Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Gyűlölet fogadta Alekinnyót, ˝nekitámadtak˝ a villalakók

Gyűlölet fogadta a győztesen visszatérő Alekoszt a villában, a korábbi barát, Szandika szeme vérben forgott dühében. Az okostojás még rátett egy lapáttal: hiába faggatják, nem árulja el, hogy 71 százalékkal győzött.
Amikor a szombati párbajon a műsorvezetők arról kérdezték a villalakókat, hogy kit várnak vissza, már érezni lehetett: nem lesz nagy boldogság, ha Alekosz tér vissza. Béci, Laci, Gigi, Jerzy és Szandika is Gombi nevét mondta ki, mindössze Éva és Anikó reménykedett abban, hogy Alek nyeri a párbajt. Így nem meglepő, hogy hűvös üdvözlésre is alig futotta a döbbent Gombi-drukkereknek, amikor a párbajról visszatérve Alekosz nyitotta ki a villaajtót.

Szandika szeme szinte vérben forgott az utálattól, míg Béci rögtön belekötött Alekoszba, Gigi próbálta csitítani a testvérét. Béci, aki lebunkózta Alekoszt, azon háborodott fel, hogy Alek nem volt hajlandó megmondani, milyen százalékaránnyal nyert.

Olvasóink írták

  • 1. RUDI 2011. február 28. 10:33
    „Nem is értem, hogy miért van okuk gyűlölni Alekoszt a Villában,hisz ö egyedül, az az egyéniség kiért érdemes nézni napról napra a műsort.Nagyon csalódtam, az igazi mondhatnám harcosokban kik úgy adták elöl magukat, majd én megmutatom a nézőknek magam, és lám mi is lett belőle ,minden bátor elpihent , mint aki a csata mezőn harcolt, és pihenni vágyik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

WTF?! Ki mondja már azt, hogy ˝manusz?˝ SZVSZ - MegaLOL

"ILY!" - vagyis "szercsi!" (I love you) kiáltja rendszeresen az ajtón kilépve Susan Maushart 16 éves… Tovább olvasom