Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Görög Zita újra kifutott

Luxuskörnyezet, legendás motívumok, ismert hölgyek, egyedi ruhák. Ez jellemezte a Szász Endre-kollekció bemutatóját.

Görög Zita hat év után tért vissza a kifutóra, olimpikon úszónőnk, Kovács Ági pedig először próbálta ki magát modellszerepben.

A nem mindennapi ruhadarabok a hozzájuk méltó luxuskörnyezetben mutatkoztak be a közönségnek. Kapócs Zsóka Karádi Katalin szerepében énekelte el a Hamvadó cigarettavég című slágert, miközben a modellek a kollekció fehérneműit mutatták be. Majd hat év után újra kifutóra állt Görög Zita. Őt pedig olimpikon úszónőnk, Kovács Ági követte, aki most először próbálta ki magát modellként.

Görög Zita
Görög Zita

˝Nagyon jól éreztem magam a színpadon, és örülök, hogy elvállaltam ezt a számomra szokatlan feladatot – árulta el Ági. – Az elején nagyon furcsa volt, de belerázódtam a dologba. Sokan gratuláltak is, úgyhogy kellemes élmény volt" – tette hozzá az olimpikon úszónő.

Kovács Ági
Kovács Ági

A népszerű sportoló mellett a Jóban-rosszban Margit nővére, Brózik Klári is most lépett először kifutóra.

˝Nagyon fura érzés volt, hogy az emberek most kizárólag az adottságaimra figyeltek. Én az eszköz voltam, a ruhákon volt a hangsúly.

Tudom, a színészi munkában is egy eszköz az ember valaminek a közvetítésére, de ott a léleknek is szerepe van. Jó kaland volt ez a bemutató, de nem váltanék szakmát – mondta Klári. – Nem bántam meg, hogy elvállaltam a felkérést, mert Szász Endre művészete közel áll a szívemhez. Ez egy nagyszerű apropó volt arra, hogy kipróbáljam magam egy új szerepkörben˝ – tette hozzá a színésznő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fehér karácsonyunk lehet

Ha Katalin locsog, a Karácsony kopog - tartja a mondás. Mit mond erre a sztár-meteorológus Aigner… Tovább olvasom