Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 21°C Még több cikk.

Gyurcsány nem érti Lakatos Krisztiánt

A Megasztár körül viták még a miniszterelnököt is megihlették. Gyurcsány Ferenc szerint a zsűri döntését el kell fogadni.

Azt olvasom, már napok óta tart a vita, hogy Lakatos Krisztián megérdemelten esett-e ki a Megasztárból, vagy éppen ellenkezőleg.

Olvasom a kritikát, helyenként vádat, hogy a versenyzőtársak egyikét-másikát kik és hogyan támogatták, helyes volt-e a zsűri döntése, vagy nem. Helyenként – azt kell mondjam –, méltatlannak gondolom a vitát. Az jut eszembe, olyan sokszor halljuk, hogy a politikusok csúnyán veszekednek, hogy összefogásra lenne szükség, amivel egyébként magam is egyetértek.

Nyugodtan mondhatom, elszomorító, milyen csúnya vita alakult ki egy ilyen döntés körül – ahogyan a zsűri, vagy ahogyan a nézők döntöttek –, miközben teljesen természetes, hogy a jelöltek, az énekesek számára ez életük egyik legnagyobb kihívása, valóban sok minden forog kockán számukra. De ez mégiscsak egy vetélkedő, játék, és ha ilyen indulatok törhetnek felszínre, akkor aligha lehet csodálkozni, hogy ennél lényegesen összetettebb és sorsfordítóbb kérdések kapcsán éles vitákat látunk, sőt sokszor a megegyezési képesség hiányát. Nem láttam Lakatos Krisztiánt, nem követtem a Megasztárt, fogalmam sincs, hogy ebben a vitában kinek lehet igaza és azt sem tudom, lehet-e igazságot tenni.

Dönteni lehet így, vagy úgy, de a döntést el kell tudni fogadni. Újra mondom, ezzel semmilyen véleményt nem mondok Krisztiánról, aki nyilván nagyon tehetséges, mint ahogy, minden bizonnyal, a többiek is.

Továbbiak >>

Olvasóink írták

 • 12. jasper 2008. december 13. 16:49
  „szerintem inkább GYURCSÁNYÉKNAK KELLENE KÖLTÖZNI,JOBB LENNE MINDENKINEK.”
 • 11. bogote 2008. december 11. 18:57
  „Nem vagyok Gyurcsány párti, de ebben most tökéletesen igaza van!!”
 • 10. joco 2008. december 11. 14:28
  „csabi710: (és a többi cyborghungaristának)tudod a nép már többször döntött, lehet, hogy Neked és elv-társaidnak - a fidesz leváltása utáni - döntések nem tettszenek, de hát a nép ilyen.Érted? az hogy Te másként vélekedsz Gy.F.röl és csapatáról ez még nem biztos, hogy a NÉP vélekedése.Érted?”
 • 9. thurvj97 2008. december 11. 14:03
  „Mi van bugriskáim! Lefordítsam magyarra. Persze,most nem a hataloméhes törpéről van szó, s egyből begőzölnek. Szegény szerencsétlenek. Egyébiránt Gyurcsánynak tök igaza van. Oszt jó napot!”
 • 8. HUNplus 2008. december 11. 12:09
  „Gyúrcsány is elhúzhatna...”
 • 7. gyakor 2008. december 11. 11:35
  „Mit nem ért a Gyurcsány? Nem Ő mondta:"akinek nem tetszik, el lehet menni". Krisztián csak szót fogad. Egyébként, az ilyen jobb is hogy elmegy.”
 • 6. csabi710 2008. december 11. 10:28
  „És ő mikor fogadja el a nép döntését?????????????”
 • 5. tarkabarka84 2008. december 11. 10:07
  „Gyurcsány Ferenc csak egy dolgot felejt el, és ez bizony egy politikustól, főképp egy kormányfőtől nem szép.
  A versenyzőket lehet kritizálni, sokan megérdemlik. De:
  -- hogy is van az, hogy négytagú, azaz páros számú a zsüri? Miért nem tudjuk meg, hogy kinek a szavazata számított duplán? Miért nem vállalja? Annak a közönségnek a pénzért, akinek az sms-iért percenként óbégat az adásban a két műsorvezető? A milliós gázsit felpusziló zsüri képtelen pontozni? Összebúgnak, aztán egyzsercsak kimondanak egy nevet.
  Miért nem mutatják (ahogy a külföldi betelefonálós műsorokban) öt percenként rendszeresen, ki hol áll az sms-szavazásban? Miért az utolsó pillanatban közlik, hogy egy versenyzőt csont nélkül bejuttat a zsüri? Akkor miért is szavazták rá sok pénzért a rajongói? Szóval, ami hiányzott a feltételekből: tiszta játékszabályok, egyenes, nyílt beszéd, szakmai munka (nemcsak zsüri, hanem zenei szerkesztő, stylist), átláthatóság, arcunk felvállalása a busásan megfizetett "teljesítményért", nem saját zsebre dolgozás (értsd zsüritagok a saját műveiket promotálják a műsor kapcsán). Na, ha ezek rendben lettek volna, akkor lehet szidni a versenyzőket meg a népet (akik között persze van bunkó is)
  A legszomorúbb, hogy ezt a kormányfő nem látja, sem ebben a műsorban, SEM A POLITIKAI ÉLETBEN.”
 • 4. ivankovicsj 2008. december 11. 09:46
  „a hibákért elnézést, javítottuk”
 • 3. Tapmancs 2008. december 11. 09:40
  „enéh

  Ctrl-C Ctrl-V a kapcsolat.hu-ról, a fejléc szerint.”
 • 2. enéh 2008. december 11. 09:35
  „A Megasztár körül viták még a miniszterelnököt is megihlették. Gyurcsány Ferencnek szerint a zsűti döntést el kell tudni fogadni.

  Ez a szöveg tele van hibával és magyartalan.
  Gyurcsány nagyon jól látja a dolgokat, csak egy hibája van, a sajátját még nem látta be, mert akkor nem lenne miniszterelnök...”
 • 1. Poltergeist 2008. december 11. 09:31
  „Gyurcsány óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó nyugodtan beülhetett volna ennyi erővel a többi bohóc zsűri mellé.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még egy főiskolás adatlopás - Diákigazolvánnyokkal csaltak

A dunaújvárosi főiskolán, olyan személyek adataival éltek vissza, akik felvételiztek az intézménybe,… Tovább olvasom