Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Győrbe és a Szigetközbe látogat Árpa Attilával a Túrkommandó

A Story4 Túrakommandójának május 5-i adásának sztárvendége ezúttal Árpa Attila lesz, aki kislányával érkezett a forgatásra. Magony Szilvi és két műsorvezető társa ezúttal Győrben barangolnak, felfedezik a Szigetköz legszebb részeit és még egy kis raftingra is időt szánnak.
A Szerencsekerék műsorvezetője önmagához hűen, most is meglepte a stábtagokat, hiszen amellett, hogy egy kecskét örökbe fogadott, a rafting oktatóval egyeztetve, kislányát is elvitte az extrém programra, aki bátran nézett a rá leselkedő feladat elé.

Továbbra is felfokozott érdeklődés kíséri Magony Szilviék új műsorát, a Story 4 csatornán minden szombaton ebédidőben sugárzásra kerülő Túrakommandót. A műsor merően más megvilágításban, élményszerűen kívánja átadni a szükséges tartalmi és utazással kapcsolatos információkat. A lényeg, hogy turista szemléletű legyen, és a néző is útitársnak érezze magát.

A soron következő műsorban Árpa Attilát próbálják saját biztonsági zónájából kizökkenteni, sajnos ezúttal is mérsékelt sikerrel. A Túrakommandó által leszervezett rafting programon, nemcsak Attila állta a sarat, de 6 éves kislánya is, aki korosztályát megszégyenítő módon vett részt a feladatban, mindezzel komolyan meglepve a stábtagokat. A nap megkoronázásaként pedig még egy kecskét is örökbe fogadtak. És hogy miért pont kecskét, és miért pont ezt a bizonyos kecskét? - Ez a kecske láthatóan egyéniség, igazi „farkasként" küzd ha valami nem tetszik neki, kicsit magának való, de nagyon szerethető, ezért esett rá a választásunk -mondta a Túrakommandó stábjának Árpa Attila.

Olvasóink írták

  • 3. Hyppolit 2012. május 03. 23:30
    „Ki az az Árpa Attila? A Szerencsekérék c. műsor erőteljesen az érdeklődési körömön kívül esik. Akkor ezek szerint minden éppen ma még műsorvezetőről cikket kell írni? Szóval ki az az Árpa Attila? Micsoda ripacs-országgá avanzsálják ezt a sok hányattatást megért magyar népet..Tegnap Búza (Sanyi) volt, ma Árpa, holnap Rozs.. Senki nem vág eret magán hiányukban.Ezt garantálom!!”
  • 2. bert102 2012. május 03. 22:24
    „?”
  • 1. Tündenéne 2012. május 03. 15:06
    „"Túrkommandó"? :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pingvint lopott két részeg turista - videóval

Két walesi turista részegen betört az ausztráliai Brisbane oceanáriumba. A fiatalok először… Tovább olvasom