Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Halálos kocogás - ˝Szó sincs bérgyilkosságról˝

Ha a rendőrség jegyzőkönyvben elém teszi, hogy bérgyilkosság történt, akkor elhiszem. Enélkül azonban abszurdumnak és a feleségem bemocskolásának tartom a feltételezést is – jelentette ki Kardos Lajos.
- A bérgyilkosság indítéka Kriszti esetében csak szerelemféltés vagy anyagi ok lehetne. Biztos vagyok abban, hogy egyik sem igaz a feleségemre. A feleségem minden percéről tudtam. Bármikor felhívhattam, nem volt előttem titka.

Kizárt, hogy hosszas előkészületek után valamilyen, az ő személyéhez, múltjához köthető okból végeztek volna ilyen brutálisan vele. Ha valaki ezt állítja, akkor Krisztit vagy akár engem, mint egy olyan embert, akire ezek után felbujtóként gondolhatnak, bemocskolnak - mesélte a Borsnak Krisztina férje.

A jelek szerint előre kitervelt gyilkosság történt, két nappal a halálát megelőzően, mielőtt futni ment, levette az összes ékszerét.

- Napok óta figyelhették Krisztit. Ettől azonban akár egy lányrablásnak is indulhatott a megtámadása. Aki őt ismerte, tudja, hogy nagyon vehemens nő volt.

Valószínűnek tartom, hogy a heves védekezése okozhatta a halálát. Az is lehet, hogy nem akarták megölni, de akkora ellenállást tanúsított, hogy épp emiatt vették el az életét.

Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Művészvízummal maradhat az országban az X-Faktor győztese

Rose Fostanes eddigi munkavállalási engedélye csak azt tette lehetővé, hogy házi ápolóként… Tovább olvasom