Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Friderikusz autó helyett készpénzt adott Fekete Dávidnak

Friderikusz Sándor megkímélte az illetékfizetéstől és az APEH-től a negyedik Megasztár dobogósát, akinek a tehetségkutató műsor döntőjében egy vadonatúj autót ígért. Fekete Dávid az autó teljes vételárát, három és fél millió forintot kapott a számlájára Friditől, aki a fiatal musical-énekesre bízta, hogy mihez kezd a pénzzel.

"Nem vette meg nekem az autót, hanem átutalta az összeget, 3,5 millió forintot a bankszámlámra. Mivel azonban a döntőben a nyertesével megegyező autót ajánlott fel, jó érzés, hogy valóban azt vásároltam meg belőle" - nyilatkozta Dávid a Napi Ásznak.

"A lemezem kiadása és egy autó volt a vágyálmom. Amikor átvettük a kulcsokat Laurával, a barátnőmmel, az első utam Győrbe vezetett, hogy megmutathassam az anyukámnak. Nagyszerű dolog, hogy nem szórtam el a pénzt, és úgy érzem, megdolgoztam érte" - így Fekete Dávid.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. vet 2009. január 21. 17:54
  „Na megint beírkált a sok irigykedő.Friderikusz autóra adta neki a pénzt,akkor vegyen is azt belőle.Sokat kell utaznia nem árt egy jó autó.Meg senkinek semmi köze nincs hozzá,hogy mire költi azt a pénzt.Remélem aki az adóról írkált az is rendesen fizet és még sosem csalt adót.”
 • 21. MTT 2009. január 21. 17:10
  „Bocsika, ezek nem rosszindulatú megjegyzések, csupán kommentek, amiket nem kell feltétlenül lereagálnia senkinek. Azért van az oldal, hogy oda leírhassa bárki, amit gondol. Ha nekem nem szimpatikus a figura, akkor azt írom, ha meg az, akkor dícsérem. De, ha már itt tarunk, a többségnek nem pozitív a véleménye, és ez gondolom, nem véletlen.”
 • 20. alien 2009. január 21. 16:50
  „sűlyedés? talán inkább süllyedés...
  Nekem édesmindegy, hogy Dávid mire költötte a pénzt, és sok sikert kívánok neki a továbbiakban, ami szerintem még nem jelenti azt, hogy fiktív álomvilágban élek. Ha szerinted meg igen, legalább rosszindulatú megjegyzésekkel nem tűzdelem tele a hozzászólásomat.”
 • 19. tulipan6565 2009. január 21. 16:39
  „schumy77 te nem tini! Igenis írjom meg a Kisalföld ilyen cikkeket is.Időnként felüdülés jótettről is olvasni.Én örülök Dávid örömének pedig rég voltam már 16 éves.”
 • 18. Poltergeist 2009. január 21. 16:27
  „Már tudom hova tegyem ezt a fejszerkezet,szerintem Till Attila reinkarnációja:DHamár szinpadon akar szerepelni inkább valami szinpadí díszként vagy függöny nehezékként tudnám elképzelni.Nekem nem kell "énekelnie" egy betűt sem az tuti mert olyan libabőr kezd rajtam előjönni,hogy a libák hozzám jönnek shoppingolni.De az autó mellé én fejalánlom a fodrászának a költség megtérítését,de asszem ezen még a WOODOO sem segítene:D
  Meg szerintem ez már annyira lerágott csont,hogy nem is értem miért kell ilyennel foglalkozni.
  Tőkéletessen ki lehet szűrni a fórumozók írásaiból ki az akiknek az agyában nem a normális gondolkodás ,hanem a média álltal közvetített adásokból az agyukra szürke felhő száll,blokkolva a valós élet problémáinak megoldásait elősegítve a fiktív kis álomvilágukba történő egyre mélyebre való sűlyedését.”
 • 17. Judytka 2009. január 21. 16:03
  „Ez szép húzás volt Friditől.A pénzen meg mindenki azt vesz,amit akar...én nem autót vettem volna :)d De ez szerintem magánügy!”
 • 16. bgabri 2009. január 21. 14:33
  „megmenteni az APEH-től senkit nem lehet.igaza van az 1. hozzászólónak”
 • 15. Edicsi 2009. január 21. 14:33
  „Szerintem sem azzal kéne foglalkozni hogy ez a fiú meg kapta a kocsit,hiszen mindenkinek meg volt hozzá a joga hogy jelentkezzen ebbe a műsorba.Akinek nem tetszik vagy irigy annak azt tanácsolom csinálja utána(utánuk).Vagy gürizzen aztán vegyen hitelre...”
 • 14. azaki 2009. január 21. 14:16
  „Vágja le valaki a srác haját.Énekelni még sosem hallottam,de a sérójától ráz a hideg,ahányszor mglátom.Vegyen szerintem a pénzből hajvágót:-D”
 • 13. xyz01 2009. január 21. 12:04
  „11.

