Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Hajós András nem kér a gagyiból

Benne van a tévében – főzőműsorban szerepel –, készül a Heti hetes őszi, tizedik születésnapjára, zenekarával, az Emil.RuleZ!-zel alkotói válság miatt szünetet tart Hajós András. Lennének tévés ötletei, de úgy látja: ami nem gagyi, az nem kell ebben az országban.

– Lógó orral vették tudomásul a rajongók: feloszlott az Emil.RuleZ! Miért hagyta abba?

– Nem oszlott fel. Alkotóiválság-szünetet tartunk. Voltak személycserék, de egyelőre annyi biztos, hogy Hegyi Gyuri, meg én, akik az Emil.RuleZ! szerzői vagyunk, új anyagon dolgozunk. Hogy ebből mikor lesz valami, majd meglátjuk. Kicsit elegünk lett saját magunkból, elkezdtünk haknizni, és ennek megálljt parancsoltunk. A zenekar a mi életünkben szerelem, hobbi, kompromisszummentes alkotás. Meguntuk, hogy kevés új dalt írtunk és csak a régieket játszottuk – igaz, azokat nagy sikerrel. Az Emil.RuleZ! nem a fő foglalkozásunk, nem egzisztenciális kérdés. Nem is volt rá nagyon idő. Magyarországon két típusú zenekar van – és a kettő között nincs értékbeli különbség –, az egyik fajta a megszerzett sikerpozíció megőrzésére törekszik, a másik fajta – ezek vagyunk mi – új utakat keres.


– Unalmas lehet minden koncerten a Helló, tourist! című számot játszani, amit egyébként a közönség imád.

– Magunknak zenélünk. Ez a szám egy geg. De azóta továbbléptünk: tizenhat másik olyan számot írtunk, ami jobban érdekel. Van bennünk alázat a közönség meg a szórakoztatás iránt, de nekünk mindig abban volt az erőnk, azért szerettek bennünket, mert a koncerteken mindig jó atmoszférát teremtettünk. Ezt pedig csak úgy lehet, ha mi is élvezzük a színpadon állást. A Helló, tourist! óta jelentősen megváltozott az életünk. Nem vagyunk már olyan vidám fiúk, mint amikor ezeket írtuk. Negyvenévesen más dolgokról akarunk énekelni.– Ősztől főzőműsorban láthatjuk viszont. Ennyire jó a konyhában?

– Kaptam egy felkérést a TV Paprikától. Bár a televíziózás különösebben nem érdekel már – vannak ugyan terveim, de azt itthon nem lehet megvalósítani, mert manapság nem lehet a gagyin kívül mással előjönni –, ebben a műsorban önmagam lehettem. Sorozat lesz, de nem szeretném áthelyezni a hangsúlyt erre. Jópofa kirándulás volt. Nem vagyok gasztrohobbista, de a gyerekeimmel sokat vagyok együtt, ˝háziasszonyosan˝ tudok főzni: fasírtot, rántott húst, rakott krumplit, lecsót.


– A Heti hetesben emlegeti a feleségét, a gyerekeit, de a nyilvánosságot mégsem engedi be az otthonába. Mi az oka ennek a kettősségnek?

– Egy kivételt azért tettem az RTL Vacsoracsatája kedvéért, de csak azért, mert ősszel lesz tízéves a Heti hetes, és ennek kapcsán számos különleges dolgot csinálunk. Szeptemberben elég furi helyzetekben leszünk láthatók. A Vacsoracsatában a Heti hetes tagjai látogatják egymást körbe, így adjuk meg a tiszteletet a műsornak. Ezért engedtem be a stábot az otthonomba. A feleségemet és a gyerekeimet továbbra sem akarom ennek a közelébe engedni, de megjegyzem: nem is vágynak rá.


– Stand up comedyben is láthattuk...

Fábry Sándor után én voltam a második stand up comedysta a tévében, most elmentem abba a műsorba, amit eköré csináltak. Kölcsönösen csalódtunk egymásban. Az egy másik iskola, amiben én hiszek vagy amit én a fellépéseim során országszerte csinálni szoktam.


– Öntörvényű?

