Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Geszti: Keresztes Ildikó gyáva volt!

Füttykoncert kísérte szombat este az X-Faktor stúdiójában Keresztes Ildikó döntését, amivel a nézőkre bízta, hogy ki essen ki a műsorból, s ezzel megpecsételte Janicsák Veca sorsát. Geszti Péter nagyon kiakadt.
Percekig dicsérte Keresztes Ildikó az X-Faktorban Janicsák Vecát, mégis, ahelyett, hogy ő maga eldöntötte volna, hogy a fiatal lány vagy a vele párbajozó Vastag Csaba jusson tovább, a könnyebb utat választotta. Keresztes a közönségre bízta az ítélethozatalt. Ezzel pedig lavinát indított el, hiszen a roppant tehetséges Veca kiesett, s a közönség soraiban sokan, valamint Geszti Péter, Veca mentora is a bátortalan Keresztest tartja felelősnek - írja a Bors.

– Veca sokkal jobb, gazdagabb, érdekesebb előadó, mint Csabi. Nem is értem, hogy Keresztes Ildinek miért nem volt bátorsága ahhoz, hogy őt ejtse ki, talán gyáva volt picit. Nem tartom helyesnek a döntését, és finoman szólva sem vagyok érte hálás – háborgott még órákkal a döntés után is Geszti, aki úgy látja, Csabi maga mellett tudhatta öccse rajongóit is. – Még a boríték bontásánál is reménykedtem, de csalódtam. Tulajdonképpen nem is Csabi, hanem az egész Vastag család ejtette ki Vecát, hiszen azok, akik eddig Tomira szavaztak, most a bátyjára küldték az SMS-t – nyilatkozta a marketingguru.

A döntésképtelen mentortárs az adást követő órákban csak bámult maga elé, láthatóan nagyon megviselték a történtek.

– Nem akartam dönteni, hiszen mindketten remekül szerepeltek. Úgy voltam vele, hogy viselje a közönség a felelősséget! – hárított a mentor. – Őszintén hiszem, hogy Veca rettentő tehetség, s kívánom, hogy teljesüljön az álma– tette hozzá megtörten Keresztes.

A telkes cikket megtalálja itt.

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. Madarász 2010. december 16. 20:28
  „Maraton!

