Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Hajdú Péter tudja, ki a felelős felesége félmeztelen képei miatt

A napokban jelentek meg azok a képek, amelyeken Sarka Kata félmeztelenül pózol egy tengerparton.
A Hajdú házaspár szerint a jövőben akár több kép is kiszivároghat, pedig Hajdú Péter már tudja ki a felelős.

Az utóbbi időben nem kivételes eset, hogy Hajdú Péter székét, vagy éppen posztját valaki más veszi át egy bizonyos időtartamra. Nem volt ez másképp a TV2 Frizbi című műsor forgatásán sem, hiszen Havas Henrik Sarka Katával és Hajdú Péterrel beszélgetett a napokban nyilvánosságra hozott félmeztelen fotókról, amelyek állítólag egy használt telefonból kerültek elő.

Havas Henrik most sem hazudtolta meg önmagát, hiszen rögtön megragadta az alkalmat, hogy fricskázza Katát, aki azonban derekasan állta a sarat. „Maga csak 25 éves lesz, manapság 30 felett szülnek a nők." – mondta a tanár úr Katának címezve. „Én a szerencsések közé tartozom, mert hamar megtaláltam az igazit"- felelte a sztárriporter felesége. "Úgy gondolom, tudom azt az életet élni két gyerek mellett is, amire igényem van és ha majd nagyobbak lesznek a gyerekek, akkor jöhet a karrier."

Teljes cikk>>


Olvasóink írták

 • 7. mc 2011. február 26. 10:37
  „Nekem egy régi párbeszéd ugrik be, abból az időből, amikor többek közt egy csongrádi cigány kubikosbrigád tagjai beszélgettek egymással egy szép nő láttán.
  A fiatalabb lelkendezett; de jó segge van!
  Az öreg brigádvezető szippantott a csongorból, köpött egyet, aztán válaszolt> az igaz, de ugyanolyan büdöset sz@ik, mint bárki más.
  Szóval nem kell elájulní tőlük. Az ilyenek öjnteltsége a gazdagságuktól növekszik. A gazdagságuk pedig mások butaságából.
  Aztán az önteltség átcsap pökhendiségbe.
  Na, én attól kezdve utálom az ilyen neonimandokat.”
 • 6. annobon 2011. február 25. 08:44
  „Az ilyen "sztárocskák" egyetlen szerencséje, hogy bizonyos rétegből (nem akarom sértően írni, hogy IQ-lájt) óriási a nézettségük. A bulvár végül is erre a rétegre alapoz és jól meg is élnek belőlük. Ha senki nem venné meg a Story és társai újságokat és mindenki átkapcsolna más csatornára ha ilyen "celebeket" mutatnak a tévében, akkor nagyon sok minden és mindenki (tévétársaságok, rádiók, senkiházi ingyenélő kis- és nagycsillagok) mennének tönkre, vagy mennének el - kényszerűségből -olyan munkahelyre, ahol dolgozni is kell. De hát ez nem csak nálunk van így. Jó példa (vagy inkább elrettentő) az angol királyi esküvő körüli felhajtás. Komolyan mondom, az tényleg mindennek a teteje. Ahhoz képest Sarka Kata melle csak egy jelentéktelen valami...”
 • 5. zsukov 2011. február 25. 04:38
  „Miért nincs 200 évig titkosiva ???”
 • 4. tíszi 2011. február 24. 21:00
  „mert ki az a Sarka Kata???”
 • 3. pozdorja 2011. február 24. 12:27
  „Nos én még azt is el tudom képzelni, hogy megrendezett az egész színjáték.
  Ők ebből élnek. Ha lekerülnek a pletykalapok címoldaláról megszűnnek létezni.”
 • 2. miracle 2011. február 24. 11:41
  „Én is tudom: Sarka Kata, hogy így adta el a telefonját.”
 • 1. torabora 2011. február 24. 11:16
  „Kit érdekel ez a 2 nagyarcú ,idióta.Minden héten v.miért a címlapokon vannak.Nem elég már belőlük?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre elterjedtebb a harmincon túli szülés a brit nők körében

Az elmúlt két évtized során több mint 50 százalékkal nőtt azoknak a nőknek a száma, akik harmincéves koruk után vállaltak először gyermeket. Tovább olvasom