Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Gyereke születik Zámbó Árpynak

Jimmy öccse a nyilvánosság előtt nem vállalja a kispapaságot, hiszen felesége van.
A Bors információja szerint Zámbó Árpy barátnője, Szilvia márciusban gyermeket szül, az édesapa pedig a most 55 éves énekes.

Amikor a Bors munkatársa lelkesen gratulált Árpynak, és szerette volna kifaggatni őt a babavárás részleteiről, a kispapa először tagadta szeretője terhességét.

– 28 éve élek párkapcsolatban, van egy 24 éves lányom. Nem tudok róla, hogy márciusban gyermekem fog születni. Ha csajozok, akkor úgy csajozok, hogy senki ne tudja meg, diszkréten – reagált első körben a Borsnak Árpy.

Zámbó Krisztián nem cáfolta az információt, de nyilatkozni a nagy hírről csak Árpy engedélyével szeretne. Így újra felhívták a kispapát, aki ekkor már nem tagadta a nehezen tagadhatót.

– Szilvike rendkívüli, csodálatos nő, aki rettenetesen sok ideje vár Árpyra és arra, hogy ő legyen az első az életében. Beteljesült a szerelmük, igazi szerelemgyerek születik márciusban. Árpy már egy ideje nem él együtt a feleségével, pár hónapja pedig odaköltözött Szilvikéhez – árulta el a Bors informátora, aki szerint Jimmy öccse lelkesen készül második gyermeke érkezésére.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

7 tény, amit biztosan nem tudtál a Barbie babáról

Van teljes neve, a testarányai nem hasonlítanak a valós emberekéhez, egy baba arcát megfesteni pedig… Tovább olvasom