Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Geszti: Csobot Adélnak nincs helye a döntőben

Nem a hangja miatt jutott tovább Csobot Adél – állítja az erdélyi énekesnővel szemben kiesett Szabó Dávid mentora, Geszti Péter.
A szöveggyáros már a szombat esti X-Faktor közben is többször kijelentette, szerinte Dávid sokkal jobb, és később sem fogta vissza magát. De Geszti hetek óta kritizálja a nagykárolyi kislányt, folyamatosan felróva neki, hogy minduntalan ugyanabban mutatja meg tudását, és nem változtat semmin.

– Hogy nem az éneklésével volt jobb Adél, abban biztos vagyok – mondta a műsor után a Blikknek nyilatkozó Geszti. – Kedves személyiség, de megosztó, mint minden erős, jellegzetes karakter.

Malek Miklós az X-Faktor kísérőműsorában, az After X-ben vágott oda Gesztinek. Arról beszélt, a Geszti csak önmagát ismétli Adéllal kapcsolatban, képtelen rá jót mondani. A legifjabb mentor hangsúlyozta, ő próbál jó példát mutatni a szöveggyárosnak, a mentoráltjait nemegyszer dicsérte már meg, de viszonzást hiába várt.

Olvasóink írták

 • 10. GD 2012. december 11. 12:32
  „Adélka jó lesz celebprostinak,mindig lesz miről csámcsogni pl merről merre húzza a száján a rúzst és ad majd gyantázási tippeket hölgyeknek. :) Amíg sikerül valami gagyisággal címlapon tartani a csajt,ami pénzt hoz az rtl-nek addig támogatják,utána mehet vissza bocskorosfalvára.
  A válogatóknál sokkal tehetségesebb,értelmesebb emberek estek ki ki mint az Adélka.”
 • 9. akela4 2012. december 10. 20:26
  „Herótom van az egésztől!
  Na nem azért, mert Antal Timi népdalt énekelt, hanem agy fertelmes dzsesszgitáros kísérte egy cincogó tehénnel együtt a 8. élős show-ban.
  Nem mellébeszélek, csak a többi gagyiságot már előttem többen is megismételték!”
 • 8. drKotász 2012. december 10. 20:02
  „5. sineiraetstudio
  Ki az a Tót Gagyi? Tudod ez a cikk csak azért jött létre hogy a hozzád hasonlók mimnél több sms-t küldjenek.”
 • 7. kokolorbi 2012. december 10. 20:00
  „Ha valaki jó énekest, énekeseket akar hallgatni, akkor nézze a Dunán a Röpülj pávát és ne ezt a szemetet”
 • 6. szekelyse50 2012. december 10. 16:19
  „Az óriástörpének biztos nem tetszik.”
 • 5. sineiraetstudio 2012. december 10. 16:00
  „Geszti Péternek tökéletesen igaza van. Már akkor eldőlt, hogy Adélka a végsőkig menetel, mikor az RTL stábja kiment érte Romániába/erdélyi magyar lány/. Aztán folytatódott a lány sikersorozata, mikor a mentorok házába a 6 versenyző helyett hetediket is bevitt Malek Miklós.Tóth Gabi hiába mondta, hogy gyenge a kislány, Malek vagy önhatalmúlag, vagy felsőbb utasításra felkarolta Adélkát.Nem volt olyan show, ahol valaki/ persze a mentorán kívül/ meg ne jegyezte volna, hogy bizony sok volt a hamiskás hang.Egyébként pedig mindvégig nagyon unintelligensen viselkedett Malek Miklós. Szinte üvöltött, hogy túlharsogja Geszti Pétert, mert csak neki lehetett igaza. Az, hogy Adélka idáig eljuthatott szerintem megkérdőjelezi mentora szakmaiságát.Valahogy nem a hangjára figyelt!”
 • 4. Tumbanu 2012. december 10. 14:10
  „itt nincs jó énekes. maguk a mentornak nevezett bohócok is úgy fogalmaznak, hogy: magadhoz képest jó voltál. ez mindent elárul. ez az egész övön aluli. lehet mondani, hogy egymáshoz képest valamelyik jobb, ill. kevésbé jobb, de olyan, hogy: "JÓ" nincs!

  eleve nem értem mit keresnek ezek az emberek a székekben: egy lelkét eladó tahó, akinek hangja annyi sincs mint egy kukacnak, egy évtizedek óta ugyanazt a gagyit gyártó médiastréber, egy nem-énekes, illetve egy haknizó gyógyuló alkoholista”
 • 3. ATXadmin 2012. december 10. 12:53
  „igazából egyiknek sincs helye a döntőben a mentoroknak semmi keresni valójuk abban a székben ennyi...”
 • 2. soad 2012. december 10. 11:46
  „Szerintem meg jobb a csajszi. A csávónak a magas hangoknál átalakul a hangja valami nyávogássá. Színházba ideális.”
 • 1. pozdorja 2012. december 10. 11:42
  „Vihar a biliben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Éva veréssel fenyegeti volt lakótársát

Az egykori villalakó lakótársa, Gere Barbara azt állítja, Éva nekiesett, ezért kellett elhagynia… Tovább olvasom