  Az apja vagy, vagy belezúgtál abba a csajba?”
 • 29. Truder 2010. december 14. 10:10
  „Geszti éppen ezt tette pár adással ezelőtt...”
 • 28. Nagy3845 2010. december 14. 00:52
  „Az elejétől fogva sántított ez a mentorosdi. Hogy a bánatba szavazhat, dönthet az, aki eleve és nyilván elfogult?? Dugába dőlt, értelmét vesztette az egész. Pedig alapból színvonalas dolgok voltak, ízlések ide vagy oda”
 • 27. maraton 2010. december 13. 20:35
  „Geszti megérdemelte! a 3 kiváló énekese helyett bevitte a 3 cicababát. Jennifer énektudásban feltörölte volna velük a padlót, ehelyett vitte a pösze zöld békát. Ebből a felhozatalból ez volt a legjobb amit ki lehetett hozni...”
 • 26. Valaki 2010. december 13. 19:36
  „és ki az a geszti?”
 • 25. TomDenem 2010. december 13. 19:22
  „szerintem ezek az x-faktorosok csak idomított majmok, egyéniség nélkül. az nem természetes, hogy egyik héten az őszinte, kőkemény rockert adják elő, utána egy nyálas ratyi bőrébe bújnak, aztán meg a musical-színpadok sztárját produkálják. az összes tehetségkutató nyertese ebbe fulladt bele, hogy nem volt önálló stílusa, csak azt játszották, amit előírtak nekik. persze ez minősíti a mentorokat is. Feró szerint rocker az, aki annak néz ki. Hát ha ő így gondolja, akkor már tudom, hogy milyen rocker ő....
  amúgy nekem rémlik, hogy pár hete épp a guszti péter volt hasonlóképpen, mint most a keresztes JarJar, ő is a szavazókra bízta a döntést és egyértelmű volt, hogy ki fog ott továbbjutni (már nem emlékszem a szereplőkre). de mivel általában a kis hugyos sunák szavaznak, ezért az ilyen vastag ratyik továbbjutása borítékolható. de valőszínű, hogy ha a mentorok vállalnák a döntést, kevesebb szavazat menne, kevesebb sms-kevesebb pénz...............”
 • 24. drKotász 2010. december 13. 18:16
  „K I egy szánalmas HP aki egyfolytában túljátssza magát, undorító ahogy rázza magát a székben mikor az ordibáló kedvence van színpadon.”
 • 23. tricse 2010. december 13. 17:59
  „Én azt hiszem itt nagyon sokan tévedésben vannak amikor ezt az egy indokot előhúzzák újra meg újra a tarsolyukból! Emberek! A CD lemezeken nagyon erősen kikozmetikázott hangok vannak--és akkor most finom voltam!A Norbinak tudnának olyan CD-t csinálni amit letöltenék!:)))))Sokkal fontosabb a személyes találkozás a rajongókkal.a show,ha így jobban tetszik és abban a Norbi verhetetlen! Tehát a kifogás nem jó.keressetek másikat! Sajnos a baj itt ennél sokkal nagyobb,az,hogy a Norbi hangja max.két produkciót bír el! Na ez a gáz!”
 • 22. varpeter 2010. december 13. 17:39
  „Meg kell vallanom, nem vagyok "Norbi-ellenes". Kezdetben nem csíptem, aztán megkedveltem a srácot (pl. mikor Geszti lehúzta az általa előadott érzelmes nótát), mert valóban, jól megválasztott, ráigazítható számokat adott elő, s esetenként kifejezetten nívósan. De legyünk őszinték: amit a legutóbbi műsorban "homorított", az kritikán aluli volt. Szerintem egy énekes-előadóművésznek elsősorban énekelnie kellene tudni, aztán jöhetnek a látványelemek... Látni a CD-n a fáklyákat??? De Veca vagy Wolf Kati hangját hallani úgy is élmény, hogy nem látom közben a lányt!!! S szerintem ez különbség. Csabának valóban remek hangja van, de vissza kéne hallgatni a legutóbbi fellépés első nótáját: a hallható kíséret ellenére sem találta el elsőre a hangot - és ez kicsit ciki. A felvidéki ....pedig - aláírom: tökéletes a hangja - kizárólag egy stílusban tud énekelni. Szerintem, ha Paul McCartney hallotta volna az általa előadott Yesterday-t, helyben feljelentette volna a hülye nyávogásai miatt. És nem hiszem, hogy Balázs Fecó megúszta volna ideges csuklások nélkül ezt a "Maradj velem"-et...
  Mindegy. Ez is csak egy vélemény...”
 • 21. oaxacaca 2010. december 13. 17:00
  „Azért azt csak nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy Meülök az autómba, bedobod KL Norbi Cd-jét és őt hallgatom Münchenig. Valszeg az első fára felcsavarodnék az iszonyattól, de jobb esetben is belefutnék az első traffiba. Közveszélyes. Ennyire nem lehet alacsony a nívó!”
