézigránátot, mert az áldozatok kutyája rendszeresen átszökött az exrendőr kertjébe, és emiatt többször összevesztek.

– Személyes okból támadtak – közölte Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, aki a kutyás verziót nem cáfolta, de nem is erősítette meg.


Olvasóink írták

 • 14. ASHER 2009. március 02. 16:40
  „ja ugye ha csak par bogdanrol van szo akkor meg a francot se erdekel!!ilyesmire pazarolni az ujsagpapirt!!!”
 • 13. Judytka 2009. március 02. 13:36
  „Ilyet normális ember nem tesz..”
 • 12. gagarin 2009. március 02. 12:37
  „Bogdán János és Bogdán Jenő!!! Romák ők is mint a szomszéd volt!!!!”
 • 11. Szilágyi_Zsolt 2009. március 02. 10:37
  „Nem, nem folyik itt az égvilágon semmi, csak az, hogy egyes cigány hangadók (Kolompár, Mohácsi stb.), az általuk felhergelt, tudatlan és műveletlen cigányság hathatós támogatásával, az utóbbi idők összes, cigányokat ért támadásból megpróbálnak politikai tőkét kovácsolni, és azokat - bármiféle kézzelfogható bizonyíték nélkül - rasszista indítékból elkövetett bűncselekményekként beállítani. Ezt úgy nevezik, hogy közösség elleni izgatás, és mellesleg szintén büntetendő tevékenység - lenne, ha nem volnánk mi egy következmények nélküli ország.”
 • 10. Túrabakancs 2009. március 02. 10:35
  „Azon gondolkodtam, hogy hogyan lehetne jogi úton azoktól a fajvédőktől kártérítést követelni, akik állandóan rasszista elkövetőkről hadoválnak, ráadásul ezt a külföld felé is így jelzik! Emiatt Magyaror-
  szágot folyamatosan kellemetlen helyzetbe hozják, abból pedig akár kára is származhat az országnak!”
 • 9. obama 2009. március 02. 10:21
  „nem kell itt meselni hisz mindenki tudja mi fojik itt.”
 • 8. Szilágyi_Zsolt 2009. március 02. 10:14
  „Obama, meséld el nekem, légy szíves, de lehetőleg magyar nyelven, hogy miféle fajgyűlölet állhat fenn két cigány és két cigány között.”
 • 7. obama 2009. március 02. 10:08
  „hat igen az egyik rendor volt.itt nem a kutya vegett volt az egesz hanem a faj gyulolet vegett. majd a bortonbe mit kapp te jo eg rossz bele gondolni.”
 • 6. Szilágyi_Zsolt 2009. március 02. 09:57
  „Jaj, ezt már úgy vártam! Ahogy a szűzies viselkedésű Sztojka Iván is ártatlan a kedves mama szerint, hát még szép, hogy B.(ogdán) Jánoshoz és Jenőhöz képest is brutális fenevad a ma született bárány is. Az ő hófehér galamblelkük még azt sem viselné el, hogy akár csak kiabálniuk kelljen valakivel, nemhogy kézigránáttal megölni... mondom, szerintem bele fognak halni abba, hogy ilyesmivel vádolják őket, nem fogja elbírni a szörnyű súlyt törékeny lelkük, összeroppan ...
  A vén cigányt meg akkor kellett volna véglegesen fejbe verni, mikor a legjobban üvölt. Hülye állatok, hogy ezek még a bíróságon sem képesek tisztességesen viselkedni, undorító!”
 • 5. kdt 2009. március 02. 09:39
  „és igen is leírom még egyszer, szánalmas csúsztatás a cím,”
 • 4. kdt 2009. március 02. 09:37
  „cenzor, azért mert törlöd a hozzászólást, tudd, hogy a kisalföldön kivül is létezik média (szerencsére)
  és tisztában van mindenki azzal, hogy kik voltak az elkövetők, ezt a stucc politikát, szánalmas”
 • 3. Tapmancs 2009. március 02. 09:09
  „Igen, ezt kéne, de hiú ábránd.”
 • 2. patriot 2009. március 02. 09:01
  „Sunday Times a tudomására kellene adni az elkövetők származását,foglalkozását és az előéletük minden adatát!
  Mindezt egy sajtótájékoztató keretében,amit Kolompár Orbán,Mohácsi Viktória,Gusztos Péter és Gyurcsány Ferenc vezetésével történne.
  Bűnbánó pofával megtartott esemény zárásaként bocsánatot kérhetnének a tisztességesen dolgozó MAGYAR emberektől amiért rasszistának titulálták őket a világ előtt.
  Bocsánatot itthon nem várhatnak csak egy kevés mocskot lemoshatnának magukról..........”
 • 1. Tapmancs 2009. március 02. 08:57
  „Kutya miatt - röhej. Talán induljanak kiaz áldozat "autókereskedői" mivoltából.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lecsaptak a Pokol Angyalai? - Gyilkos lövöldözés Dániában

Koppenhága - Egy ember maghalt, hárman megsebesültek hétfő reggel a dán fővárosban, amikor… Tovább olvasom