  Szerintem neked jobban fáj mint nekem...
  Másrészt ezért tart itt a világ mert a 10,5 millió emberből 3millió nézte és elhitte a mesevilágról
  szóló mesét.Te mit mesélsz majd a gyerekednek?-tudod fiam én nem voltam fiatalon sehol mert nem
  tudtam félretenni pénzt ,szegények voltunk-De a Dávid nyert mert 100-smst küldött apád!
  A venezuelai,brazil,mexikói csodafilmek és egy ilyen néphülyítő műsor között semmi de semmi különbség nincs
  hisz a nézőközönség is ugyanaz.Megbabonáznak megbolondítanak minden arra fogékony embert.
  Ha nem jön be a Dávidnak a sztárélet talán még gyűjteni kezdesz neki mint Isaurának.
  Biztos dob neki valamit a sors csak el ne csessze sztároskodással.”
 • 12. schumy77 2009. január 21. 11:54
  „Szerintem se ilyen "hírekkel" kellene tele szórni az oldalt. Az ember nem azért olvassa a kisalfold.hu-t, hogy ilyen tiniújságba való cikkekkel találkozzon.
  Inkább csináljatok neki egy külön honlapot, aztán a sok kis csitri majd ott lóghat egész nap.
  A nagyképűségnek meg majd fára tekeredett autós ír lesz a vége, mint a hasonló fiatalokkal az lenni szokott, akik azt hiszik ,hogy övék most a világ.
  Kiváncsi vagyok 2-3 év múlva érdekelni fog e valakit egyáltalán ez az ember. Mert szerintem a 12-16 éves korosztályon kívül már most sem érdekel senkit.
  Ez persze csak az én véleményem, de nyugodtan lehet cáfolni!
  Ennyi!”
 • 11. 1olvasó 2009. január 21. 11:48
  „xyz01! Lehet, hogy neked lesz igazad. És akkor mi van? Nem értem miért fáj ez neked ennyire? Mit foglalkozol vele? Neki legalább lesz mit mesélnie a gyerekeinek, unokáinak.”
 • 10. 1olvasó 2009. január 21. 11:44
  „Már megint egy bugyuta hír, amin lehet csámcsogni és undokoskodni. Kinek mi köze hozzá, hogy mire költi? Jól lehet van lakása már és megvette inkább azt amire vágyott. Inkább, mint a bankba álljon.”
 • 9. xyz01 2009. január 21. 11:44
  „Nem irigykedem.Csak most azt hiszi ez munka.Könnyű pénzkereset a semmiért.Jó pár fórumozót ismerek személyesen akik tudják ,hogy bőven van mit a tejbe aprítanom tehát irigykedésre semmi okom.
  De ez rossz út!Tizenévesen így elcseszni valamit ,valakit!
  Brrrrrrrrrrrrr...........................
  Tartom magam a véleményemhez!
  A megabuli előtt a kutya nem nézte volna meg az utcán a koncertplakátjukat sem,és a buli után
  1-2 évvel sem fogja senki.Olyanok mint a léggömb.Az ilyen felfújt "sztárpalántákat" nem azért
  neveli a tv ,hogy maradandót alkossanak.Lásd a szerződésük sem a csodákról szól csak arról ,hogy 4 évig
  csak a tv2-n keresztül mehetnek még wc-re is.Lemezt a kutya sem ajánlott fel neki.A tv2 sem mert nem fog kelleni senkinek.Majd a fejemhez vághatjátok 1 év múlva hogy lám bezzeg aranylemezes lett a Dávidka.
  Csakhogy ez ma Mo-n 2500db eladott lemezt jelent ami édeskevés!Ezt még a sajtkirálynő is felvásárolja csakhogy a Dávid mellett tündökölhessen.
  A megabuli nem a majdani sztárok miatt volt üzlet hanem a sok idióta által küldött sms-miatt.

  Pár hétig álomvilágban ringatták őket ,hogy gyűljön a lé a tv-nél de utána itt a való világ.......
  Azért arra kíváncsi lennék ,hogy míg más fórumokon szomorkodtok a munka meg a pénz miatt,ki és mennyi sms-t dodott Dávidra a kenyérrevalóból...?Aztán ment le a boltba olcsó párizsit venni.....
  Mókusvakítás , néphülyítés !”
 • 8. 5454 2009. január 21. 11:40
  „Ha marad a pénzből kócbaba,fodrász énektanár, meg a többi a gyülekezeté!!! Hát ahogy odajutott az egy vicc! A Németh Sanyi bá´ már gratulált???”
 • 7. Tara 2009. január 21. 10:57
  „Nem kell bántani! Ha autót szeretett volna, vegye meg, miért fáj ez nektek, meg hogy elszórta a pénzt! Kit érdekel? Ő gondja! Igenis megdolgozott érte..énekórát vegyen belőle? Inkább neked kellene letörni a szarvadat az irigységtől!

  Gratulálok az új Autódhoz és ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel!!”
 • 6. elemér 2009. január 21. 10:48
  „Én szerintem jól teszi, mert ö tudja mire van szüksége. Vehet egy használt kocsit is vagy olyat ami neki jobban tetszik. Ezt a kocsit nézegette mint Viktor és nem kellet neki.”
 • 5. Peti85 2009. január 21. 10:46
  „xyz01! Nem a semmiért kapta...megérdemelte...persze ez nem olyan megdolgoztam érte mint aki falat rak vagy hasonló...de ő is megdolgozott azért hogy oda eljusson...Te/Ön is mehetett volna...nem irigykedni kéne...”
 • 4. xyz01 2009. január 21. 10:40
  „Tudod mennyi énekórát vehettél volna abból a pénzből?
  Utána indulhattál volna Pély Barna bácsi tinisztárkeresőjén is.
  Brrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
  Gyerek még........megdolgoztam érte...............muhaha.....”
 • 3. MTT 2009. január 21. 10:33
  „Ennyi esze van a kisgyereknek, de hát honnan látná át a dolgot, mikor a szemét eltakarja a haja??”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fekete Dávid lesz a TV2 új hangja?

Felröppentek a hírek, Fekete Dávid megbízást kap a TV2-től, s gyönyörű baritonjának köszönhetően ő… Tovább olvasom