 • 20. tricse 2010. december 13. 16:49
  „Na ennél a pontnál had jegyezek meg annyit,hogy hány olyan "sztár" van aki minden erejével azon van,hogy újat ,meglepőt,szórakoztatót nyújtson a rajongóinak meghálálva a szeretet? Mondj a Norbin kívül csak egyet aki ennyi munkát belefeccölt volna az ötleteléstől kezdve,a koreografálásig,kivitelezésig! Maximalista a srác és őt bosszantja a legjobban ha nem tud a kívánalomnak megfelelően teljesíteni! A befutott celebjeink carnak a közönségre,"plébekel"-nek jó pénzért és sztároltatják magukat!A még kevésbé befutottak pedig a külsőségekre hajtanak,ami a minőség rovására megy! Akár megasztár akár x-faktor meg lehet nézni a nőket ha már 1 centivel magasabb sarkú cipőt adtak rájuk hamisan énekeltek!:)A Csabi meg szerintem már több tükröt elkoptatott!:)
  Ha a Norbinak jó hangja lenne akkor kár is lett volna bárkinek is indulnia még ezen a versenyen!:))”
 • 19. annobon 2010. december 13. 15:23
  „16-hoz: "Hányan zsonglőrködnek fáklyával mondjuk? " Szerintem biztosan akad kis hazánkban egy vagy két olyan cirkusz, ahol fellépnek hasonló műsorszámmal. Max ott a zenét magnóról szolgáltatják közben.”
 • 18. delgado3 2010. december 13. 13:21
  „Ha a Norbert nem lenne benn a 3ba akkor azt mondom elviselhető h kiesett Veca.. de a Kersztes Ildike kedvencének semmi keresnivalója egy énekversenyben...”
 • 17. babyangyal 2010. december 13. 11:54
  „Hát látszik mennyire mások vagyunk mindenkinek más az igénye ezért kell a sokszínűség !!!!!!!!!! Én két forintot nem adnék ki a Veca albumáért de ingyen se kellene,amúgy a többieké se kellene bár a Norbi nagy egyéniség így tévén keresztül imádom!!!!!!!! Az Ildikót meg nem kell szidni mert bár a nézőkre bízta a döntést ő is a Vecát küldte volna haza!!!!!!!!!! Amúgy meg nem a zsűrit kell szidni ha itt mindenki annyira Veca fan miért nem szavazott!!!!!!!!!!!!!!És szerintem azt is el kell ismerni,hogy mindenki szívesebben nézi az ellenkező nemet én például a Csabit mert hát női szemmel sokkal jobb mint a Veca bár nekem a hangja is jobban tetszik!A Nicholasnak meg nagyon komoly hangja van !!!!!!!!!!!!!”
 • 16. Madarász 2010. december 13. 11:48
  „Tényleg? Hányan zsonglőrködnek fáklyával mondjuk? Vicces és szórakoztató és egy hosszú nap után szívesen megnézzük. :)”
 • 15. annobon 2010. december 13. 11:40
  „13-hoz: "a többi csak olyan, mintha az ember bekapcsolna egy zenecsatornát, semmi extra." Persze azért azt se felejtsük el, hogy megfordítva az okfejtésedet: "ha a z ember bekapcsol egy zenecsatornát és a Norbit hallja, hát enyhén szólva is semmi különleges..."”
 • 14. profi10 2010. december 13. 11:05
  „Gesztinek visszanyalt a fagyi...Ha..Ha...Ha
  Elsősorban miatta esett ki az egyébként nagyon tehetséges Veca!”
 • 13. Madarász 2010. december 13. 10:50
  „Azért azt se felejtsétek el, hogy a cd-ket is a tizenéves HP-k veszik, az fog fogyni, amire nekik igényük van.

  Nekem személy szerint Norbi a kedvencem, igaz, hogy énekelni nem tud, de mindig csinál valamit, amitől mindenki fetreng a tv. előtt a nevetéstől és azért a néhány vidám percért érdemes megnézni az egész műsort, mert a többi csak olyan, mintha az ember bekapcsolna egy zenecsatornát, semmi extra.”
 • 12. máris 2010. december 13. 10:39
  „Aki eddig is gyáva volt , attól mit is vártok ? A férfiimádó Ildi, pedig azt szeretné, ha Norbi nyerne !!!!”
 • 11. GD 2010. december 13. 10:26
  „Keresztes szánalmas, Feró meg az ügyeletes parasztgyerek,aki a maga módján megmondja a frankót.
  Itt már csak azt kell eldönteni,hogy a 3 versenyző közül mire lesz nagyobb igény. Legyen valaki jó habgú énekes vagy éppen egy showman?? A legkönnyebb lebobni a felelősséget és arra hivatkozni,hogy a "nézők szavazatai alapján továbbjutott xy..."”
30 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Társkeresés a neten: férfiak-nők 1-0

Több férfi keresi fel a társkereső oldalakat a neten, mint nő. Ez már csak azért is érdekes, mert a… Tovább olvasom