Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Hajdú vagy Heti hetes? A többség bulvárosnak ítéli a Frizbit

A megkérdezettek körében elég nagy volt a mindkét műsort elutasítók aránya. Ön mit néz vasárnap este?

A juj.hu utcai közvéleménykutatásából, amelynek keretében a járókelőket arról kérdezték, mit választanak vasárnap este, a Heti hetest vagy Hajdú Péter Frizbijét, némileg light jelleggel, de a Heti hetes jött kigyőztesnek. Ámbár elég nagy volt a mindkét műsort elutasítók aránya is, sőt, olyat is talált a riporter, aki annyira Amerikában él, hogy egyik műsort sem tudta beazonosítani - mindezt viszont kifogástalan magyarsággal mondta el. Többször felbukkant az az érvelés, amely Hajdú Péter műsorát túl bulvárosnak ítélte - az ezt válaszolók a Heti hetesre szavaztak inkább.

Olvasóink írták

32 hozzászólás
12
 • 32. kukori 2010. február 22. 11:43
  „Egyik műsor ócskább mint a másik,a Hajdú Péter látványától meg felfordul a gyomrom!!!”
 • 31. Griffin 2010. február 22. 11:34
  „Vasárnap esténként kiváló sportműsorok mennek a sport1,sport2 csatornán, ráadásul itt a Téli Olimpia, bolond, aki ezt a pojácát nézi.
  Amikor indult a műsor, munkaköri kötelességből megnéztem, volt neki email-címe, megírtam a véleményemet, a konkrét adásról, roppant kulturáltan, hibáit elemezve, korrekt módon. Persze, hogy egy szót sem közölt belőle a honlapján, csak az őt dicsőítő, helyesírási hibáktól hemzsegő leveleket rakta ki. Még egy kísérletet tettem, akkor pedig csak a számára kedvező mondatokat szedte ki, a többit kihagyta.gondolom, ilyen a többiekkel is-kognitív disszonancia, így hívják, a bírálatot meg sem hallja, teljesen hamis énképe sugároz a képernyőről, önelégült vigyor formájában.
  Azóta nem írok neki(csak róla),de nem is nézem.
  Ha választani kell, inkább Heti Hetes, ők legalább nem játsszák el a komoly, okoskodó, mindettudó, nagyképűt, ott legalább nyíltam a marháskodás, poénkodás, anekdotázás megy, aki kíváncsi rá, nézze ezt..Én maradok a sport1-nél...”
 • 30. Dörgés 2010. február 22. 11:11
  „Ezzel a frizbijsel egyszer találkoztam, pontosabban álltam egy szállod ajtaja előtt és azonnal belém szakadt. Milyen nagy képűek a kidobó emberek, meg milyen selejtek a biztonsági őrök miért nem tudok, köszöni stb. Szólva egy orosz barátom szállt meg a hotelben és épp őt vártam, értelmesen végig hallgatta az ajtóban a megjegyzéseket. Utána gratulált hogy nem b..sztam agyon a fejét, mert náluk az ilyen leselejtezik egy AK-val. Mikor meg említetem ki is ez, rögtön meg állapítottuk, csak a felhajtást akar magának Más nap este meg kapta valaki mástól a taxiból begyógyult, fejel szállt ki, és végig vérezte a placcot. Reggel mentem a barátomért, ki vittem a bécsi reptérre. Recin fizetéskor a portás mosolyogva említette, az esetett azt hite mi kezeltük az illetőt. Megnyugtattuk, mi esetünkben az ő számlálja, rendezetlen maradna. Drága barátom az óta is említi ezt a fazont, Magyarországról (sajna) ilyen véleménye lett. Így a Tv, nálam csak porosodik az ő műsora alatt.”
 • 29. iq 2010. február 22. 11:03
  „Mindegyik egyenlő a nullával más műaorokat kérünk!!!”
 • 28. jucuska40 2010. február 22. 09:39
  „Én utálom a Hajdút.....pökhendi..buta..kiváncsi lennék ki és mért nyomja ennyire!!! Inkább a hetihetes”
 • 27. maradando 2010. február 21. 23:48
  „26.Áprilistól újból "szeretem a focit",lesz a Mottó ! Gálvölgyinél biztos ! /Az idő gyógyit !/”
 • 26. piroskaésabarkasz 2010. február 21. 18:01
  „Farkasházinak egy külön műsort inditani!Bajort és Hernádit kirakni,és mindjárt más lesz a nézettség!”
 • 25. Mankapunka 2010. február 21. 16:29
  „FB

  Ez olyan most,mint a Fábry show.Senki se nézi,de mindenki tudja,hogy mi van benne mindig.
  Echte a Mónika show,meg a "Józsi barát".