– Nem tudom. Lehet. Szerintem mindenki az. Nem szoktam magam kínozni olyasmivel, ami nem jó, nem megy vagy nem szeretem. Őszinte vagyok, nem nagyon érdekel az, hogy mit gondol bárki, vagy hogy mi a szokás. Más szempontból meg nagyon fegyelmezett is tudok lenni. Sőt, néha ezt túlzásba viszem.

Olvasóink írták

 • 13. Csetneky 2009. augusztus 24. 11:14
  „Aki a heti hetesben, meg főzőműsorban szerepel, nem szereti a gagyit. Hát, ez egy igazi oximoron!”
 • 12. Sagittarius 2009. augusztus 21. 22:01
  „11. omm
  Bocsi, de nem néztem végig a videót, mert nem érdekel a nyomorúságos vergődése. Azt pedig hogy mit szándékozik mondani, nagyon nagy ívben tojom le. Húzhat miattam magára bármilyen bőrt, a vér nem válik vízzé, akkor is bicskával keresztelt marad. :-)))))))))))))))
  Amúgy nem csak őrá céloztam az előző hsz.-emben, hanem úgy komplettó az egész "heti hentes" műsorra! Ismered a mondást: " Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók!" ...remélem érted mire gondolok!”
 • 11. omm 2009. augusztus 20. 23:44
  „"komcsi-cionista szekeret húzzák-tolják"

  Erre csak ennyit:
  http://www.youtube.com/watch?v=I3fqF3MAlcc

  És ezt pont a Hajósra mondani... pfff...0”
 • 10. Sagittarius 2009. augusztus 20. 21:52
  „Na, ne viccelj "8. Bálint"! Mióta a "heti hentes" résztvevői mindenki számára egyértelműsítették, hogy a komcsi-cionista szekeret húzzák-tolják, (már jópár éve) az óta nem nézem azt a trágyaműsort. Az egész egyszerűen nem más, mint a csökkentértelműek számára sugárzott aktuális központi ideológia fejekbe tömésének eszköze. Ha még Te nem vagy agymosott, de szeretnél az lenni, akkor ajánlom nézd őket tovább!”
 • 9. Kukac40 2009. augusztus 20. 18:09
  „"Fábry Sándor után én voltam a második stand up comedysta a tévében" Mikor is? Még a komédia is messze áll tőle. Nem sok nála unalmasabb, beképzeltebb sztárocska létezik ebben az országban.”
 • 8. farkasbalintm 2009. augusztus 20. 14:09
  „@7. hozzászólás kertész 2009.08.20. 11:10
  egy kicsit el vagy tévedve :D max te ismered azóta.

  az igaz, hogy a műsorai (késő este hajós andrással, magánszám, benne leszek a tévében) már bocsánat a kifejezésért, de rettetnő sz*rok voltak, viszont a hetihetes, és az emil rulez abszolút jól áll neki.

  és abban is sajnos igazat kell adni, hogy ide csak a gagyi kell. mónikástól, josistól, győzikéstől, mindenestől, csak gondolkodni ne kelljen.1”
 • 7. kertész 2009. augusztus 20. 11:10
  „Ahhoz képest hogy a Tibi csoki reklámmal futott be elég nagyképü lett”
 • 6. Alajos 2009. augusztus 19. 23:46
  „Ahhoz képest, hogy nem kér a gagyiból, elég sokat csinál, és elég jól meg van belőle. De hát a média majd a jövő héten kitalálja az arra a hétre kijelölt sztárt, ő meg talán hátrébb kerül a gagyijaival (is)...”
 • 5. Sagittarius 2009. augusztus 19. 22:29
  „"Hajós András nem kér a gagyiból"

  Én pedig nem kérek Hajós Bandiból!”
 • 4. látó55 2009. augusztus 19. 20:54
  „Nem kér a gagyiból ?
  Hiszen abból él, annak az egyik leg jelesebb képviselője.”
 • 3. a.h.a. 2009. augusztus 19. 20:10
  „Ő maga a megtestesült kereskedelmi gagyi, igazi celeb!”
 • 2. mikvannak 2009. augusztus 18. 20:53
  „Én is csípem !”
 • 1. omm 2009. augusztus 18. 13:33
  „Én nagyon bírom.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos fenyegetést kapott Joshi Bharat és stábja

Kiírtással fenyegette meg Joshit és stábját egy férfi, akit korábban átveréssel hívtak be szerepelni… Tovább olvasom