Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Garantáltan mobil: internet a Pannontól

A mobilinternet az év minden időszakában, szinte bármilyen helyzetben jól jön, hiszen a felgyorsult világban egyre többünknek van szüksége a mozgás szabadságára, ám ezzel egy időben az állandó internetkapcsolatra is.

A mobil széles sáv erre garantált előnyöket nyújt, a Pannon célja pedig, hogy ezeket az előnyöket ügyfelei igényeihez igazítva kínálja.

Az internetezők egyre gyakrabban csatlakoznak a világhálóhoz és egyre több időt töltenek internetezéssel, így az igényeik is folyamatosan növekszenek. A megnövekedett adatigényt támogatva a Pannon 2009. november 17-én indult és 2010. február 2-ig tartó akciója is ezt helyezi a középpontba: a normál használat mellett korlátlan forgalmi keretet nyújtó Pannon Internet Éjjel-nappal Flexi csomagot az új előfizetők 3 hónapig fél áron, 2745 Ft-ért vehetik igénybe. Az ajánlat kétéves hűségnyilatkozat aláírása esetén érvényes.


Tudta ön?

A Pannon Magyarország egyik vezető mobilszolgáltatója. A norvég Telenor-csoport 100%-os tulajdonában álló cég 1994-ben lépett a magyar piacra, ahol 2008 negyedik negyedévének végén 3,731 millió aktív előfizetéssel és 33,9%-os piaci részesedéssel rendelkezett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orgyilkos Leonardónál

Az Egyesült Államokban kedden, Európában pedig szerdán került a boltokba az év talán legjobban várt… Tovább olvasom