  b.zoli

  Én is csatlakozok.Én is nézem mindig a Heti Hetest.Viccet,meg a szórakozást kell benne keresni,nem azt,hogy ki melyik párt tagja.
  Egyedül csak a Kern párbeszédírásait unom,mert azok,mikor ketten felolvassák nagyon unalmas.
  Pedig a Heti Hetes után indul az élet kint az éjszakában igazán.”
 • 24. maradando 2010. február 21. 14:22
  „Magyar csatornát szoktam nézni Pl: M1-et.Ott ezek nem foghatók ! (Van Isten !)”
 • 23. enéh 2010. február 21. 14:15
  „A Hajdú műsora olyan, mintha a lerágott csont. Valakivel történik valami, de arról már aznap, másnap mindenki nyilatkozik, címlap a bulvárban, és ennél többet már Petike sem tud kideríteni. Max. a vendégek fényezik magukat, ő meg bambán tudományos képpel néz és próbál értelmes kérdéseket feltenni. Hozzáteszem én még csak a Hulé Évát láttam, de az könyvpromó volt. Benyögte, hogy a reklám után megtudjuk a halál körülményeit. Persze, hogy nem tudtuk meg. Pont annyit mondott el, hogy már türelmetlenül várjuk a könyv megjelenését.”
 • 22. soproniarc 2010. február 21. 13:50
  „a hajdú műsora a nullával egyenlő, a heti hetes meg egy baloldali szűk látókörű csürhe gyülekezete.Azt hiszik, hogy ők másabb mint az átlag, minden megfejtenek 2 perc alatt és akkor tapsolni kell...”
 • 21. egycsornai 2010. február 21. 13:36
  „Tényleg nem bírok ébren lenni addig. Másnap meló.... Irigylem azokat akik megtehetik hogy sokáig nézzenek tv-t és utána ezt a sz-t még meg is vitassák hogy melyik a jobb. Tényleg ez a legnagyobb problémánk????”
 • 20. suellen 2010. február 21. 13:23
  „Van a távirányítón egy piros gomb...”
 • 19. b.zoli 2010. február 21. 13:19
  „hajdu nekem sem tetszik de én rendszeres heti hetes néző vagyok . merem válalni! én tudok rajtuk még derülni :)”
 • 18. Pelikán56 2010. február 21. 11:50
  „Pacalpörivel értek egyet a pojác akarja a megélhetési piros szemü törpéket lenyomni
  Enyire ostobának nézünk ki tehétsegtelenéknél?”
 • 17. GD 2010. február 21. 11:49
  „Mindkét műsor a "könnyen felejthető" kategóriába tartozik. Hajdú egy nagyarcú,beképzelt gyökér,mig a felesége meg olyan egyszerű,mint a zsebpeca. Erről a szines palettáról már csak a Győzike hiányzik Bejjáasszonnyal...... Szóval,ha a sör folyékony kenyér akkor ez a két műsor szilárd sz.r!!!!”
 • 16. Shaki 2010. február 21. 11:40
  „Hát mivel Hajdút alapból utálom, őt semmiképp sem. Mire a Heti Hetes jönne, már alszom, úgyhogy csak azt számolom, mennyi órám van még a ébredésig!:)) Bár az is érdekes, hogy kíváncsi valaki a hájfejű beképzelt önimádó f...kalapra!!!!”
 • 15. sturmtiger 2010. február 21. 11:39
  „A hajdupéter unszimpatikus beképzelt majom a jóllakott napközis alakjával meg az agyatlan feleségével együtt.Mit lehet a gagyi műsorán szeretni,szánalmas.”
 • 14. oriza-triznyák 2010. február 21. 10:55
  „Nem nézem egyiket sem.egyszer láttam a heti hetest de többet nem is nézem, mert ilyen unszimpatikus, undorittó, beképzelt majmokat még életembe nem láttam.Bár későn van de azért vasárnap este adhatnának valami nézhető műsort.Gálvölgyinek szoktam nézni a műsorait mert régen azért lehetett rajta nevetni de amit mostanába művel az gyomorforgató.Amióta láttam a heti hetesbe azóta nem is birom megnézni a show-ját.”
 • 13. FB 2010. február 21. 10:53
  „Ahogy a hozzászólásokból leszűröm senki se nézi ezeket. (na persze) Akkor mért éri meg képernyőre rakni?”
32 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kozsó hirdet: biszex nőt keres

Fantom néven, de saját fényképpel adott fel az interneten társkereső hirdetést Kozsó, a szomorú… Tovább olvasom