Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Gyászol a Dumaszínház, meghalt az egyik fiatal humorista

A Dumaszínház Facebook-oldalán értesítette a rajongókat, hogy meghalt Szöllősy-Csák Gergely.
Életének 37. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Szöllősy-Csák Gergely, a Dumaszínház volt fellépője - írja a borsonline.hu.

Magáról egy jellemzésben ezt írta:

"Titokzatos teológus, művészlelkű bölcsész, a Dumaszínház FC sztárkapusa. Egészséges öniróniával megáldott Sándor György-rajongó.

Túlmozgásos útkereső, aki hisz még a minőségi humorban. Sokfélét tanult, kipróbálta a Heti hetest, Repetát kért a Magyar Televízióban, alkalmanként újságot ír.

Állatvédő fekete bárány, aki nem sokat foglalkozik az arculatával, talán ezért is látjuk mindig borostásan."

Szöllősy-Csák Gergely
Szöllősy-Csák Gergely

Szöllősy-Csák Gergely a Petőfi Sándor Gimnáziumban érettségizett, egyetemi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karán végezte. Egy ideig dolgozott a Magyar Televíziónál, majd 2007 körül a Godot Dumaszínházban kezdett lépett színpadra mint humorista. Alkalmanként újságor írt, fellépett a Heti Hetesben is.

Forgatókönyvíróként is alkotott. Munkatársa volt a Magyar Televízió Klipperek című sorozatának és kreatív szerkesztőként a Repeta című ifjúsági műsorban is segédkezett. Tevékenységhez olyan produkciók is kötődnek, mint a Páratlan történet című rövidfilm (2004), a Másik szoba című rövidfilm (2005) és a Szőke kóla (2005). Emellett dolgozott a híradóban is.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botrány Csehországban a fogyatékkal született gyermekek sorsa körül

Egy cseh tudós szerint ha teljesen nyilvánvaló, hogy egy újszülött egészségkárosult, fogyatékos, akkor a törvénynek engedélyeznie kellene, hogy az orvosok véget vethessenek a gyerek életének. Tovább olvasom