Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Gyereket szeretne vőlegényétől Szinetár Dóra

A harmadik baba már egy új otthonba érkezne, melyet most építenek Budapest egyik igen kedvelt, Duna-parti sétánya köze­lében.
Szinetár Dóra gyermeket szeretne szülni Makranczi Zalánnak – tudta meg a Bors a színésznő barátaitól. Budán már épül is a közös házuk.

Ha tényleg vállalnak közös babát, az a színésznő harmadik csemetéje lesz, hiszen eddig mindkét férjének, Lőcsei Jenő balett-táncosnak és Bereczki Zoltánnak is szült egy-egy gyerme­ket, Marci tizennyolc, Zorka pedig hatéves.

– Nagyon meglepődtem, hogy ennyire érdekli az embereket az eljegyzésünk ténye. Az újságíró­kon kívül nagyon sokan gratuláltak nekem. A magánéletem ezen részét azonban továbbra is szeretném megőrizni magunknak, és ebben a párom is hajthatatlan. Ô sokkal szemérmesebb ez ügyben, mint én, aki már hozzászoktam a nyilvánosság érdeklődéséhez - fűzte hozzá Szinetár Dóra.

A páros két és fél évvel ez­elôtt állt ki a nyilvánosság elé azzal a hírrel, hogy szeretik egymást. Ez közvetlenül azután történt, hogy Szinetár Dóra és akkori férje, Bereczki Zoltán hivatalosan is bejelentette, hogy hét év után elválnak egymástól.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vak férfi életébe került a véletlen baleset

Egy idős vak férfi csak a fájós lábát szerette volna felmelegíteni. Biztosan nem gondolta, hogy az… Tovább olvasom