Kisalföld logö

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 19°C | 34°C Még több cikk.

Gusztustalan pattanásokat nyom ki netes videóiban a doktornő

A bőrgyógyásznak elképesztő rajongótábora van Instagramon és YouTubeon is, saját bevallása szerint néha még ő maga is visszanézi ezeket a videókat.
Dr. Sandra Lee bőrgyógyász elképesztő hobbit talált magának. Gusztustalan pattanásokat, mitesszereket és keléseket nyom ki betegei bőréből, mindezt levideózza és feltölti az internetre - írja a BuzzFeed.

A kaliforniai szakembernek elképesztő rajongótábora van Instagramon és YouTubeon is. Előbbin közel ötvenezren, utóbbin közel nyolcvanezren követik a doktornő beavatkozásait.

Saját bevallása szerint néha még ő maga is visszanézi ezeket a videókat. Azt mondja, egészen hipnotikus hatásuk van.

Dr. Sandra Lee
Dr. Sandra Lee

"Úgy vettem észre, hogy sokakat megnyugtat ezeknek a videóknak a nézése. Gyakran azt mondják, hogy elégedettség tölti el őket, amikor látják, hogy egy-egy óriási kelést vagy mitteszert sikeresen eltávolítok a betegeim bőréből" - mondta a BuzzFeednek.

Hogy hobbijának hódolhasson, a doktornő nagy áldozatot is hozott. Sok beteg biztosítása ugyanis nem fedezi a csúnya ciszták és mitesszerek eltávolítását, mivel azok nem veszélyeztetik a páciensek egészségét.

Az doktornő felajánlotta, hogy teljesen igyen elvégzi ezeket a beavatkozásokat. Cserébe azt kérte, hogy az egészet levideózhassa és feltölthesse az internetre, a beteg személyiségi jogait tiszteletben tartva.

Legtöbb videója így születik, ezeket az Instagram vagy a YouTube fiókján nézhetik meg az erős idegzetű olvasók.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sírva szoptatott Ördög Nóra

Az anyaság a legszebb dolog a világon, ezzel együtt nem az a tartós, soha fel nem szálló rózsaszín… Tovább olvasom