Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Gáspár Laci erotikus klipet forgatott

Gáspár Laci legújabb videoklipje, a Fülledt, forró nyár – amely ősszel megjelenő lemezéhez készült – eddigi munkáival ellentétben erotikus töltetű.

A klipben szereplő Debreczeni Zita modellel éppen annyi érzelmet vittek a vászonra, amennyi szükséges volt egy tüzes nyári románc ábrázolásához.

– Valóban forró, tüzes a klip, de csak ízlésesen, semmi túlzás. A nyárral harmonizál a fülledt erotika, a legtöbb ember lelke ilyenkor még éhesebb a szerelemre, a vágyra, mint a hidegebb évszakokban.

– Önnek mit jelent az erotika?

– Erről nem nagyon tudok, nem is szeretek beszélni. Korábbi klipjeimben még nem kapott helyet ilyen hangsúlyosan a szerelem vagy az erotika. A végeredmény viszont nagyon tetszik, a klip visszafogott, de izgalmas. Mindenből pont annyi van benne, amennyi még nem súrolja a jó ízlés határát.

Gáspár Laci elismeri, hogy az erotika része a zenei trendeknek (is), de tudja, hol a határ: nem mutat többet, mint ami még ízléses.
Gáspár Laci elismeri, hogy az erotika része a zenei trendeknek (is), de tudja, hol a határ: nem mutat többet, mint ami még ízléses.

– Szexualitással könnyebben eladhatóvá válnak a dalok?

– A külföldi kiadók nyomják az iramot, sok klip felér egy erotikus filmmel. Muszáj valamennyire követni a trendeket, hogy versenyben maradjak, nem dughatom homokba a fejemet, de jól tudom, hol a határ. A kilencvenes években készült videoklipek például sokkal jobban tetszettek, azok még egyedi stílusban készültek, nem egy kaptafára. A Fülledt, forró nyár kapcsán már most – pedig még nincs is képernyőn – rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Folyamatosan hívnak a rádióktól, és biztatnak, ha arra járok, menjek be, és meséljek a hallgatóknak. Már régen nem éreztem ennyire sikeresnek egy dalomat sem. Utoljára három-négy évvel ezelőtt, az első slágereimnél kaptam el így a fonalat.

– A klipben egy exkluzív budapesti szálloda tetőteraszán Debreczeni Zita modellel szövődik a nyári románc. Gondolom – ahogyan az lenni szokott –, hírbe hozták önöket: biztosan a valóságban is egy pár lettek.

– Az első anyag, ami lement az egyik tévécsatornán, félreérthető volt, emiatt többen tévesen értelmezték a köztünk lévő kiváló munkakapcsolatot. A következő rólunk szóló összeállítás már helyére tette a dolgokat, mielőtt valamiféle szóbeszéd elindulhatott volna.


– Schobert Norbi segítségével több mint tíz kilótól szabadult meg. Mi a cél?

– Egy hónap alatt 18 kilót fogytam, a klip forgatása előtti két hétben pedig tizenegyet. Rendszeresen edzek, huszonöt kilóig meg sem állok. Így sokkal jobban érzem magam, végre jók rám a ruháim, jobb a közérzetem. Száznyolcvan centiméter magas vagyok, észrevétlenül ragadtak rám a kilók.

– Két jelentős koncert van ön mögött az elmúlt bő egy hónapban. Az egyik a StarGarden Fesztiválon, ahol fellépett a Kool & The Ganggel, valamint a Kapcsolat Koncert. Régi álmai teljesültek?

– Igen. Életre szóló zenei élményt szereztem. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék ezekre a koncertekre, ne beszélnék róla a barátaimnak. Mióta a zenét szeretem, azóta szeretem a Kool & The Ganget is. A zenészek a példaképeim, a közös koncert végére nagyon megkedveltük egymást. A Kapcsolat Koncerten pedig fantasztikus volt több százezer embernek énekelni.

Angolul tanul

Az elmúlt időszak ráébresztette, hogy komolyan el kell kezdenie angolul tanulni. Elmondta: nem elég, hogy a dalokat el tudja énekelni ezen a nyelven. A zenei életben nélkülözhetetlen a nyelvtudás, nem beszélve arról, hogy még jobban meg tudta volna ismerni a Kool & The Gang tagjait, ha folyékonyan beszélgetett volna velük angolul.

Olvasóink írták

 • 9. kőmarad 2010. augusztus 11. 18:51
  „ezen a gáspáron is mit esznek???”
 • 8. kőmarad 2010. augusztus 11. 18:49
  „kinek mi az erotikus. eleve aki nem jön be nem tud számomra az lenni. sőt fúúúj”
 • 7. krieghofnyuszi 2010. augusztus 09. 23:25
  „Ez hol erotikus????”
 • 6. varpeter 2010. augusztus 08. 18:31
  „A klip: http://www.youtube.com/watch?v=YiMgl3-9plM
  Zita - szerintem - változatlanul gyönyörű, de ez természetesen szubjektív vélemény.
  De ez az evolúciós zsákutca? Ez a genetikai melléktermék??? Ez a klip?
  A szöveg: bla-bla-bla, valahol, bla-bla-bla...
  És a zenéje...”
 • 5. piskóta 2010. augusztus 05. 15:17
  „ezt a sovó hangú kancigányt erőltetik. beszarok:))”
 • 4. máris 2010. augusztus 04. 14:46
  „HOGY MIT ESZNEK EZEN A DEBRECZENI ZITÁN ??”
 • 3. SC 2010. augusztus 04. 10:31
  „Én is jól aludtam ma! :-)”
 • 2. lacim6 2010. augusztus 04. 08:50
  „Remélem hétvégére jó idő lesz.”
 • 1. sumegi007 2010. augusztus 03. 18:36
  „Nagyon jó a klip és a szám is!! Szép munka!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Playmate fitneszlady

Kovács Kitti mindennap azért dolgozik, hogy elérje célját, és ismert fitneszmodell váljon belőle. Ezért indult a 2010-es Playmate-válogatáson. Tovább olvasom