Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 33°C Még több cikk.

Ha nővel nem hirdethet, hirdessen kutyával!

Kutyákon hirdet egy novoszibirszki cég: méretre varr téli kezeslábasokat a jelentkező gazdák kedvenceinek, ráteszi a megrendelő hirdetését, s még fizet is valamit a gazdiknak. A kutya fajtája nem játszik szerepet, az egyetlen feltétel, hogy legalább naponta kétszer vigyék sétálni az állatot a reklámmal együtt.
Oroszországban is hatalmas pénzeket költenek a gazdik házi kedvenceikre, s egy jobb állatkereskedésben nem csupán eledel és játékszer kapható kutyáknak, macskáknak, rágcsálóknak és madaraknak, hanem az eböltözetek hatalmas választékát is kínálják a sportos hétköznapitól az estélyi holmikig, sőt a farsangi jelmezekig.

Ezt a trendet lovagolja meg a novoszibirszki vállalat, amelynek reklámjait már mintegy 150 négylábú sétáltatja Szibéria legnagyobb városában, de a cél a gyümölcsöző tevékenység kiterjesztése egész Szibériára, majd később tovább is.

Az ötletet reklámlélektanilag is jól megalapozták: eszerint a kutyák természetes bájuknál fogva csakis pozitív érzelmeket keltenek az emberekben, akik nézik őket, meg a rajtuk lévő reklámhacukát, így bizton lehet arra számítani, hogy az eben látott reklám az abban ajánlott termék vagy szolgáltatás megvásárlására indítja az illetőt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előkerült Hitler feliratozott, arany könyvjelzője - fotóval

Előkerült Hitler évekkel ezelőtt ellopott arany könyvjelzője; az amerikai Bellevue városában 100… Tovább olvasom