Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > Hal a tortán új részekkel a SuperTV2-n

Hal a tortán új részekkel a SuperTV2-n

Március 4-től vadonatúj részekkel indul a Hal a tortán! A gasztro-reality hétköznap esténként a SuperTV2-n várja a nézőket.

munkatársunktól - 2013.03.04. 15:20
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Március 4-től vadonatúj részekkel indul a Hal a tortán! A gasztro-reality hétköznap esténként a TV2-csoport legfiatalabb csatornáján, a SuperTV2-n várja a nézőket.

A Hal a tortán gasztro-reality március 4-től a SuperTV2-n újra bepillantást nyújt a magyar sztárvilág vendégváró estéibe. Minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén értékelik a házigazda vendéglátói teljesítményét.

A nézők biztosak lehetnek benne, hogy minden ötösfogat alaposan megválogatja majd a hozzávalókat: a csípős chilivel, humorral és beszólásokkal fűszerezett műsorban nem csak a hagyma okoz majd könnyfakasztó pillanatokat. A műsor gasztrokibice továbbra is Sági Szilárd lesz, aki ezúttal sem rejti véka alá a véleményét. A Hal a tortán már az első héten igazi sztárparádéval indít: Galambos Lajos, Szabó Zsófi, Gesztesi Károly, Dukai Regina és Hajdú Péter igyekeznek lefőzni egymást.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...